oranzova kontrolka (MIL)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- jarkovic
- Kontaktovat uživatele:
Re: oranzova kontrolka (MIL)
tak a kontrolka uz nesvieti nakoniec to vraj bolo nieco na vackovej ...tak je to oky riesene cez zarucnu opravu a avejko slape ako hodinky
Chevrolet Aveo 1,4 16v, komfort, cervena farba, r.v.2009*****AVEO is the BEST
[color=#BF0000]http://pictureup.cz/pict ... pg[/color]
[color=#BF0000]http://pictureup.cz/pict ... pg[/color]
- Reklama
aj mne to začalo svietit. Natankoval som plnú nádrž a asi po 50 km žačala svietiť žltá kontroloka poruchy. Ale auto ide normálne nič som nepostrehol ohľadom výkonu alebo iných vecí. Tak som včera zavolal do servisu a dnes tam idem.
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
Bol som objednaný na 12:30 prisiel som o 12:40 hneď mi vzali auto a 13:00 to bolo hotové- nejaká chyba 132 asi lambda sonda asi niečo vyhodila,že keď sa to zopakuje znova tak to pravdepodobne vymenia.
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je blbost, mne zavadu vycetli pul roku po tom co se mi check rozsvitil a pak zhasl, asi se jim nechtelo nic delat, pry je to tam zapsanejarkovic píše:ja som bol objednany na diagnostiku ..bo hned po restarte mi kontrolka stale svietila tak som sa objednal a ked som isiel s autom tak mái zhasla a v servise mi povedali ze ak nesvieti oni nic nezistia nech pridem az ked mi zacne svietit
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Me zacal vynechavat motor hlavne ve vyssich otackach (nekdy to jelo a jen obcas vynechalo a nekdy to vubec nechtelo do otacek) a potom se rozsvitila i kontrolka. Mam tam teprve 3000 km, tak se mi zdalo brzo na to, ze by to bylo zaneseny a zase tak moc to nesetrim, spis naopak. Kontrolka vzdycky na par km zhasla po vypnuti motoru a i s vynechavanim motoru to bylo lepsi.
Tak jedu do Renocaru a tam hned kdy jsem tankoval (pred 50 km plnou) a svedli to hned na benzin a nabidli nejakej cistic do benzinu a ze to mam trochu tocit, ale ze jinak nemaji ted cas, ze prezouvaji gumy.
Az vecer kdyz mi to nedalo a zvedl jsem kapotu a zkousel zatlacit na zapalovaci kabely, jestli neni nahodou nejakej uvolnenej, tak jsem dostal peknou slehu a vzapeti jsem i v tom seru videl jak jsou kabely ohlodany asi od kuny.
Novy se neoriginalni jeste sehnat nedaji a za origo chteli v BS auto 2000 a v Renocaru 1300. Tak uz je tam mam, vymenil jsem to sam a nastrikal to lakem na vlasy a poradne obalil mletym peprem
Tak jedu do Renocaru a tam hned kdy jsem tankoval (pred 50 km plnou) a svedli to hned na benzin a nabidli nejakej cistic do benzinu a ze to mam trochu tocit, ale ze jinak nemaji ted cas, ze prezouvaji gumy.
Az vecer kdyz mi to nedalo a zvedl jsem kapotu a zkousel zatlacit na zapalovaci kabely, jestli neni nahodou nejakej uvolnenej, tak jsem dostal peknou slehu a vzapeti jsem i v tom seru videl jak jsou kabely ohlodany asi od kuny.
Novy se neoriginalni jeste sehnat nedaji a za origo chteli v BS auto 2000 a v Renocaru 1300. Tak uz je tam mam, vymenil jsem to sam a nastrikal to lakem na vlasy a poradne obalil mletym peprem
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
Tak toto potesi...
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
nebláááááááááááááázni do RENOCARU nemůžeš na servisní opravy v záruce jen na garančky pěkně tě podojí
nebláááááááááááááázni do RENOCARU nemůžeš na servisní opravy v záruce jen na garančky pěkně tě podojí
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Se servisama nemam moc zkusenost, proc do renocaru na garancky a na servisni opravy jinam?
Zatim je moje zkusenost takova, ze v renocaru jsem pri koupi auta dostal navic plechovy disky a v BS auto nechteli dat ani povinnou vybavu. U tech zapalovacich kabelu byla cena 1300 v renocaru a 2000 v BS auto.
Takze podle toho mi zatim vychazi lip renocar.
Ted me tak napadlo, snad mi nepadne zaruka, ze jsem si ty kabely vymenil sam, ale cekat az budou mit cas a platit za to nekolik stovek, kdyz je to tak jednoduchy, to se mi teda nechtelo. S vymenou zarovky prece taky nemusim hned do servisu i kdyz musim povolit par sroubku. Jaky na to mate nazor?
Zatim je moje zkusenost takova, ze v renocaru jsem pri koupi auta dostal navic plechovy disky a v BS auto nechteli dat ani povinnou vybavu. U tech zapalovacich kabelu byla cena 1300 v renocaru a 2000 v BS auto.
Takze podle toho mi zatim vychazi lip renocar.
Ted me tak napadlo, snad mi nepadne zaruka, ze jsem si ty kabely vymenil sam, ale cekat az budou mit cas a platit za to nekolik stovek, kdyz je to tak jednoduchy, to se mi teda nechtelo. S vymenou zarovky prece taky nemusim hned do servisu i kdyz musim povolit par sroubku. Jaky na to mate nazor?
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
roman77 píše:Me zacal vynechavat motor hlavne ve vyssich otackach (nekdy to jelo a jen obcas vynechalo a nekdy to vubec nechtelo do otacek) a potom se rozsvitila i kontrolka. Mam tam teprve 3000 km, tak se mi zdalo brzo na to, ze by to bylo zaneseny a zase tak moc to nesetrim, spis naopak. Kontrolka vzdycky na par km zhasla po vypnuti motoru a i s vynechavanim motoru to bylo lepsi.
Toto bych si nechal napsat do reklamačního protokolu který bych naskenoval přiložil své zjištění o kabelech a toto zaslal do Prahy na centrálu. S pochvalou na servis jak je ochotný.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Stvrtok cez obed sa mi rozsvietila orangova kontrolka motora a auto sa spravalo uplne normalne a vykon tak isto v poriadku.V sobotu sme s tatkom pomerali lambdy a lambda 2 za katalizatorom bola uplne mrtva a nevykazovala ziadne hodnoty ani vyhrievanie.Kontrolka pernamentne svietila az dodnes kym som nenavstivil lomngiho.Napojili sme to na diagnostiku a vyhodilo chybu lambdasondy c.2.Po vymazani chyby zatial nic nesvieti.Tak caka ma vymena lambdy.
Chcem podakovat lomngimu za ochotu
Chcem podakovat lomngimu za ochotu
Nissan NV200 1,6 81kw
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6