Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč právě Cruze?
Nekoupil jsem první auto od prvního prodejce. Obeslal jsem několik autosalonů a vždy mi přišla nabídka. Vybral jsem tu nejlepší a tu jsem poslal zas ostatním, že jim děkuji. Ti mi zas posílali výhodnější nabídky. Takto jsem komunikoval několikrát až mi zbyli dva prodejci. U nás v Olomouci mi udělali super nabídku a byl jsem rozhodnutej, že to vezmu tady. S poděkováním jsem napsal panu Horečkovi, že to vezmu tady. On mi to pak ještě přepočítal a zas byla cena jinde. A na tuto cenu mi v Olomouci řekli, že se oni nedostanou.
Vzal jsem to na leasing a ještě na ičo. Co se mi líbí nejvíc je to, že za 5 let to přeplatím o 25 000, což mi jinde neudělají
Prostě jsem nekoupil první auto v nejbližším autosalonu
Vzal jsem to na leasing a ještě na ičo. Co se mi líbí nejvíc je to, že za 5 let to přeplatím o 25 000, což mi jinde neudělají
Prostě jsem nekoupil první auto v nejbližším autosalonu
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
- Reklama
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Neodsuzuju starší Astru. Určitě má hodně plusů a je to ve své třídě kvalitní auto. Jen bych to nesrovnával s Cruzem r. v. 2010.milosh píše:Zdenku, ta cena ale nebyla v hotovosti co? Pokud by nove v dobre vybave stalo 3 kila jdu do toho ale to je sen
Psal jsem tady o stare astre, je to r 2005. nevim ale kdyz pro tebe 5 let auto je stare co budes rikat az budes mit toho Cruze 5 let sam
Jinak za 5 let to budu mít samozřejmě staré 5 let , ale mám to od nova a pokud to těch 5 let vydržím, možná že ne, tak si po těch pěti letech koupím zas jiný. Neříkám, že Chevrolet a neříkám, že nový. Vše má svá pro a proti
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Len tak pre zaujimavost...zevraj u nas (aspon Fancar tvrdi) budu mat na buduci rok na predaj Camaro SS... No som zvedavi. Ale keby som mal vela zbytocnych penazi hned by som do toho isiel!
vid: http://www.leftlanenews.com/chevrolet-camaro-ss.html
vid: http://www.leftlanenews.com/chevrolet-camaro-ss.html
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Pro Zdenek R6 : To jsi koupil dobře /vzhledem k tomu, že se ti zhoršila finanční situace / Já mám 1.8 LT na úvěr /4 roky s akontací cca 60 procent/. Dal jsem při nákupu o 9 tis víc než ty /mám i šíbr/ . Bavíme se o cenách vč DPH. Proč kupovat dnes za hotové, když to vyjde za 4 roky nastejno /včetně splátek úvěru/.Tedy nepřeplatím nic. A to jsem byl jen u jednoho prodejce.
Spotřebu ti nevěřím. Možná jezdíš ekosoutěže, ale to není nic pro mne.
Spotřebu ti nevěřím. Možná jezdíš ekosoutěže, ale to není nic pro mne.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Pro 666: 439 900 prodejní cena, nemám šíbr.
K té spotřebě: Ještě jsem ten počítač nenuloval. Najeto cca 400 km. Měl jsem 7,6. Vyjel jsem OL- Karlov cca 60 km do hor. Tam to skončilo na 7,8. Zpět jsem jel z kopečka a mám tam 7,4.
Co k tomu říct... Nejsem z těch, co si vymýšlí o své spotřebě. Nemám k tomu vůbec žádnej důvod. Možná je někde chyba, protože mi nekomunikuje navigační display s autem. I když spotřebu mi to ukazuje samozřejmě jinde. Třeba to má nějak komunikovat spolu. Nevím.
K té spotřebě: Ještě jsem ten počítač nenuloval. Najeto cca 400 km. Měl jsem 7,6. Vyjel jsem OL- Karlov cca 60 km do hor. Tam to skončilo na 7,8. Zpět jsem jel z kopečka a mám tam 7,4.
Co k tomu říct... Nejsem z těch, co si vymýšlí o své spotřebě. Nemám k tomu vůbec žádnej důvod. Možná je někde chyba, protože mi nekomunikuje navigační display s autem. I když spotřebu mi to ukazuje samozřejmě jinde. Třeba to má nějak komunikovat spolu. Nevím.
