Jaké čidlo?Někdy mi připadá že kdyby nebyli čidla :oops:funguje vše bez potíží No aspon že už bude v pohoOlina píše:tak volali, že je to čidlo na spojce ...
Poruchy orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Poruchy orlanda
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
- Reklama
no, víš jak, mě to přijde stejně ... říkal, že je to důležitej bod pro řídící jednotku, aby nastartovala autoTsoenami píše:Jaké čidlo?Někdy mi připadá že kdyby nebyli čidla :oops:funguje vše bez potíží No aspon že už bude v pohoOlina píše:tak volali, že je to čidlo na spojce ...
Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi (163 íhahá) ... smoke grey
Ještě že tam asi ty čidla máme no hlavně at už čidla nezlobíOlina píše:no, víš jak, mě to přijde stejně ... říkal, že je to důležitej bod pro řídící jednotku, aby nastartovala autoTsoenami píše:Jaké čidlo?Někdy mi připadá že kdyby nebyli čidla :oops:funguje vše bez potíží No aspon že už bude v pohoOlina píše:tak volali, že je to čidlo na spojce ...
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Takže první závada, která znehybní Orlíka. Snad takových "vychytávek" nebude víc...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Cidlo na spojce ma dnes vetsina aut, dodava signal do RJ, ktera jej vyuziva jak kuli razeni, tak kuli tempomatu a u Chevy dokonce bez neho nenastartujes
Niečo ako blokovanie štartovania brzdovým pedálom pri automatoch. Niečo tam proste degeni dať museli...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Hlavně se nám nemůže stát aby jsme startovali se zařazenou rychlostí a přískokem vpřed!
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
To je to dobré na tom zlom
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Taky se vám potí zadní světla a Orlíkovi ? Mě jo a moc se mi to nelíbí
- Přílohy
-
- Zadní světlo.jpg (170.91 KiB) Zobrazeno 2343 x
tak to jsem zjistilaMatsonic píše:Cidlo na spojce ma dnes vetsina aut, dodava signal do RJ, ktera jej vyuziva jak kuli razeni, tak kuli tempomatu a u Chevy dokonce bez neho nenastartujes
Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi (163 íhahá) ... smoke grey
To johnlord: Tebe iba zadné? je to známka dobrého utesnenia Zozadu zo strany od karosérie sa dávajú také samolepiace čierne penové tesnenia. Kedysi na starých autách sa nedávali, tak to nebolo také výrazné. Ono sa svetlá rosia aj na drahších autách, takže to zrejme problém nebude
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
smire666 píše:To johnlord: Tebe iba zadné? je to známka dobrého utesnenia Zozadu zo strany od karosérie sa dávajú také samolepiace čierne penové tesnenia. Kedysi na starých autách sa nedávali, tak to nebolo také výrazné. Ono sa svetlá rosia aj na drahších autách, takže to zrejme problém nebude
Jsem se lekl, že je něco špatně. Kolegovi se na C3 začaly rosil světlomety až si sám měnil žárovky. Do té doby bylo vše OK
Že se světla mlží, je normální, v těchto mrazech je to akorát víc vidět, protože namrzají a nestíhají vyvětrat...
Mlží se mi úplně stejně, nejvíc právě ty bílý trojúhelníčky - nejsou tam žárovky, takže se tolik nezahřívají, proto to tam drží.
Mlží se mi úplně stejně, nejvíc právě ty bílý trojúhelníčky - nejsou tam žárovky, takže se tolik nezahřívají, proto to tam drží.
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Dneska se mi rozsvítila oranžová kontrolka /auto s vlnovkama/ měla by to být elektronická kotrola stability...
Chvíli jsem s tím jel a pořád to svítilo...
Po vypnutí motoru a vyjmutí klíčku + následovném nastartování to potom zhaslo...Mám se tím dál zabývat?Už se to někomu stalo?
Bude to vidět servis při diagnostice?Díky
Chvíli jsem s tím jel a pořád to svítilo...
Po vypnutí motoru a vyjmutí klíčku + následovném nastartování to potom zhaslo...Mám se tím dál zabývat?Už se to někomu stalo?
Bude to vidět servis při diagnostice?Díky
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
Mně se to asi stalo minulý týden svítily mi dvě kontrolky ale já jsem zmáčkl to tlačítko (elektronické řízení stability )a pak to bylo v pohodě.Hlavně jsem podezdříval manželku(jela semnou ) že o to zavadila a vypla to .Tak ted teda nevím
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz