ANTENA-NOVA?
Moderátor: Blue Lanos
ANTENA-NOVA?
chcel by som vybrat povodnu elektricku antenu prec a dat nastrechu taku tu zralociu plutvu ako na novych bawo. Na co si treba dat pozor? Pojde to vobec? Kolko kablov treba na zapojenie anteny? No proste vsetko k danej teme
- Reklama
Ahojte. Ja mam nachystanu elektronicku antenu, povodnu necham tak ako je
Uz 2 roky mam nalepenu imitaciu zraloka (ciernu, lebo auto je biele) a ma to velku vyhodu. Ked stojite napr.pred tescom , kuknete na strechy aut a hned vidite, kde je ten vas zazrak
Len jedna poznamka. Cim viacej spojov na tom tienenom kabli, tym su vacie straty na signale. Urob to tak ze to prepojis od zraloka po stlpiku do kufra na kable z povodnej anteny... A to mas asi 1,5 az 2 m....
Uz 2 roky mam nalepenu imitaciu zraloka (ciernu, lebo auto je biele) a ma to velku vyhodu. Ked stojite napr.pred tescom , kuknete na strechy aut a hned vidite, kde je ten vas zazrak
Len jedna poznamka. Cim viacej spojov na tom tienenom kabli, tym su vacie straty na signale. Urob to tak ze to prepojis od zraloka po stlpiku do kufra na kable z povodnej anteny... A to mas asi 1,5 az 2 m....
Když už bych měnil anténu, tak bych natáhl i nový kabel, stojí tak do 20Kč za metr, tak to snad není taková položka a nebudou na něm zbytečný spoje, kde by to mohlo mít ztráty nebo tam pronikat rušení.
Když už napojovat, tak použít dobrý konektor. F-ko není dobrý konektor, ztráty na něm jsou skoro 3dB.
Když už napojovat, tak použít dobrý konektor. F-ko není dobrý konektor, ztráty na něm jsou skoro 3dB.
shark
tak ja som si dal antenu prerobil so si to na shark ako maju bmw mam tam gombik ktorim prepinam anteny tu vysuvaci alebo tu zraločiu je to super najme v zime ked mi zmrzne vysuvacia z montazou nieje problem
jakubko