Moderátor: Blue Lanos
věř, nebo nevěř, to je jednoOndras píše:Jednak ti, Bobe, nevěřím, že Vectra 1.6 pojede ve městě se stejnou dynamikou jako Matiz za 6.5 a za druhé rozhodně neplatí, že 0.8 musí žrát polovinu toho, co 1.6. Žere prostě tolik, aby získaná energie pohla tím verglem z místa A do místa B. Matiz nemá poloviční hmotnost na odpory než ta Vectra. Takže asi tak. A proč se táhneš jako sopel? Matiz ve městě umí jezdit moc hezky....
opakuji pomilionte, ze nizkoobjemova aute naprosto vubec neznamenaji nizkou spotrebu - s passatem 1.9tdi - (nevim, jak tady udelat cervene Di), jsem jezdil stejne "rychle" jako s matezem za 7-8litru nafty, dalku za 5-7 litru, ale mohl jsem konstantne drzet 160, zatimco s matezem 110 (na tudle spotrebu)Robert píše:Čím to¨může být? Při svižnější jízdě jezdím po Brně tak za 8-8,5 litru, při normální jízdě (EKORALLYE) s dodržováním předpisů, včasného řazení apod. se nemůžu po městě dostat pod 6,5 litru. Poraďte, jsem už zoufalej a dokonce přemýšlím, že Matesa prodám, když s takovou spotřebou můžu jezdit i s objemem 1.6
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |