ANTENA-NOVA?

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Andy

ANTENA-NOVA?

Příspěvek od Andy »

chcel by som vybrat povodnu elektricku antenu prec a dat nastrechu taku tu zralociu plutvu ako na novych bawo. Na co si treba dat pozor? Pojde to vobec? Kolko kablov treba na zapojenie anteny? No proste vsetko k danej teme ;)
Reklama

goror

Příspěvek od goror »

andy a to chces vrtat do toho krasneho auta :( :(
Andy

Příspěvek od Andy »

goror píše:andy a to chces vrtat do toho krasneho auta :( :(
je to v stadiu zvazovania pro a proti ;) Preto sa pytam.
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Myslim ze s tym by nemal byt ziaden problem. Vsetko sa da ked sa chce :D . Kable treba tolko kolko trebalo na povodnu antenu. Samozrejme okrem elektrickych, ktore su na vysuvanie anteny.
Ale osobne by som do strechy diery nerobil.
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
goror

Příspěvek od goror »

moja rec ani ja by som tam nevrtal
Andy

Příspěvek od Andy »

myslite ze by to bol az taky velky problem?
Ale ked mne sa to tak paci. Viem si predstavit na cierno nalakovanu strechu, na celnom skle ciernu slnecnu clonu a na streche tu striebornu antenu ala bawo :D
no nic musim sa poradit s mojim servisakom ;)
palladin

Příspěvek od palladin »

Ahojte. Ja mam nachystanu elektronicku antenu, povodnu necham tak ako je
Uz 2 roky mam nalepenu imitaciu zraloka (ciernu, lebo auto je biele) a ma to velku vyhodu. Ked stojite napr.pred tescom , kuknete na strechy aut a hned vidite, kde je ten vas zazrak :D
Len jedna poznamka. Cim viacej spojov na tom tienenom kabli, tym su vacie straty na signale. Urob to tak ze to prepojis od zraloka po stlpiku do kufra na kable z povodnej anteny... A to mas asi 1,5 az 2 m....
Habron

Příspěvek od Habron »

Když už bych měnil anténu, tak bych natáhl i nový kabel, stojí tak do 20Kč za metr, tak to snad není taková položka a nebudou na něm zbytečný spoje, kde by to mohlo mít ztráty nebo tam pronikat rušení.
Když už napojovat, tak použít dobrý konektor. F-ko není dobrý konektor, ztráty na něm jsou skoro 3dB.
Shibby

Příspěvek od Shibby »

Tak novou antenu bych tam nedaval ,ale mam problem s tou starou teleskopickou :? nejak se nezasouva a vysouva se na 75% :!: co stim ?
palladin

Příspěvek od palladin »

Uz sme to rozoberali tusim ze v ziarovkach. Rozober ju, vycisti, namaz a zlož. Niekde treba odstranit zaoxidovane casti a uvidis ze to pojde ok.
shark
Kontaktovat uživatele:

shark

Příspěvek od shark »

tak ja som si dal antenu prerobil so si to na shark ako maju bmw mam tam gombik ktorim prepinam anteny tu vysuvaci alebo tu zraločiu je to super najme v zime ked mi zmrzne vysuvacia z montazou nieje problem
jakubko
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“