Motor zhasol pocas jazdy SURNE :-(
Moderátor: Blue Lanos
Re: Motor zhasol pocas jazdy SURNE :-(
Takze po nasledujucom pretoceni z golou som zistil ze tie venily su nabeton ohnute ... ... , motorom ide pretocit, nejake kompresie je citit ... ale to co som vydel na rozvodoch mi stacilo ... ani jedna z rysiek (ani na remenici) nieje na svojom mieste ... takze uz sa vzdavam opravy ... cele to po toceni z golou strasne piska (trie remen), ani si nechcem predstavit ako to mlelo ked som startoval ... , nastastie mam v garazi este jedem motor, lenze z neho som daval dole rozvody taze uz mam az strach to nasadzovat este raz ... asi to dam do servisu ... , mam vsak este taku otazku , vodiacu kladku som kupoval novu .. mozem ju pouzit ?
- Přílohy
-
- DSC02763.JPG
- (121.73 KiB) Staženo 278 x
-
- DSC02762.JPG (73.9 KiB) Zobrazeno 2587 x
-
- DSC02761.JPG (82.22 KiB) Zobrazeno 2587 x
- Reklama
hm tak to je v p....
tak prehod motory.
vodici kladku muzes pouzit ale zatoc s ni jestli je ticha
kazdopadne tady je videt ze delat rozvody doma se ne vzdy uplne vyplati.
po slozeni je dobre motor nechat chvili bezet a pozorovat jestli remen nekam nesjizdi a jestli napinaci kladka dopina.
tak prehod motory.
po slozeni je dobre motor nechat chvili bezet a pozorovat jestli remen nekam nesjizdi a jestli napinaci kladka dopina.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Neviete mi povedat kolko moze cca stat vymena motora v servise ? len taku orientacnu cenu , kedze nemam ani sajnu ... a myslite ze bude financne nerealne od nich ziadat abz prehodili spojku z mojho (teraz nefunkcneho) motora ? Co sa tyka rozvodov predpokladam ze to nebude tak financne naklade na pracu ako ked je motor uz nahodeny .. ved ked je motor dole tak nahodit rozvody je pohoda ... ze ?palikx píše:hm tak to je v p....
tak prehod motory.
no vymenit motor v servisu je tak na 1 den cca.takze zalezi kolik uctuji za hodinu prace.prehodit spojku je asi automaticke resp.podle stavu.
rozvody na vyndanem motoru se delaji o neco lepe to je pravda.
rozvody na vyndanem motoru se delaji o neco lepe to je pravda.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- vladimir fodor
AK PRESKOčIL ROZVOD TAK JE MáLO PRAVDEPODOBNé žE TEN MOTOR BEZ REMONTU EšTE NASKOčí,BOHOžIAL!AK PRESKOčIL ZA CHODU TAK URčITE NESKOčíO O ZUB-DVA,ALE O VIAC.
- vladimir fodor
pARDON NEJAK SOM NEDOčíTAL DRUHú STRANU.
auto je uz skoro 3ti tyzden v servise , nemam slov , mal som ho radsej doma prehodit ... aj keby som za z kazdou srubov sral jeden den ... aj tak by to bolo skor a ZADARMO ! ... achhh ...
...3 týdny je trochu delší doba ale třeba čekají na " nějakou " součástku z Maďarska a Maďarsko čeká na dodání z Holandska, ....no vono to zní jako vtip ale je to smutná realita a přitom servis Ti počítá skladovou obrátku náhradních dílů. Sousedovi dělali poloosu na nesii u Srby dva měsíce a tenkrát stála samotná něco okolo 9tisíc Kč + práce a nějaké drobnosti a konečná sumarizace byla 15 tisíc. Jenom pro informaci v drafelu by ji měl hned za 5 500 Kč a to taky originál a hned anebo do tří dnů.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
No ono je to tak ze ja mam cele auto dalsie doma tak nech skusia nieco objednavat ... ... jednoducho vzdy nejaku pico**nu mi povedia ked tam volam ... tak neviem no ... vzdy to posuvaju ...Serpico píše:...3 týdny je trochu delší doba ale třeba čekají na " nějakou " součástku z Maďarska a Maďarsko čeká na dodání z Holandska, ....no vono to zní jako vtip ale je to smutná realita a přitom servis Ti počítá skladovou obrátku náhradních dílů. Sousedovi dělali poloosu na nesii u Srby dva měsíce a tenkrát stála samotná něco okolo 9tisíc Kč + práce a nějaké drobnosti a konečná sumarizace byla 15 tisíc. Jenom pro informaci v drafelu by ji měl hned za 5 500 Kč a to taky originál a hned anebo do tří dnů.
Mějte se fajn