..........................Serpico píše:...a tak Ti přeji dobrou chuť xsoftx při posezení, nepokaženou ničím...
jakož i všem co ležák mají rádi
I já se připojuji ... k přítelovu přání dobré chuti neb sklínku dobrého piva ... to mohu takééé
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
..........................Serpico píše:...a tak Ti přeji dobrou chuť xsoftx při posezení, nepokaženou ničím...
jakož i všem co ležák mají rádi
Krtek píše:Tak ten graf pojišťovny je samozřejmně celkem nesmyslnej. Za dobu co pracuju kupuju pravidelně chleba cestou z práce. Za 13 let se zvedla jeho cena v okolí z 16 na 18 Kč za bochník. Vim že nájmy třeba stoupaj, ceny realit taky ale ten základ na vyžití rodiny se 35x nezved ! To že dřív dokázala rodina žít skormnějš a bez spousty dnešních nadstandartů (internet, každej má mobil atd atd což jsou dá se říct zbytečnosti), je jiná věc. Do dnes trvam na tom že kdo nevyjde s 15 tisícema čistýho tak neumí počítat a vyjít s penězi. I když to sám překračuju (beru i utrácim o dost víc), tak přijít o svuj příjem, hledal bych hlavně úspory na svojí straně proč sem přelez tuhle svou nastavenou metu z mládí.
A solidarita... je to hezká věc ale hlavně musí bejt DOBROVOLNÁ. Né že do ní budeme nutit všechny. Třeba ideální důchodová reforma by podle mně byla úplně důchody zrušit společně se sociálnim pojištěnim. Nikdo by nemoh držkovat že mu zvedaj věk na odchod do důchodu. Nebo že platí jak kráva (já 12 tis měsíčně!) a důchod bude mít almužnu. Prostě by přestal pracovat když by měl našetříno kolik si představuje že potřebuje. Případně když má jistotu, že se o něj jeho děti postaraj. (nepopíram že by se muselo nejdřív dořešit několik generací lidí co do toho přispívá jak mourovatá a neměli by pak na nic nárok ale nějak rozlousknout se to musí)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |