Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Proč právě Cruze?
Zdravim vsetkych.
Som tu novy, tak neviem ako to tu chodi.
Objednal so si noveho cruza v Nitre 4. aprila 2011. Je to 2.0 VCDI vo vybave LT v ciernej farbe.
Ale musím z dovodu nedostatku vozidiel cakat asi 4-5 mesiacov.Preto sa chcem opytat ma niekto skusenosti s tymto
vozidlom 163 k a 6 stupnovou prevodovkou.
Som tu novy, tak neviem ako to tu chodi.
Objednal so si noveho cruza v Nitre 4. aprila 2011. Je to 2.0 VCDI vo vybave LT v ciernej farbe.
Ale musím z dovodu nedostatku vozidiel cakat asi 4-5 mesiacov.Preto sa chcem opytat ma niekto skusenosti s tymto
vozidlom 163 k a 6 stupnovou prevodovkou.
- Reklama
Mám ho od 31.03 2011.Prvé dni som si musel zvykať na záber spojky Potom všetko super. Motor tichý bez vibrácií
Pohodlie jazdy porovnateľné s AUDI 6 3.0 Tdi.Ťah motora od 1500 ot.super .Po 1000 km spotreba asi 6.2 l/100km.
Pohodlie jazdy porovnateľné s AUDI 6 3.0 Tdi.Ťah motora od 1500 ot.super .Po 1000 km spotreba asi 6.2 l/100km.
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
S tim audi dobrej joke
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Audi mám služobné auto je to rok výroby 2007 a veľký rozdiel to nie je
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
Ahojky, hlásím se jako nový majitel tohoto úžasného automobilu Chevrolet Cruze. Mám verzi 1.6 LS PLUS 124k/91KW modelový rok 2011, ve výbavě třeba indikátor stupně přeřazení, černý interier kombinovaný se světlou látkou, 16" litá kola a další. Jinak v barvě Misty Lake.
Auto jezdí parádně, ze začátku jsem si musel zvyknout na spojku, ale jinak už v klide. Tichá jízda, spotřeba OK, cena 269 900..
Auto jezdí parádně, ze začátku jsem si musel zvyknout na spojku, ale jinak už v klide. Tichá jízda, spotřeba OK, cena 269 900..
Naposledy upravil(a) denny dne úte dub 26, 2011 23:29, celkem upraveno 1 x.
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Toz vitej Nahod nejaka fota, ten indikator prerazeni ma uz dost novych aut, dobra vychytavka, ale pro nas milovniky automatu zbytecnost
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pro nás milovníky manuálu a ekonomické jízdy dobrá vychytavka Fotky určitě přidám, čekám na krásné slunečné počasí, aby autičko šlo hezky pofotit
Zdravím denny i jí a přeji hodně "šťastných kilometrů!...
Co to je kousek od Třince?
Určitě se potkáme. zatím vídám jen dva - modrého z Nýdku a bílého v Bystřici
Co to je kousek od Třince?
Určitě se potkáme. zatím vídám jen dva - modrého z Nýdku a bílého v Bystřici
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
- Hanzy
Prvne te vitam mezi nama a jinak si jeste asi nepoznal poradne pohodli automatudenny píše:Pro nás milovníky manuálu a ekonomické jízdy dobrá vychytavka Fotky určitě přidám, čekám na krásné slunečné počasí, aby autičko šlo hezky pofotit
Nejaka nizka cena to je cena za hotovost platbu?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Audi je mrdka bratranek to mel a uz to poslal do kytekmilosh píše:S tim audi dobrej joke
Ja v ni taky hodne najezdil a nasrala me hned pri prvnim nastupovani jak jsem si narazil prdel o tvrdy bok sedaku
Navic mel to myslim 2006 taky 3,0TDI a jedine ze ten 6V klepocmoud byl tichsi jinak po 4 letech se mu tam zacinaly rozihat cim dal vic kontrolek neco uz od novoti jsem mu rikal ze tluce v podvozku ale on ze nic mno asi je zvykly na horsi vozy
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Audi je prémie a prostě to tam oproti Cruze znát bude. Což ale neznamená že i prémie může mít problémy. Kamarád si koupil BMW 5 a už byl za první rok 3x v servise.
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
Ahoj denny
Tak tá cena ktorú si napísal je super. Ja som +/- za skoro také isté prachy kupoval rovnaké auto (motor,výbava,farba) ale r.v.2009 a malo niečo cez 7000 km. Takže nová 2011 v tejto cene = super kúpa. Nech ti to jazdí...
Tak tá cena ktorú si napísal je super. Ja som +/- za skoro také isté prachy kupoval rovnaké auto (motor,výbava,farba) ale r.v.2009 a malo niečo cez 7000 km. Takže nová 2011 v tejto cene = super kúpa. Nech ti to jazdí...
Cena je taková při financování úvěrem a abych byl přesnější tak se jednalo o DEMO vozidlo. Najeto měl při koupí cca 3200km, byl v provozu od 18.1.2011 se mi zdá Kupováno u Auto Horečka a byla tam myslím sleva nějak přes 50tís, protože to byl testovací vůz. Ale jinak na autě nejde vůbec poznat že bylo používáno
Kousek od Třinec je přeci Ropice Já právě ještě v okolí nepotkal žádného Cruza. Akorát dneska vedle mě na parkovišti zaparkoval Orlando
Kousek od Třinec je přeci Ropice Já právě ještě v okolí nepotkal žádného Cruza. Akorát dneska vedle mě na parkovišti zaparkoval Orlando
Preco prave cruze? no nemam vela skusenosti s cruzom.
Jednoducho jazdil som uz s kvalitnymi a drahymi autami ako mercedes, bmw, audi, ...
Pacili sa my, ale nemohol som si dovolit nove, mohol som ojazdene, ale nemam dobre skusenosti s ojazdenymi, hlavne tu na slovensku skoro každý si niečo pretočí, a ešte ktomu su velmi drahé servisy.
Isiel som sa teda len tak na skusku pozriet do citroenu, tam som si vyskusal 120 konovu C4 a skoda hovoriť moj golf 3 110 konovi je lepsi...
Potom som siel skusit chevrolet cruz, jazdil som s 1.8 140 ps a bol som velmi prijemne prekvapeny cena vyborna okolo 14 000 v plnke.
Potom som zavolal znamemu co ma cruza 2.0 VCDi 163k a hovoril mi, ze tiez jazdil s benzinom 1,8, ale jednoznacne sa rozhodol pre diesel. Tak som isiel na skusobnu jazdu aj s dieslom a mal som este vacsi zazitok. Cruza som si porovnaval s drahymi znackami ako audi,bmw,... Hned som sa rozhodol, ze toto auto chcem.
Vcera som si objednal 2.0 VCDi 163k LS plus v bielej farbe bez metalizy, auto ma stoji 15 200.
Za 2 mesiace ma prist, uz teraz sa neviem dockat.
Jednoducho jazdil som uz s kvalitnymi a drahymi autami ako mercedes, bmw, audi, ...
Pacili sa my, ale nemohol som si dovolit nove, mohol som ojazdene, ale nemam dobre skusenosti s ojazdenymi, hlavne tu na slovensku skoro každý si niečo pretočí, a ešte ktomu su velmi drahé servisy.
Isiel som sa teda len tak na skusku pozriet do citroenu, tam som si vyskusal 120 konovu C4 a skoda hovoriť moj golf 3 110 konovi je lepsi...
Potom som siel skusit chevrolet cruz, jazdil som s 1.8 140 ps a bol som velmi prijemne prekvapeny cena vyborna okolo 14 000 v plnke.
Potom som zavolal znamemu co ma cruza 2.0 VCDi 163k a hovoril mi, ze tiez jazdil s benzinom 1,8, ale jednoznacne sa rozhodol pre diesel. Tak som isiel na skusobnu jazdu aj s dieslom a mal som este vacsi zazitok. Cruza som si porovnaval s drahymi znackami ako audi,bmw,... Hned som sa rozhodol, ze toto auto chcem.
Vcera som si objednal 2.0 VCDi 163k LS plus v bielej farbe bez metalizy, auto ma stoji 15 200.
Za 2 mesiace ma prist, uz teraz sa neviem dockat.
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
- Dimco Nubira 97
Gratulujem a vítam ťa tu
Ja mám zase zajačie úmysli a pokukávam po nejakom 4 ročnom chrysleri 300C 3.0crd samozrejme sny sú pekné
Ja mám zase zajačie úmysli a pokukávam po nejakom 4 ročnom chrysleri 300C 3.0crd samozrejme sny sú pekné
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI