potahy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, myslím, že každá firma vyrábějící autopotahy by měla mít střih na Nexie. Ale pokud bys měl zájem, pane kolego, tak Ti klidně střelím ty moje. Chci se jich zbavit už delší dobu, protože mi neladí s autem, tak jestli bys měl zájem, tak vypadají takto a jsou to original na Nexie:
Na ceně bychom se dohodli, nechal bych je vyčistit v čistírně a poslal bych Ti je balíkem na dobírku. Lepší foto zatím nemám, ale budeš-li mít zájem, vyfotím. Potahy jsou opravdu jako nové, bez děr, bez fleků....
Na ceně bychom se dohodli, nechal bych je vyčistit v čistírně a poslal bych Ti je balíkem na dobírku. Lepší foto zatím nemám, ale budeš-li mít zájem, vyfotím. Potahy jsou opravdu jako nové, bez děr, bez fleků....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
pokud by se potahy neprodaly měli bychom o ně zájem nám se k barvě hodí,prosím o cenu buď na foru nebo tmala@seznam.cz děkuji za odpověď
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Na ty polský bacha. Trvanlivost oproti originálům je cca čtvrtinová!!
to anonym: ano, počítám kdyžtak s Tebou.
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci,firma MAD,potahy na mieru z originalnych latok od vyrobcu! Priatelka ma v Ticu - okraje cierne dizajn Superb a vnutro bielo-sive dizajn Octavia RS. Stali sice 5000 Sk ale po roku pouzivania su ako nove! A to Ticousa parkuje vonku,takze na nich svieti slnko atd. No ale to uz su pre Vas radsej sportove sedadla za taku cenu,ze?
Mozna pisu pozde, ale ty potahy by se taky sikly .... puvodni mam v sede kostce, takze bych interier nijak nenarusil ... jo a su z Brna, takze by opadly starosti s balikem. Nabidka samozrejme plati, pokud panove predemnou nebudou mit zajemIvan píše:Na ty polský bacha. Trvanlivost oproti originálům je cca čtvrtinová!!
Chad
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Chade, uživatel mironr se mi neozval vůbec a anonym už si je sehnal jinde takže máš-li zájem, můžeme se domluvit. Kdyžtak mi napiš prosím soukromou zprávu.
Nexia² project