Přesně takKessler píše:Tak teď už to chápuJá mám totiž ještě karburátor, takže přidat volnoběžné otáčky si můžu maximálně tak ručním sytičem...prostě jsem v autě za šoféra a řídící jednotku zároveň...

Moderátor: Blue Lanos
Tak tady se dá poradit jen jedno. Vytáhnout sytič naplno, nastartovat, nechat to tak 30-45 vteřin nastartovaný a pak pomalu zkoušet pouštět sytič dolů a přidávat plyn, než to půjde do obrátek jen s plynem. Každopádně pár km nechat aspoň kousek sytiče povytaženýho, než se to zahřejeKessler píše:Tak to jseš šťastnej člověk, já při mrazech vytáhnu sytič naplno, čtyři nebo pět vteřin startuju, než to chytne (mechanická benzínová pumpa), pak jemně přidávám plyn, po pár vteřinách opatrně pouštím spojku, je krásně slyšet, jak se roztáčí převodovka a po dalších pár vteřinách teprve sytič udrží volnoběh, aby to nechcíplo...Robert píše:I při velkých mrazech otočím klíčkem a hned jedu![]()
Ale aspoň to není taková nuda
Ne, tak to jsem nezkoušel...díky za tipRado píše:a skusal si sa uz nachipovat?Kessler píše:Tak teď už to chápuJá mám totiž ještě karburátor, takže přidat volnoběžné otáčky si můžu maximálně tak ručním sytičem...prostě jsem v autě za šoféra a řídící jednotku zároveň...
Ty jsi z Brna?Kessler píše:Ne, tak to jsem nezkoušel...díky za tipRado píše:a skusal si sa uz nachipovat?Kessler píše:Tak teď už to chápuJá mám totiž ještě karburátor, takže přidat volnoběžné otáčky si můžu maximálně tak ručním sytičem...prostě jsem v autě za šoféra a řídící jednotku zároveň...
Stavím se v ABCtuning co mi tam řeknou
minulu zimu som v snehu jazdil kratke trasy do 3 km (do roboty a spat ...)Je pravda, že jezdím hoodně krátké trasy do 10km, ale stejně mi to připadá dost hrůza.
skus 5W40 a uvidis ...Já dávám 10w40 a myslí, že to bohatě stačí
urob 3 km a nechaj vychladnutJezdím o moc kratší trasy než Ty a vlezu se do 7
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |