zapojení autorádia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zapojení autorádia
Zdar pánové,
jen bych potřeboval vědět,když jsem chtěl zapojit neoriginální autorádio,tak jsem přišel na to,že podle návodu mi tam asi chybí 3 káble,protože tam mám jeden červený a jeden modrý a zbytek je střídavý zelená zelenobílá repráky,těch tam je 8 jak má být a ještě je tam jeden ten je bílý ale má širší koncovku.Poradíte díky
jen bych potřeboval vědět,když jsem chtěl zapojit neoriginální autorádio,tak jsem přišel na to,že podle návodu mi tam asi chybí 3 káble,protože tam mám jeden červený a jeden modrý a zbytek je střídavý zelená zelenobílá repráky,těch tam je 8 jak má být a ještě je tam jeden ten je bílý ale má širší koncovku.Poradíte díky
- Reklama
Re: zapojení autorádia
...to musíš zapojovat přes ISO kontakt - kostky a jenom přepojíš konektory, jsou v prodeji i na nexii
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
to vím,že to musím připojit přes to ale nevím jestli to přes to půjde,když vím,že napájecí kabely mají být 2 co já vím a jedna kostra ale mám jeden napájecí a redukce by musela být 10pinová,nebo mám ten zbytek nechat prázdný??
Bílý je na anténu, tušim vysouvačka u sedanu. Modrý je remote. Červený stálé plus, žlutý spínané plus na paměť. Pokud ti nedrží pamět, tak se právě přehazuje červený s žlutym.
Edit: doporučuju natáhnout nový napájecí i kostřící kabel od baterie k rádiu. Origo je nitka a některý rádia pak zloběj kvůli nedostatku napětí.
Mimochodem, když jsem měnil origo rádio za jiný, tak jsem kopuil redukci Daewoo <> Iso, snad za 150.
Edit: doporučuju natáhnout nový napájecí i kostřící kabel od baterie k rádiu. Origo je nitka a některý rádia pak zloběj kvůli nedostatku napětí.
Mimochodem, když jsem měnil origo rádio za jiný, tak jsem kopuil redukci Daewoo <> Iso, snad za 150.
- Přílohy
-
- ISO.jpg (65.41 KiB) Zobrazeno 6041 x
Na daewoo je original prechodka. Naposledy sa o tom písalo v sekcii MATIZ.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
tak našel jsem přímo na nexii redukci,myslel jsem,že by stačila univerzální ale asi nebude stačit a to jsem si myslel,že modrý ten tvůj remote je ukostření,pa nevím jakou barvu bych si tam jinak dal a sedana nemám,takže ten bílej mi je asi k ničemu hlavně červenej a modrej byly bez těch cvočků,jinak ostatní je mají
Já mám zase problém právě s anténou na sedanu. Při zapnutí klíčku normálně vyjede, ale v životě jsem žádné rádio nenaladil CD mi jede normálně. Co si pamatuju, tak jsem jen sehnal tu redukci a zapojil do nového rádia. Ale anténa asi není zapojená. Jde to nějak bokem nebo je to nějaký z těch drátků v redukci a jaký?? Díky
Nexia 1.5 Mpi, Limuzína
Na anténu je predsa samostatný drôt a koncovka ako cinch
Daewoo Nexia GL , 1,5, 8V , 1996 - Canterbury Green Metal.,imob. a nič viac
Aha asi to budu muset vytáhnout a podívat se co tam vlastně mám za kontakty ještě.
Nexia 1.5 Mpi, Limuzína
zrovna sem přeletovával minulý víkend ten svazek. zbyde ti tam jeden kabel ted nevim jestli šedý nebo bílý. to je osvětlení orig rádia. takže ten zapojovat nemusíš. zapni světla a změř ho jestli do něj jde proud.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Tak je tam chinch samostatně od anteny nebo je to některý z těch drátků ve svazku?? A kam příjde do nového rádia..
Nexia 1.5 Mpi, Limuzína
Pozri sem tu je odfotený konektor +anténa
https://www.nexiaclub.com/vymena-origin ... adia-tank/
https://www.nexiaclub.com/vymena-origin ... adia-tank/
Daewoo Nexia GL , 1,5, 8V , 1996 - Canterbury Green Metal.,imob. a nič viac
Díky, ty návody jsem si už kdysi procházel všechny ale asi jsem si tohoto nevšiml, nebo na něj zapoměl Teď jen jestli nové rádia mají na ten cinch samičku... nebo se to bude muset odstřihnout a nějak přeletovat.. já a pájka.. to nejde dohromady
Nexia 1.5 Mpi, Limuzína
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
kks ja neviem chlapi čo tu riešite s rádiom . jednoduché ako facka. vyberiete staré, odpojíte hlavný kábel + kábel antény, kúpite ISO prechodku, ktorú napichnete na kábel a zapojíte do nového rádia ... pomýliť sa nedá lebo sú tam na to také akoby jazýčky, ktoré nedovolia ich zapojiť opačne a kábel na anténu normálne do rádia zapichnete... 99% rádií spĺňa euro normy takže netreba ani pájku ani žiadne maturovanie s pájkovaním. nič, proste len krížový šrobovák a 10 minút času...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Šak ok, nerozčiluj se Já třeba celý týden nemám na to čas a dělám to po víkendech. Tak první zjišťuji jestli mě tam něco nepřekvapí až to oddělám. Protože nemám doma pořádný "vercajk" a musel bych narychlo něco schánět
Plánuju vyměnit tu anténu už to někdo dělal? Oddělal jsem boční lištu v kufru a jen tak z dálky jsem se na to díval, tam to snad taky bude jen o vyšrubovaní a přecvaknutí konektoru...
Plánuju vyměnit tu anténu už to někdo dělal? Oddělal jsem boční lištu v kufru a jen tak z dálky jsem se na to díval, tam to snad taky bude jen o vyšrubovaní a přecvaknutí konektoru...
Nexia 1.5 Mpi, Limuzína