smire666 píše:... a ja som sa bál, že môj orlík je "najzababranejší." Naky vediééš
Kdyz sou tyhle mrazy, tak se nada mejt.. sem si myl na benzince okno a jak sem to namocil, tk to zmrzlo a to tam meli prej nemrznouci kapalinu... asi do -5°C venku bylo tak -15°C a tak sem sterku na vodu vymenil za skrabku na led
Nedovedu si predstavit ted mejt cely auto, bych ho jen zaledoval
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Tie malé zrkadielka môžu mať niečo do seba ( menej bolí krčná chrbtica ) aj keď je pravda, že cez tie naše "benátske" zrkadlá vidno dozadu pomaly viac ako dopredu
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
ladinek píše:Orlanďáci, neparkujete někdo v Brně Juliánově podlíž Dělňáku a autouniverzál? Bílej Orel na zrcátkách nalepený přídavný malý zrcátka na mrtvý úhel
Pokud ho potkáváš pravidelně tak mu dej letáček fora
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
V poslednej dobe vídavam jednoho bieleho orlíka u nás v okolí VW BL***CK ( pri železničnej stanici v Devínskej ). Začínam mať tušenie, že mám kolegu s podobným autom, len akosi nechce priznať farbu Alebo o fóre nevie ( budem ho musieť stopnúť ) alebo sa zatiaľ neregistroval ( týmto by som ho tu rád v blízkej budúcnosti uvítal )...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Budvyk.cz píše:Zdarec, tak dnes jsem byl v Ústí cestou tam nic, ale když jsem jel zpátky potkal jsem u AAAbazaru bílého Orlíka čas 10:40. Kdo jste to byl?
No kdo myslíš?
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
smire666 píše:V poslednej dobe vídavam jednoho bieleho orlíka u nás v okolí VW BL***CK ( pri železničnej stanici v Devínskej ). Začínam mať tušenie, že mám kolegu s podobným autom, len akosi nechce priznať farbu Alebo o fóre nevie ( budem ho musieť stopnúť ) alebo sa zatiaľ neregistroval ( týmto by som ho tu rád v blízkej budúcnosti uvítal )...
Tam jsem byl na vojně 7 rota PS Děvín Pozdravuj
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
smire666 píše:V poslednej dobe vídavam jednoho bieleho orlíka u nás v okolí VW BL***CK ( pri železničnej stanici v Devínskej ). Začínam mať tušenie, že mám kolegu s podobným autom, len akosi nechce priznať farbu Alebo o fóre nevie ( budem ho musieť stopnúť ) alebo sa zatiaľ neregistroval ( týmto by som ho tu rád v blízkej budúcnosti uvítal )...
Tam jsem byl na vojně 7 rota PS Děvín Pozdravuj
...inak, odovzdám
Hmmm, tak to si vekovo trošku inde, ja som bol na vojne v najväčšej kuchyni na svete ( na letisku Kuchyňa ) ale ´99-2000 )... čiže spomínaného nepoznám