potahy

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
mironr

potahy

Příspěvek od mironr »

caute, neviete niekto poradit, ci sa daju zohnat potahy aj inde ako original v daewe? apo kupil nexiu a sedacky su dost znicene, ale tie original potahy su vraj dost drahe, a univerzalne sa nedaju nasadit na zadok kvoli tym opierkam na hlavu. diky
Reklama

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ahoj, myslím, že každá firma vyrábějící autopotahy by měla mít střih na Nexie. Ale pokud bys měl zájem, pane kolego, tak Ti klidně střelím ty moje. Chci se jich zbavit už delší dobu, protože mi neladí s autem, tak jestli bys měl zájem, tak vypadají takto a jsou to original na Nexie:

Obrázek

Na ceně bychom se dohodli, nechal bych je vyčistit v čistírně a poslal bych Ti je balíkem na dobírku. Lepší foto zatím nemám, ale budeš-li mít zájem, vyfotím. Potahy jsou opravdu jako nové, bez děr, bez fleků....

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

pokud by se potahy neprodaly měli bychom o ně zájem nám se k barvě hodí,prosím o cenu buď na foru nebo tmala@seznam.cz děkuji za odpověď
olin

potahy

Příspěvek od olin »

já koupil na nexii originál.potahy ve značkovém servisu za 2000Kč a po třech letech jsou na výměnu,teď bych koupil v Polsku neznačkový za 500Kč,možná vydrží stejně
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Na ty polský bacha. Trvanlivost oproti originálům je cca čtvrtinová!!

to anonym: ano, počítám kdyžtak s Tebou.

Nexia² project

Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

Ivan píše:Na ty polský bacha. Trvanlivost oproti originálům je cca čtvrtinová!!

Sorry, ale zatraceně se pleteš, s Polska mám potahy v nexii i ve škodovce (v té už 4 roky) a pořád vypadají velice dobře. Poláci nejsou až takový fušeři jak se může zdát. :twisted:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Asi máš jiný zkušenosti. Buď rád :D

Nexia² project

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Já osobně mám taky potahy z Polska a shit...Už při instalaci neseděli a ted už se "pelichají a žmolkovatí",takže příště raději připlatím..
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Chlapci,firma MAD,potahy na mieru z originalnych latok od vyrobcu! Priatelka ma v Ticu - okraje cierne dizajn Superb a vnutro bielo-sive dizajn Octavia RS. Stali sice 5000 Sk ale po roku pouzivania su ako nove! A to Ticousa parkuje vonku,takze na nich svieti slnko atd. No ale to uz su pre Vas radsej sportove sedadla za taku cenu,ze? :D
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

já si tam koupil ty tygrovaný vínově červené nechal sem si od známé našít zip na zadní opěrku ruky. a je to.
Chad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chad »

Ivan píše:Na ty polský bacha. Trvanlivost oproti originálům je cca čtvrtinová!!

Mozna pisu pozde, ale ty potahy by se taky sikly .... puvodni mam v sede kostce, takze bych interier nijak nenarusil ... jo a su z Brna, takze by opadly starosti s balikem. Nabidka samozrejme plati, pokud panove predemnou nebudou mit zajem :D
Chad
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Chade, uživatel mironr se mi neozval vůbec a anonym už si je sehnal jinde :D takže máš-li zájem, můžeme se domluvit. Kdyžtak mi napiš prosím soukromou zprávu.

Nexia² project

Chad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chad »

Ivan píše:Chade, uživatel mironr se mi neozval vůbec a anonym už si je sehnal jinde :D takže máš-li zájem, můžeme se domluvit. Kdyžtak mi napiš prosím soukromou zprávu.
Odpoved mas na ICQ
Chad
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Odpověď máš na ICQ ;)

Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“