Jaké čidlo?Někdy mi připadá že kdyby nebyli čidla :oops:funguje vše bez potížíOlina píše:tak volali, že je to čidlo na spojce ...
![:o)](./images/smilies/smiley25.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Jaké čidlo?Někdy mi připadá že kdyby nebyli čidla :oops:funguje vše bez potížíOlina píše:tak volali, že je to čidlo na spojce ...
no, víš jak, mě to přijde stejně ... říkal, že je to důležitej bod pro řídící jednotku, aby nastartovala autoTsoenami píše:Jaké čidlo?Někdy mi připadá že kdyby nebyli čidla :oops:funguje vše bez potížíOlina píše:tak volali, že je to čidlo na spojce ...No aspon že už bude v poho
Ještě že tam asiOlina píše:no, víš jak, mě to přijde stejně ... říkal, že je to důležitej bod pro řídící jednotku, aby nastartovala autoTsoenami píše:Jaké čidlo?Někdy mi připadá že kdyby nebyli čidla :oops:funguje vše bez potížíOlina píše:tak volali, že je to čidlo na spojce ...No aspon že už bude v poho
tak to jsem zjistilaMatsonic píše:Cidlo na spojce ma dnes vetsina aut, dodava signal do RJ, ktera jej vyuziva jak kuli razeni, tak kuli tempomatu a u Chevy dokonce bez neho nenastartujes
smire666 píše:To johnlord: Tebe iba zadné?je to známka dobrého utesnenia
Zozadu zo strany od karosérie sa dávajú také samolepiace čierne penové tesnenia. Kedysi na starých autách sa nedávali, tak to nebolo také výrazné. Ono sa svetlá rosia aj na drahších autách, takže to zrejme problém nebude
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |