Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Proč právě Cruze?
Nemít další splácení, tak bych taky raději šel do těch 4 let. Dřív splaceno = míň přeplaceno. 6600 Kč měsíčně není zas tak moc.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
- Reklama
6 600měsíčně není moc, ale to bych asi s mým příjmem nezvládl. Sice by to byla skoro polovina platu, ale nevím nevím zda bych to dostal
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tak změň práci, požádej o vyšší plat nebo se prostě zeptej jaké příjmy musíš mít, abys to dostal, oni jsou schopni to říct. Záleží jaké máš výdaje, pokud skoro žádné, tak je to v klidu.
Výdaje nemám skoro žádné, mám hodné rodiče, kteří po mně zatím nic nechtějí Utratím měsíčně tak 2 000Kč
Práci změnit to se ti řekne, když teď je problém..
Práci změnit to se ti řekne, když teď je problém..
Hele co tak využít hodné rodiče. Ať ti kupí auto a splacet-nesplácet budeš jím.
Carthell Prg
Nevím to asi nepůjde. Tata už splácí hodně, máme hypotéku, takže to by asi nešlo Musím si poradit sám a snad to půjde. Žádné další výdaje jako holku nemám
Tak rychle našetři, protože když koupiš Cruze tak holky ti budou skakat sami do auta a i do postele
Carthell Prg
tomask nemáš pravdu síce mám pekného bieleho Cruza ale ženy mi do auta neskáču to skôr také nepozorné študentky mi skáču do cesty už som skoro dve zrazil
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Tedy nevím, nevím. I když-dnes ráno jsem jel z HK a stopovala mě nějaká stará paní. Jel jsem naloženej takže bohužel i když jsem měkosrdcatej a jinak bych zastavil. S těma holkama to budu muset zkusit. Myslíš, že mám otevřít střešní okno?tomask píše:Tak rychle našetři, protože když koupiš Cruze tak holky ti budou skakat sami do auta a i do postele
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
-
A vystrčit z něho hlavu a nasadit americkej úsměv, tzv. keeeep smiling ))))))))))))))))))))))))))))))666 píše:Tedy nevím, nevím. I když-dnes ráno jsem jel z HK a stopovala mě nějaká stará paní. Jel jsem naloženej takže bohužel i když jsem měkosrdcatej a jinak bych zastavil. S těma holkama to budu muset zkusit. Myslíš, že mám otevřít střešní okno?tomask píše:Tak rychle našetři, protože když koupiš Cruze tak holky ti budou skakat sami do auta a i do postele
Možná kdyby ty holky s sebou měli ledničku a kanape tak bych o tom i uvažoval
-
Mě teď nedávno naskočila na D1 stopařka a to mám jenom Stilo, na benzince, na 30km, vezl jsem ji k Humpolci666 píše:Možná kdyby ty holky s sebou měli ledničku a kanape tak bych o tom i uvažoval
Do toho kočkolapu musí skákat i na okrsce 3-tí třídy
Jo tak to mě akorát dnes u Makra otravoval starší hnědočech abych koupil sadu nožů a kradený hodinky. Když jsem odmítl s tím, že nejsou love tak nadával, že prý když jezdím takovým fárem, tak musím přece prachy mít. Zase žádný holky. Ach jo!
Hej Cruze hoodne klame telem. Onehda jsme prijeli nekam k rodine a ze dobry faro mame, kolik stalo. Kdyz jsem rekl 400 padla brada, ze pry cekali za takovou krasku tak 700
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
A to je moc dobře, bych je schválně chvilku lakoval s tím, že stálo 700 Vypadá prostě jako neznámé zahraniční fáro. Já mám problémy ho potkat na silnici nebo ve městě. Skoro nikdo ho nemá, jaká škoda....