Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Proč právě Cruze?
Bumblebee!!! Udelej Bumblebee!!!!!!!!!!!!!! a svetla? chlapi, nepraste mu to hned z kraje
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Reklama
Tak Emil to je slusne pokrcene! To je fakt idealne to uz poskladat aj s nejakymi peknymi doplnkami. A na to aby to auto vyzeralo pricetne, bude treba sikovne ruky. Ale ked sa to podari, tak ta premena bude najkrajsia!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Svetlá vôbec neboli rozbité len oškreté dal som ich vyleštiť,farba pôjde pôvodná lebo na ľavej strane treba striekať len podbeh a dvere kôli škrabancom inak im nebolo nič.Cruze vydrží fakt dosť Pre Kjub potom ti ho ukážem som z Bratislavy aspoň sem dáš svoj názor či sa robota podarila
Dufam ze ti to urobia poriadne, a nebudes mat vlnkove plechy...
toto je super fotka, rád se na ni znovu podívám, ještě by to chtělo s octávkou IIIodrifuk píše:Posielam to foto Cruza a Oktavky
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Prajem dobrý večer.
Dnes som toto našiel na Yahoo: http://autos.yahoo.com/news/top-10-urban-cars.html
Pekné, nie?
Karol
Dnes som toto našiel na Yahoo: http://autos.yahoo.com/news/top-10-urban-cars.html
Pekné, nie?
Karol
Nexia GLE 8V parkovací asistent, M-HUD, tempomat, K&N filter, zatváranie okien s DO.
Pekne nalakovane, uz to pomali zacina vyzerat ako pekny Cruzik!
A na ten odkaz mozem povedat len jedno. Ten koment ku Cruzovi pisal nejaky retard, lebo povedat o Cruzovi ze neni "flashy" je dost mimo. Pretoze Cruze je naaaajviac flashy a urcite viac ako vsetky sunky co su tam uvedene!
A na ten odkaz mozem povedat len jedno. Ten koment ku Cruzovi pisal nejaky retard, lebo povedat o Cruzovi ze neni "flashy" je dost mimo. Pretoze Cruze je naaaajviac flashy a urcite viac ako vsetky sunky co su tam uvedene!
Ahoj, ahoj, chtěl jsem se zeptat kolik airbagů by měl mít Cruze LS Plus? Jelikož já jsem napočítal a 8 v ceníku psali myslím 6. Mám tedy u řidiče, spolujezdce, na boku sedadlech, 2x vzadu hlavový a 2x předu boční hlavy. Snad jsem to popsal správně
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Ten hlavový sa počíta a aj fakticky je na každej strane jeden nakoľko sa ťahá od predu do zadu keď vystrelí tak sa rozvine po celom boku auta nie zvlášť na predok a zvlášť na zadok.Takže je to taký mega airbag.
Aha, tak to díky za info. Takový megagiga airbag říkaš jo A v USA maj v základu 10 a my 6, to je jako sprosté
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
- Dimco Nubira 97
Neviem čomu ste na mojom poslednom príspevku nerozumeli, toto sem nepatrí toto patrí do sekcie môj nový Cruze a nie proč práve Cruze ?....
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Dimco Nubira 97
Ale že jaká ignorácia ? Ale už je to napravené
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Chlape, zadny respekt tady, preventivne bych rozhodil nahodne bany, to je nauci ja myslim, ze porad je to v klidku, obcas odboceni, ale da se to. Spis me udivuje, ze se tu nejaky nove prichozi zorientuje Uz je tu toho fakt mrte a procitat celou 30tistrankovou diskuzi k jednomu tematu, no to uz nejaky cas zabere...aspon to v praci rychle utece
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Dimco Nubira 97
Ved práve V práci mám väčšinou otvorené toto fórum a čakám kto kde čo napíše
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI