Startovanie - cerpadlo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No já myslím, že to až tak chytrý nebude. Podle mě je v palivovém systému nějaký tlakový spínač (něco jako u domácí vodárny)a možná nějaký přepouštěcí ventil (návrat přebytečného paliva zpět do nádrže) a pokud je v systému tlak tak čerpadlo neběží. Po několika dnech nebo hodinách tlak není a tak je slyšet hned po zapnutí zapalování. Mě u Nubiry taky nevrčí, když jdu jen třeba nakoupit. Ale pojistka proti běhu na sucho tam asi nebude. viz zkušenosti se spáleným čerpadlem.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
No u mna je to zas tak ze ked otocim klucikom, pocujem motorcek, a ak uz o minutu opat otocim klucikom, opat ho pocujem...Nepocujem ho, len keby som to urobil hned po niekolkych sekundach...JRD McLAREN píše:ja som si totizto na mojej nexii vsimol, ze ked po par dnoch zapnem
zapalovanie, taq pocujem ze cerpadlo taha benziiin...
ak ale idem potom nasledne startovat po cca 1hod.
tak uz cerpadlo nepocujem...
Poistku proti behu na sucho nema, mam s tym skusenost ked mi dosiel benzin..
Naprostej souhlas. Mě to dělá taky tak. Běží před každým startem.Bady píše:No u mna je to zas tak ze ked otocim klucikom, pocujem motorcek, a ak uz o minutu opat otocim klucikom, opat ho pocujem...Nepocujem ho, len keby som to urobil hned po niekolkych sekundach...JRD McLAREN píše:ja som si totizto na mojej nexii vsimol, ze ked po par dnoch zapnem
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Marek píše:Naprostej souhlas. Mě to dělá taky tak. Běží před každým startem.Bady píše:No u mna je to zas tak ze ked otocim klucikom, pocujem motorcek, a ak uz o minutu opat otocim klucikom, opat ho pocujem...Nepocujem ho, len keby som to urobil hned po niekolkych sekundach...JRD McLAREN píše:ja som si totizto na mojej nexii vsimol, ze ked po par dnoch zapnem
ze by to vtom DAEWOO neurobili az tak chytree...??
mne to necerpa bezin zakazdym.. minuta ci 5 minut...
..este sa stym skusim hrajkat..
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Je těžké diagnostikovat závadu přes internet, ale asi budeš muset našetřit 4300 Kč na nové čerpadlo...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jo, pokud ho seženeš. Minulý týden jsme ho potřebovali pro známého na Espero a v Krči je neměli.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
motor někdy nenaskočí
Ahoj chlapi,měl bych menší problém,někdy mi nechce naskočit motor a to jak je studený nebo 1hod po odstavení.Po několika problémech jsem zjistil, že jak poklepu po rozdělovači tak motor naskočí.Co mi doporučíte s tím udělat- servis nebo to půjde svépomocí.Jde o nexii motor 8v r.v.97.Předem díky za radu
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: motor někdy nenaskočí
Stejný problém jsem měl já a bylo to palivové čerpadlo, ale u Tebe se může jednat o něco jiného. Ber to jako tip.Petr píše:Ahoj chlapi,měl bych menší problém,někdy mi nechce naskočit motor a to jak je studený nebo 1hod po odstavení.Po několika problémech jsem zjistil, že jak poklepu po rozdělovači tak motor naskočí.Co mi doporučíte s tím udělat- servis nebo to půjde svépomocí.Jde o nexii motor 8v r.v.97.Předem díky za radu
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project