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
No tak u mne asi takto. Při 500 km ukazoval počítač spotřebu 9.4 l. Potom jsem vynulovat a při 1000 km ukazoval 8.9. Zase vynulováno a při 1200 km ukazuje 8.2 km. Napíšu zítra, to jedu poprve delší trasu bez zastávek /asi 300 km/. Doposud trasy do 30 km a z cca 80 procent poskoky do 15 km nebo po městě.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Jak to sleduju, spotreba je jen a jen o stylu jizdy, urcite nemuze mit jeden motor rozsah 1,5-2 litry. Takze kdo ma vysokou spotrebu, prestane fnukat a nauci se jezdit Komu je to jedno, budem porad jezdit stejne, at nas to bavi
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Tak treba kdyz jsem to v Brne zacal trochu tocit a jezdil jsem jak drak, nebo spis jak prase tak mi nadrz vystacila na necelejch 500km jenom.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Proč právě Cruze?-na co nezapomenout při převzetí auta
Ahoj, potřeboval bych poradit, co všechno se předvádí při předání auta v autosalónu, co bych si měl zkontrolovat (rok výroby, nějaké kódy, čísla?) a na co si dát pozor. Tento týden si jdu pro cruze 2.0 VCDi, 110 kW a nikdy jsem nové auto nekupoval, tak nevím... Co všechno bych měl s novým autem dostat? (návod?, záruku?).
Ahoj, az na palivo sis vybral dobre Nebal bych se, auto jsem taky kupoval poprve a nic jsem nekontroloval. Auto mi predvedli, kazdy cudlik vysvetlili, vsechno mi dali a rekli, co bych mel delat. Pri predani te neodrbou, to prijde az pri servisech
Podělím se s Vámi o pohnutky,které mě vedly k nákupu Cruze.
Provozuji třináctým rokem Citroen na hydraulice.
Kdo takové auto provozoval aspoň 10 let ví jakou liposukci peněženky majitele provoz auta provádí. Kdo neprovozoval nepochopí...
Před dvěma roky jsa (po výměně trubek hydrauliky a vratných hadic a nějakých dalších
kravin) o 25 000Kč lehčí začal jsem uvažovat o změně kcháru.
Auto požírá čím dál víc peněz a jeho hodnota je prakticky nulová.
Jsem alergický na jakoukoli produkci "našeho" koncernového výrobce,
po minulých zkušenostech jsem vyloučil auta středomořské provenience.
Zbývali Japonci,Korejci,nebo...
Nechám si přivézt ameriku machroval jsem na ženu.Co až se ti to posere? Vklidu odvětila.
Uznal jsem,že na tom něco je.
Auto je pro mě srdeční záležitost a musí mít styl a musí se mi líbit.
Od Fordu po prohlídce fofo2 jsem odcházel poměrně zklamán.
V červnu 2009 jdu takhle do kvelbu pro škopky a uviděl jsem HO!
Byl červenej,žlutýho motýla na kapotě - co to kurňa je? Když mě míjel,říkám si,kdybych
uměl navrhovat auta udělal bych přesně takový...Cruze zastavil,říkám pánovi za volantem:
Co to je? Chevrolet.Cruze.Novinka.Vypadlo ze mě kolik? Čekal jsem něco jako půl mega,ale měl
jsem slevu,mám tam kámoše.Znáte to. 320 klidně povídá pán.5 let záruka.Cože? Nevěřím.Běžte se tam podívat.
Ten den si opravdu z televizních novin nepamatuju,kolikátýho má Iveta Bartošová šamstra.Vidím před očima ten kokpit.
Druhý den vrážím do showroomu.Stojí tam.Bílej. 1.8 LT. Začínám kroužit okolo.
Se zmenšujícím se radiusem kruhů začínám vnímat detaily.Dobrý den.Líbí? Slyším hlas prodejce.
Chci to vidět zespodu povídám.Nečekám a vrhám se šipkou pod zadní nárazník toho krasavce,za všeobecného pobavení dam,které se zvedly od počítačů sledujíce magora,co mu čouhají vanilky zpod auta.
Hubu mám deset centimetrů od zadní nápravy.Vole,tady se nemá co posrat napadá mě.Zadní tlumič výfuku není u zadního kola,ale pěkně schovanej za nápravou.
Kdo tohle vymyslel,měl mozek v hlavě,což se o všech konstruktérech aut říct nedá.
Vpředu zjišťuji,ze spodní čep je součástí ramena a celý to drží na šesti šroubech.Motor na rámu a ten na čtyřech silentblocích.
Chcete se svézt? Vyrušuje mne prodejce z auditu vozu.Zvedám se z naleštěné podlahy.
Přijdu se ženou,odpovídám.Startuji shitroen a za povrzávaní ložisek zadní nápravy odcválám domů.
Doma jsem se postavil před ženu jak Kalousek na tiskové konferenci: Budeme šetřit!
Předváděčka s dieslem.Řídím.Líbí se mi to.Je to jak v autě shrnuji první hodnocení k vedle mne sedícímu prodejci.
