potřebuji poradit se zapojením výstražné signalizace zapnutých světel u DAEWOO MATIZ. Mám základní verzi bez tohoto doplňku a vybitá baterie není zrovna příjemné zjištění, když chce člověk jet z práce.
Díky za pomoc Váca
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Při zapnutých potkávacích a vytaženém klíčku piští. Když se to dá pod pojistku parkovaček, tak při parkovačkách a vytaženém klíčku. Pozici pojistky parkovaček z hlavy nevím, ale na deklu pojistek je to napsáno.Václav Brousek píše:já to mám zapojeno trochu jinak.Mě signaluzuje bzučák zapnutá světla při otevření dveří a pouze tlumená.Nevím jak funguje Ondrášovo zapojení.
mám Matíze SE a ten signalizaci neměl.Proto to byla jedna z prvních úprav které jsem prováděl,protože opravdu baterie toho moc nepotřebuje.A světla jsou žrout proudu.Váca píše:Na to bych asi přišel taky. Mě zajímá jak to dělají originál. Jestli to připojují z boku k pojistkové skříňce v interiéru, nebo jestli nemají někde vyvedený konktor k připojení bzučáku? Nevíte jek to je? Jinek velice děkuji za pomoc.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |