dalsia "malickost"....
Moderátor: Blue Lanos
dalsia "malickost"....
Pocuvajte nemate nekto napad ako dozadu dostat poriadne repro??? Myslim ze su tam original 13cm repro a presne nane je tam vyrezana diera. Je to dost naprd. Rad by som tam dostal nieco poriadne a vacsie!
- Reklama
Dej je do plata, ci ako sa to vola po Slovensky
Ja mam vzadu ovaly Magnat 110W RMS a i kdyz to je napojeny jen na radio 4x50W, tak to dost dobre duni ( ale s wooferem to hralo jeste lip)
Ja mam vzadu ovaly Magnat 110W RMS a i kdyz to je napojeny jen na radio 4x50W, tak to dost dobre duni ( ale s wooferem to hralo jeste lip)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
do plata ich moc dat nemozem lebo tam plato neni" je tam len kovova prepazka co oddeluje kufor od interieru a v tej su vyrezane diery presne na tie seriove repro...milosh píše:Dej je do plata, ci ako sa to vola po Slovensky
Rozmyslal som hodit na to nejaku "nadstavdu" z MDF dosky len sa bojim aby to potom nejako moc nerezonovalo... Lebo nikdy to tam nenapasujem uplne presne.
V tomto maju HB strasnu vyhodu. Len vymenite plato a je to.
MDF mam ja, pravda, hraje to good oproti puvodnimu platu, ale zase to vic skace, jak je to "dreveny". Ale volume doprava a nic neni slyset
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No ja som menil repros aj v predu, aj v zadu..
Nedaval som nic znackove...
v predu mam 10cm 30W 4Ohm, dvojpasmove, z kevlarovou memranou,
a dozadu som kupil 16.5cm 100w 4Ohm to iste co do predu...
a hra to o dost lepsie ako orig...aj z povodnym [TANK] radiom....
ono urcite sa daju kupit repros, ktore maju take rozmery ako orig..
ale vykonovo su lepsie....
Nedaval som nic znackove...
v predu mam 10cm 30W 4Ohm, dvojpasmove, z kevlarovou memranou,
a dozadu som kupil 16.5cm 100w 4Ohm to iste co do predu...
a hra to o dost lepsie ako orig...aj z povodnym [TANK] radiom....
ono urcite sa daju kupit repros, ktore maju take rozmery ako orig..
ale vykonovo su lepsie....
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem ve Fekldě měnil přední origo repráky (myslim něco kolem 15W) za Sońáky. Stejná velikost ale (tušim) kolem 120W a vzadu ovály 160W. Rádio bylo stejný Sony ajko s původníma ale zvuk byl o 2 třídy úplně jinde. Moje rada: kup pořádný repráky ve stejnym rozměru a máš po starostech.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ja sa len pridam k tomuto nazoru. Nema zmysel to prerabat, kvalitne repro urobi svoje... Jedine co by nebolo od veci dat tam vyhybky a dat zvlast basak a vyskac, aj v predu aj v zadu...Krtek píše:Kdysi jsem ve Fekldě měnil přední origo repráky (myslim něco kolem 15W) za Sońáky. Stejná velikost ale (tušim) kolem 120W a vzadu ovály 160W. Rádio bylo stejný Sony ajko s původníma ale zvuk byl o 2 třídy úplně jinde. Moje rada: kup pořádný repráky ve stejnym rozměru a máš po starostech.
Presne jak pise Palladin, komponentni repro budou hrat jeste lip nez koax=vysky a basy v jednom
- Blue Lanos
Kupujte repro nie repro od SONY, Panasonic, Pioneer atd...
Dobre a lacnejsie repara su napr. Sinus live, Helix Blue, Spectron, Canton...
je toho viac...
Dobre a lacnejsie repara su napr. Sinus live, Helix Blue, Spectron, Canton...
je toho viac...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Sam mam MAGNAT a taky spokojenost
Jinak jak pise Blue, Sinus Live sou good, brzy je budu taky kupovat do prednich dveri, no prednich, v mem 3D jiny nemam
Jinak jak pise Blue, Sinus Live sou good, brzy je budu taky kupovat do prednich dveri, no prednich, v mem 3D jiny nemam
podívej se na www.tipa-czech.com, rozměr 165(cca nevim) sedne a kvalita/cena - výborný poměr, komplet bass+vys+vyh sada 2x120W asi 1300kč-při repru které použili to je celkem solidní...palladin píše:Ja sa len pridam k tomuto nazoru. Nema zmysel to prerabat, kvalitne repro urobi svoje... Jedine co by nebolo od veci dat tam vyhybky a dat zvlast basak a vyskac, aj v predu aj v zadu...Krtek píše:Kdysi jsem ve Fekldě měnil přední origo repráky (myslim něco kolem 15W) za Sońáky. Stejná velikost ale (tušim) kolem 120W a vzadu ovály 160W. Rádio bylo stejný Sony ajko s původníma ale zvuk byl o 2 třídy úplně jinde. Moje rada: kup pořádný repráky ve stejnym rozměru a máš po starostech.
-
- Kontaktovat uživatele:
Andy píše:do plata ich moc dat nemozem lebo tam plato neni" je tam len kovova prepazka co oddeluje kufor od interieru a v tej su vyrezane diery presne na tie seriove repro...milosh píše:Dej je do plata, ci ako sa to vola po Slovensky
Rozmyslal som hodit na to nejaku "nadstavdu" z MDF dosky len sa bojim aby to potom nejako moc nerezonovalo... Lebo nikdy to tam nenapasujem uplne presne.
V tomto maju HB strasnu vyhodu. Len vymenite plato a je to.
ja ich mam v plate . pridi pozriet
kua uz to moje musim nafotit
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
-
- Kontaktovat uživatele:
Som z Bratislavy ale nebyvam v BA - len pracujem.Andy píše:kde v BA byvas? v akej casti?
mozno by sme sa mohli nekedy stretnut a pokecat... V BA som minimalne raz do tyzdna vzdy
Byvam na zahori. cca 35 km od BA.
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%