ppp píše:To je nadobka s aktivnym uhlim, zachytava vypary benzinu z nadrze ked autu nebezi motor, aby vypary neznecistovali ovzdusie, kvoli plneniu emisnych noriem, a ked motor bezi tak sa z nej zase benzinove vypary uvolnia a spalia v motore. Kym nie je niektora z hadiciek uvolnena a motor cez nu nesaje vzduch tak to na beh motora nema ziaden vplyv a aj ked je uvolnena tak by to velky vplyv mat nemalo keby to zaroven mozno neovplyvnilo cidlo tlaku v sani.
Ale ked su niektore hadicky skripnute, tak to moze mat vplyv na tankovanie, pretoze pri tankovani nema kade utekat vzduch z nadrze a bude vypinat pistol aj ked je nadrz pradna. Ja som trafil pravym predkom diviaka a doteraz som to neskontroloval, ale je mozne ze mam niekde nieco skripnute, lebo musim tankovat velmi opatrne s minimalnym stlacenim pistole aby v nej este nefungovala poistka proti preteceniu.
Vdaka moc, takze ak by som to odstranil tak to nebude mat ziadny vplyv hej ? (kedze chodim na LPG, benzim netankujem) a samozrejme zatkam tie diery v sani ...
Chcem trochu sprehladnit agregat , ved tam sa neda pomaly ani vymenit ziarovka bez skrabancov na ruke ... tak sa snazim odstranit nepotrebne ...