Klidně to trošku pusťte,říká mi.Řadím pětku.150.
Já vás slyším dí žena sedící vzadu.Prodejce nechápe,proč nás moje žena informuje o stavu svého sluchového ústrojí.
Vysvětluji: víte,občas jezdíme dceřinou služební vochcávkou TDI a ta při těchto rychlostech vydává vrtulníkoidní zvuky,takže musím vzadu sedící ženě dabovat,o čem se vpředu mluví.
Aha,chápe prodejce.
V noci jsem měl sen.Vcházím do autosaloonu a pevným hlasem říkám: Jednoho Cruze!
Další předváděčka s 1.8 LT.Je rozhodnuto.Sehnat patřičný obolus a...
Den D nastal 17.února letošního roku.Rozrážím vrata saloonu: Jednoho Cruze. 1.8LT.V plné výbavě.
Záloha složena.Kupní smlouva uzavřena.
Musím vás trošku zklamat,říká prodejce.Jak šly ceny dolů,zájem vzrostl a dodací lhůty se prodloužily.
Cruze tady bude počítám tak v srpnu.Bože vždyť je únor...
Žena mne vítá: jak jsi nakoupil?.Bude v srpnu odpovídám.Vydrží shitroen do srpna? Nevím,to ví jen ten nahoře.
Do srpna vydržím čekat na jedné noze s bodákem v perdeli,dělám hrdinu,ale uvnitř bych brečel.Sakra.
Ten nahoře se asi smiloval.Dobrý den,mám pro vás dobrou zprávu slyším ve sluchátku mobilu asi za dva dny.
Hlavní importér má objednaného 1.8.LT stříbrná Silver Ice,chcete-li v květnu je váš.Hlasitým JO! napínám membránu reproduktoru jeho mobilu k prasknutí.
Je hezké,když si člověk splní svůj sen.Já si ho v květnu splním.Auto,který jezdí v Kalifornii,na Floridě,v Kanadě a bůhví kde může přece jezdit i po Brně né?
To jsou moje důvody,proč právě Cruze.
Ať vám to dlouho a dobře jezdí přátelé.
Charlie
Provozuji třináctým rokem Citroen na hydraulice.
Kdo takové auto provozoval aspoň 10 let ví jakou liposukci peněženky majitele provoz auta provádí. Kdo neprovozoval nepochopí...
Před dvěma roky jsa (po výměně trubek hydrauliky a vratných hadic a nějakých dalších
kravin) o 25 000Kč lehčí začal jsem uvažovat o změně kcháru.
Auto požírá čím dál víc peněz a jeho hodnota je prakticky nulová.
Jsem alergický na jakoukoli produkci "našeho" koncernového výrobce,
po minulých zkušenostech jsem vyloučil auta středomořské provenience.
Zbývali Japonci,Korejci,nebo...
Nechám si přivézt ameriku machroval jsem na ženu.Co až se ti to posere? Vklidu odvětila.
Uznal jsem,že na tom něco je.
Auto je pro mě srdeční záležitost a musí mít styl a musí se mi líbit.
Od Fordu po prohlídce fofo2 jsem odcházel poměrně zklamán.
V červnu 2009 jdu takhle do kvelbu pro škopky a uviděl jsem HO!
Byl červenej,žlutýho motýla na kapotě - co to kurňa je? Když mě míjel,říkám si,kdybych
uměl navrhovat auta udělal bych přesně takový...Cruze zastavil,říkám pánovi za volantem:
Co to je? Chevrolet.Cruze.Novinka.Vypadlo ze mě kolik? Čekal jsem něco jako půl mega,ale měl
jsem slevu,mám tam kámoše.Znáte to. 320 klidně povídá pán.5 let záruka.Cože? Nevěřím.Běžte se tam podívat.
Ten den si opravdu z televizních novin nepamatuju,kolikátýho má Iveta Bartošová šamstra.Vidím před očima ten kokpit.
Druhý den vrážím do showroomu.Stojí tam.Bílej. 1.8 LT. Začínám kroužit okolo.
Se zmenšujícím se radiusem kruhů začínám vnímat detaily.Dobrý den.Líbí? Slyším hlas prodejce.
Chci to vidět zespodu povídám.Nečekám a vrhám se šipkou pod zadní nárazník toho krasavce,za všeobecného pobavení dam,které se zvedly od počítačů sledujíce magora,co mu čouhají vanilky zpod auta.
Hubu mám deset centimetrů od zadní nápravy.Vole,tady se nemá co posrat napadá mě.Zadní tlumič výfuku není u zadního kola,ale pěkně schovanej za nápravou.
Kdo tohle vymyslel,měl mozek v hlavě,což se o všech konstruktérech aut říct nedá.
