zimní pneu....špatná ovladatelnost

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Ty siletbloky jsou na rameni 2 ks , takže na př. nápravu celkem 4. Buď jsou 4 stejný , nebo jsou zadní ( po směru jízdy) jinačí s takovýma ocelovýma trubičkama jako vložky mezi osový šroub- ty jdou vyndat hůř z auta , musí se to trošku páčit ( chlapci ze Slovenska prominou , ale nemyslím LÍBIT ). Když je to venku z auta , dá se to vybouchat ve svěráku a nový tam pomocí tech starých zase zabušit. Jízdní vlastnosti se změní rapidně , i když jsou na pohled v pohodě , jsou vymačkané a změklé.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

nubičoun

Příspěvek od nubičoun »

typuju to na to co psal paveZ
letni byly 195/60 15
a zimáky 185¨/65 14
už se tim nebudu trápi a po přezutí uvidim....zatim si budu užívat ve stylu amerických low riderů.........hyghway to hell is free :twisted: :twisted: :twisted:
Nubira 2.0 CDX rv. 98
ať žijou rákosníci
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

palikx píše:Tak silentbloky jsem myslel v ramenech :!: Ty na stabilizátoru ovladatelnost nezkazí :!: Horší řazení je možné ,obvzláště ted v -10.
Ahaaaaaa, promin
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ELe podle toho co píšeš to asi budou gumy.jaké to máš?Ale na ty ramena by se chtělo podívat.A jen malá korekce Ten typ tvého auta je hatchback. -i
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Re: sakra

Příspěvek od Brainman »

eL píše:Koukám, že mám možná podobný problém :( ale přece jenom si myslím, že u mě to budou pneu - pokud jedu na rovné suché silnici, sedí nubi velice dobře. Jakmile je na ní ale sníh klouže to jak blázen, lépe řečeno spíš děsně háže, jak jankovitá kobyla. Není to ale jen na sněhu, stačí, když při předjíždění najedu na nakupený posyp na středu silnice a celý auto jakoby uhne do strany... děs :x
Mam podobnou zkusenost ale na suchu. Nedavno jsem sve auto koupil a ma na kazde naprave jine zimni gumy ( na predni smerove a na zadni ty vypadaj jak letni) uz se tesim az tam dam letni a poreferuji o jizdnich vlastnostech Nubiry. Predtim jsem mel tri roky Espero a zatim se zda Nubira lepsi.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
eL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eL »

jooo, už jsem to opravil, díky za info ;)

jinak jsem po koupi vozu neměl právě na rozhazování a tak jsem koupil ojeté pneu... a prostě se to asi projevilo. Příště už raději nové.
palikx píše:ELe podle toho co píšeš to asi budou gumy.jaké to máš?Ale na ty ramena by se chtělo podívat.A jen malá korekce Ten typ tvého auta je hatchback. -i
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Ok ty ojetiny jsou někdy rozválené a tak trochu plavou.Já měl ty celoplaštové protektory a v pohodě vyjely všude a rozhodně neplavaly.asi jsem mel kliku.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

palikx píše:Ok ty ojetiny jsou někdy rozválené a tak trochu plavou.Já měl ty celoplaštové protektory a v pohodě vyjely všude a rozhodně neplavaly.asi jsem mel kliku.
Jo jo, ja je taky nekupuju, nekdy to tak je :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“