podvozok & jak na zadni pruziny !!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
podvozok & jak na zadni pruziny !!!
Ahoj. chcem sa Vás niekoho spýtať ako je to s náklonom zadných kolies. rozhodol som sa pohrať sa s podvozkom nexie. vpredu uz mam náklon hotový ale neviem ako to urobit vzadu???? chcem tam dať 16" alebo 15" kolesa s podložkamy cca 15mm na kazdu stranu a koleso sa mi tam nevojde kôli blatníku. poradite mi niekto????? dakujem
- Reklama
- seky
- Kontaktovat uživatele:
podvozok&jak na zadni pruziny!!!
nad podlozkami som tiez rozmyslal,ale spravim to asi ako kolega,ktori tam dal pruziny z oplu ascona a vosli mu aj 15''elektrony a vizera to fakt super
Re: podvozok&jak na zadni pruziny!!!
A to je dal jen dozadu nebo vsechny 4? To jsou ale seriovy,ne? nesnizeny?seky píše:nad podlozkami som tiez rozmyslal,ale spravim to asi ako kolega,ktori tam dal pruziny z oplu ascona a vosli mu aj 15''elektrony a vizera to fakt super
- seky
- Kontaktovat uživatele:
podvozok&jak na zadni pruziny
pruziny dal iba do zadu.Naozaj su to seriove,ale su tuhsie oproti Nexii
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Je to poměrně prácička, musíš počítat s tím, že budeš muset znovu lakovat blatník plus asi i ty dveře, protože vytažením blatníků na ně budeš muset kousek dovařit, aby to vypadalo pěkně. Počítej za práci plus materiál kolem 8.000 Kč.congo píše:chalani a je to tazke vytiahnut zadne blatn9ky???? mam sedana a do zadneho blatnika zasahuju aj dvere tak si to nejako neviem predstavit ako sa to da spravit.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
Inak aj KEDETACKE struny su trosku ine. Su uzsie a nevypadavaju z nich tie gumy do strun. Ja to mam tak asi rok a pol a este to drzi. Ale nieje to 100%-ne riesenie. Mam tvrdsie pruzenie v zadu a menej sa naklanam v zakrutach zdvihlo mi to auto skoro o 5cm a ked si to sadlo co bolo asi 1 mesiac je zdvih takych 2.5 az 3cm.
Tomy
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
Mazda 6 2006 - 2009
Jsem našel pružiny, které podle katalogu http://webcat.sachs.de/index.asp?LKZ=D& ... e_info.asp by měly být stejné jak pro Oply, tak pro nexie. Tak jak je to tedyTomas T. píše:Inak aj KEDETACKE struny su trosku ine. Su uzsie a nevypadavaju z nich tie gumy do strun. Ja to mam tak asi rok a pol a este to drzi. Ale nieje to 100%-ne riesenie. Mam tvrdsie pruzenie v zadu a menej sa naklanam v zakrutach zdvihlo mi to auto skoro o 5cm a ked si to sadlo co bolo asi 1 mesiac je zdvih takych 2.5 az 3cm.

- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
Ved ano samozrejme pasuju. Len trocha inak vyzeraju niesu take siroke ale vyska sedi aj priemer dotykovych casti. Ved na nexie sa aj v servisoch davali kadetacke lebo oridinalky korejske praskali aj mne vtedy dali z kadetta a tie mam dodnes.
Tomy
Mazda 6 2006 - 2009
Mazda 6 2006 - 2009
Děkuji za poznatek, v prodejnách ND mi vždycky tvrdili, že to nepasuje a kupovat to jen tak, na zkoušku je to zase dost peněz aby mi to pak leželo doma.Tomas T. píše:Ved ano samozrejme pasuju. Len trocha inak vyzeraju niesu take siroke ale vyska sedi aj priemer dotykovych casti. Ved na nexie sa aj v servisoch davali kadetacke lebo oridinalky korejske praskali aj mne vtedy dali z kadetta a tie mam dodnes.