Vpředu zjišťuji,ze spodní čep je součástí ramena a celý to drží na šesti šroubech.Motor na rámu a ten na čtyřech silentblocích.
Chcete se svézt? Vyrušuje mne prodejce z auditu vozu.Zvedám se z naleštěné podlahy.
Přijdu se ženou,odpovídám.Startuji shitroen a za povrzávaní ložisek zadní nápravy odcválám domů.
Doma jsem se postavil před ženu jak Kalousek na tiskové konferenci: Budeme šetřit!
Předváděčka s dieslem.Řídím.Líbí se mi to.Je to jak v autě shrnuji první hodnocení k vedle mne sedícímu prodejci.
Klidně to trošku pusťte,říká mi.Řadím pětku.150.
Já vás slyším dí žena sedící vzadu.Prodejce nechápe,proč nás moje žena informuje o stavu svého sluchového ústrojí.
Vysvětluji: víte,občas jezdíme dceřinou služební vochcávkou TDI a ta při těchto rychlostech vydává vrtulníkoidní zvuky,takže musím vzadu sedící ženě dabovat,o čem se vpředu mluví.
Aha,chápe prodejce.
V noci jsem měl sen.Vcházím do autosaloonu a pevným hlasem říkám: Jednoho Cruze!
Další předváděčka s 1.8 LT.Je rozhodnuto.Sehnat patřičný obolus a...
Den D nastal 17.února letošního roku.Rozrážím vrata saloonu: Jednoho Cruze. 1.8LT.V plné výbavě.
Záloha složena.Kupní smlouva uzavřena.
Musím vás trošku zklamat,říká prodejce.Jak šly ceny dolů,zájem vzrostl a dodací lhůty se prodloužily.
Cruze tady bude počítám tak v srpnu.Bože vždyť je únor...
Žena mne vítá: jak jsi nakoupil?.Bude v srpnu odpovídám.Vydrží shitroen do srpna? Nevím,to ví jen ten nahoře.
Do srpna vydržím čekat na jedné noze s bodákem v perdeli,dělám hrdinu,ale uvnitř bych brečel.Sakra.
Ten nahoře se asi smiloval.Dobrý den,mám pro vás dobrou zprávu slyším ve sluchátku mobilu asi za dva dny.
Hlavní importér má objednaného 1.8.LT stříbrná Silver Ice,chcete-li v květnu je váš.Hlasitým JO! napínám membránu reproduktoru jeho mobilu k prasknutí.
Je hezké,když si člověk splní svůj sen.Já si ho v květnu splním.Auto,který jezdí v Kalifornii,na Floridě,v Kanadě a bůhví kde může přece jezdit i po Brně né?
To jsou moje důvody,proč právě Cruze.
Ať vám to dlouho a dobře jezdí přátelé.
Charlie
Úplně skvěle - fejetonistickoidně napsaný článek. Dost jsem se pobavil.
Plně s článkem souhlasím a soucítím
Gratuluju !
PS: Taky se snad někdy dostanu ke koupi Cruze, musím na něj nejprve vydělat.
Plně s článkem souhlasím a soucítím
Gratuluju !
PS: Taky se snad někdy dostanu ke koupi Cruze, musím na něj nejprve vydělat.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Zdar Charlie, toz vitaj! Uplne ti rozumim, mel jsem to naprosto stejne. Cruze jsem si vysnil a po chvili jsme museli v ramci stehovani resit auto, bylo jasne, ze to bude ON Predvadecka parada, nadseni jak blazen, ale az ho budes mit, nadseni graduje a graduje! Ani po roce jsem nenasel nic, co by me nastvalo. Kazdy den vyjdes pred barak, kouknes a usmejes se, to auto proste nezevsedni. Sednes dovnitr, nastartujes, rozjedes se a umivas se jeste vice, to auto je proste bozi. Nic mu nechybi, nic vadneho, porste i kdybych si mel ted vybirat auto, nemenil bych ani omylem. A co je zajimave, auto se kazdemu libi, vylozene libi, auto chvali a kdyz si sedne dovnitr, udivene kouka, co ze je to vlastne za auto, nikdo neveri, ze je to korea. Proste tohle auto se povedlo, ani po dvou letech nema zadne mouchy (rez, zavady atd), neni nad cim uvazovat. Jediny duvod, proc neni prodavano po tisicich je znak na kapote, kteremu nikdo porad nechce verit
Tak at auto slouzi co nejdriv
Tak at auto slouzi co nejdriv
Já si myslím a věřím, že značka Chevrolet hlavně díky novým modelům bude mezi lidmi čímdál víc populárnější.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
- Hanzy
Charlie paradni clanek dobre jsem se pobavil jak jsem to cetl
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud