Brzdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Brzdy
Pánové, prosím , poraďte mi nejaké kvalitné brzdové platničky na nexiu (14" kolesá). Nejaké také ktoré nebudú ako "maslo"
Jednou cestou ma zaujíma, ako je to s úpravou zadných brzd na kotúčové (z Opel Kadett E na nexiu)
Jednou cestou ma zaujíma, ako je to s úpravou zadných brzd na kotúčové (z Opel Kadett E na nexiu)
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
- Reklama
Re: Brzdy
Napis Ivanovi pripadne mrkni sem www.nexia.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kolego, já mám toto, ale nevím, kolik jsi ochotný do toho investovat:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Mne seriove ate dosticky s ate kotucmi a povodnymi ate brzdicmi na espere sluzia uz 100tkm a kotuce aj dosticky su cca na polovicke, ale to bude asi skor sposobom jazdy nez vlastnostou brzd
ale odporucam natriet pred montazou kotuce hoci aj obycajnou syntetikou, nebudu tolko hrdzaviet, najma vo vnutri v odvetrani, takze by som povedal ze budu aj pevnejsie. A lahsie zlozis brzdice, pretoze na obvode kotuca nebude hruba vrstva hrdze. Moje 5rocne kotuce su zvnutra nepekne popraskane od hrdze a na otcovej nubire rocne kouce nafarbene pred montazou maju len vylestenu plochu od dosticiek a potom len par tukancov od kamienkov, ktore prerazili farbu, inak su len zaprasene ale obycajna syntetika z isteho nemenovaneho obchodaku drzi a nema ziadnu snahu lupat sa. Bohuzial moje kotuce boli namontovane v servise, takze mozem byt rad ak boli vobec odmastnene a kedze este asi vydrzia do konca zivota espera, asi si uz ate powerdisky velmi neuzijem.
ale odporucam natriet pred montazou kotuce hoci aj obycajnou syntetikou, nebudu tolko hrdzaviet, najma vo vnutri v odvetrani, takze by som povedal ze budu aj pevnejsie. A lahsie zlozis brzdice, pretoze na obvode kotuca nebude hruba vrstva hrdze. Moje 5rocne kotuce su zvnutra nepekne popraskane od hrdze a na otcovej nubire rocne kouce nafarbene pred montazou maju len vylestenu plochu od dosticiek a potom len par tukancov od kamienkov, ktore prerazili farbu, inak su len zaprasene ale obycajna syntetika z isteho nemenovaneho obchodaku drzi a nema ziadnu snahu lupat sa. Bohuzial moje kotuce boli namontovane v servise, takze mozem byt rad ak boli vobec odmastnene a kedze este asi vydrzia do konca zivota espera, asi si uz ate powerdisky velmi neuzijem.
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Ivan, pri mojom štýle jazdy by určite boli skvelé brzdy ako máš ty . Hlavne by som ale potreboval poradiť ktorá značka platničiek je taká schopnejšia, lebo už by sa im patrilo vymeniť.
Ale nebránim sa ani prípadnej rade čo sa modifikácie originálnych brzd týka.
btw, čo stáli tvoje brzdy?
//edit ešte ma napadlo, ty máš zadnu nápravu z Astry GSi , tak ma zaujíma, koľko modifikácií je potrebných aby to tam sadlo, poprípade či je nutné mať funkčné ABS.
Ale nebránim sa ani prípadnej rade čo sa modifikácie originálnych brzd týka.
btw, čo stáli tvoje brzdy?
//edit ešte ma napadlo, ty máš zadnu nápravu z Astry GSi , tak ma zaujíma, koľko modifikácií je potrebných aby to tam sadlo, poprípade či je nutné mať funkčné ABS.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
...záleží na tom jaký máš typ 8V nebo 16V, dále jsou minimálně ještě dva druhy brzdových čelistí, každá s jiným typem destiček
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
posli mi info o aute, pripadne fotku brzd..
viem nieco zohnat...
viem nieco zohnat...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
A možná i ještě další. Já na Nexii kupoval destičky na astru,protože ty origo mi tam nešli.Serpico píše:...záleží na tom jaký máš typ 8V nebo 16V, dále jsou minimálně ještě dva druhy brzdových čelistí, každá s jiným typem destiček
Mějte se fajn
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/