Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
no od baterky "+" kábel (na obrázku modrý 5metrový http://www.saunika.sk/img_prod/232291.jpg ) ..z toho odrežeš asi 30 cm kus ..odblankuješ a dáš držiak na poistku (ten plastový bazmeg na fotoladinek píše:super
už jsem koukal po internetu jak to zapojit,ale nějak jsem to pořád nepochopil
je tam nějak moc drátů
chinche su väčšinou v páre...(biely a červený, alebo biely čierny)no ked chceš na predne tak dáš na autorádií chinche do FRONT OUT L/R a v zosiku tiež podla polarity a strany FRONT IN L/R ...dalej zadné repráky dáš REAR OUT L/R na autorádiu a taktiež REAR IN L/R v zosíku ...remote ten modrý tenký káblik ten je bud v ISO už, alebo podla návodu na autorádio tam musíš najsť ...väčšinou modrý alebo modro biely káblik ..na to stačí tenký káblik a v zosíku to je medzi + a - napájenim čo ide od baterky a od kostry ..znie to komplikovane ale inak to je jednoduché ..len to treba aspoň raz vidieť na živo ako sa to robí a potom je to už hračkaladinek píše:Super díky!!!
takže jak to chápu já tak na baterku napojím + do zesilovače,ze zesilovače - někam na kostru a ten prostřední je REMOTE signální z rádia.jinak pokud bych chtěl přes zesilovač všechny 4 repra tak natáhnout z rádia 4 cinche z autorádia a pak ze zes. natahat kablíky ke každýmu repru zvlášť.To jsou ty 4 kanalový zesilovače asi.Jenom na té fotce nevidím signál na woofer.Jsou tam jen dva výstupy na repro
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |