podvozok & jak na zadni pruziny !!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
podvozok & jak na zadni pruziny !!!
Ahoj. chcem sa Vás niekoho spýtať ako je to s náklonom zadných kolies. rozhodol som sa pohrať sa s podvozkom nexie. vpredu uz mam náklon hotový ale neviem ako to urobit vzadu???? chcem tam dať 16" alebo 15" kolesa s podložkamy cca 15mm na kazdu stranu a koleso sa mi tam nevojde kôli blatníku. poradite mi niekto????? dakujem
- Reklama
Ja jsem nasel na jednom nemeckem webu toto, pokud by nekdo poradil, kde sehnat ci nechat vyrobit tuto podlozku pod zadni pruziny, byl bych vdecny, vyresilo by to muj problem s kratkyma pruzinama a mozna to pomohlo i vam, kdo mate v pruzinach tenisaky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- seky
- Kontaktovat uživatele:
podvozok&jak na zadni pruziny!!!
nad podlozkami som tiez rozmyslal,ale spravim to asi ako kolega,ktori tam dal pruziny z oplu ascona a vosli mu aj 15''elektrony a vizera to fakt super
Re: podvozok&jak na zadni pruziny!!!
A to je dal jen dozadu nebo vsechny 4? To jsou ale seriovy,ne? nesnizeny?seky píše:nad podlozkami som tiez rozmyslal,ale spravim to asi ako kolega,ktori tam dal pruziny z oplu ascona a vosli mu aj 15''elektrony a vizera to fakt super
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- seky
- Kontaktovat uživatele:
podvozok&jak na zadni pruziny
pruziny dal iba do zadu.Naozaj su to seriove,ale su tuhsie oproti Nexii
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Je to poměrně prácička, musíš počítat s tím, že budeš muset znovu lakovat blatník plus asi i ty dveře, protože vytažením blatníků na ně budeš muset kousek dovařit, aby to vypadalo pěkně. Počítej za práci plus materiál kolem 8.000 Kč.congo píše:chalani a je to tazke vytiahnut zadne blatn9ky???? mam sedana a do zadneho blatnika zasahuju aj dvere tak si to nejako neviem predstavit ako sa to da spravit.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
Inak aj KEDETACKE struny su trosku ine. Su uzsie a nevypadavaju z nich tie gumy do strun. Ja to mam tak asi rok a pol a este to drzi. Ale nieje to 100%-ne riesenie. Mam tvrdsie pruzenie v zadu a menej sa naklanam v zakrutach zdvihlo mi to auto skoro o 5cm a ked si to sadlo co bolo asi 1 mesiac je zdvih takych 2.5 az 3cm.
Tomy
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
Mazda 6 2006 - 2009
Jsem našel pružiny, které podle katalogu http://webcat.sachs.de/index.asp?LKZ=D& ... e_info.asp by měly být stejné jak pro Oply, tak pro nexie. Tak jak je to tedyTomas T. píše:Inak aj KEDETACKE struny su trosku ine. Su uzsie a nevypadavaju z nich tie gumy do strun. Ja to mam tak asi rok a pol a este to drzi. Ale nieje to 100%-ne riesenie. Mam tvrdsie pruzenie v zadu a menej sa naklanam v zakrutach zdvihlo mi to auto skoro o 5cm a ked si to sadlo co bolo asi 1 mesiac je zdvih takych 2.5 az 3cm.
- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
Ved ano samozrejme pasuju. Len trocha inak vyzeraju niesu take siroke ale vyska sedi aj priemer dotykovych casti. Ved na nexie sa aj v servisoch davali kadetacke lebo oridinalky korejske praskali aj mne vtedy dali z kadetta a tie mam dodnes.
Tomy
Mazda 6 2006 - 2009
Mazda 6 2006 - 2009
Děkuji za poznatek, v prodejnách ND mi vždycky tvrdili, že to nepasuje a kupovat to jen tak, na zkoušku je to zase dost peněz aby mi to pak leželo doma.Tomas T. píše:Ved ano samozrejme pasuju. Len trocha inak vyzeraju niesu take siroke ale vyska sedi aj priemer dotykovych casti. Ved na nexie sa aj v servisoch davali kadetacke lebo oridinalky korejske praskali aj mne vtedy dali z kadetta a tie mam dodnes.