Svítí mi check

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Jo, tak to by mohla bejt sranda, jenze po zkusenostech s Renault servisem by to dopadlo tak, ze by rozdrbali celou elektriku a nic by neopravili. A zavada se taky neprojevuje porad, coz je dost kamen urazu. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Reklama

Miloš

Příspěvek od Miloš »

Tomáš píše:Miloši a chtěl jsi ho vyměnit, nebo na to přišli oni??? Zajímalo by mě , jak se projevuje , když se i se špatným dá jezdit. Někdy to prý není poznat , jindy cuká a netáhne , jaký jsi měl pocit...
auto jezdilo úplně normálně po resetu checku v servisu a diagnostice zjistili špatnou funkci "EGR" a provedli výměnu od těch dob jsem check neviděl 8)
New Spark LS 2011 oranž.metla 1000km :-))[
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

S rozsvicenym airbagem jezdim od te doby, co jsem lakoval plast okolo budiku...odmontoval jsem to...pohoda.....zamontoval jsem to...sviti furt uz asi 4 mesice a zatim nic..tatinek to zalepil leukoplasti, aby ho to pry furt nes*alo a je klid :lol: :lol: :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Roberte to ale musí být hnusný mít to olepené leukoplastí.To jsem jednou viděl Matíze,která vlastnila starší paní a ta měla všechny ovládací vypínače polepené lípátkami a popsané na co který vypínač je.Také to bylo velmi estetické a plně to ladilo k ládným tvarům Matíze.Lidská tvořivost nemá meze!!!!!!!!!!!!
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
jakub

Příspěvek od jakub »

Václav Brousek píše:Roberte to ale musí být hnusný mít to olepené leukoplastí.To jsem jednou viděl Matíze,která vlastnila starší paní a ta měla všechny ovládací vypínače polepené lípátkami a popsané na co který vypínač je.Také to bylo velmi estetické a plně to ladilo k ládným tvarům Matíze.Lidská tvořivost nemá meze!!!!!!!!!!!!
buhehehaha, jeste, ze tam tech tlacitek je tolik, takhle si tam ta pani musi pripadat jak v kokpitu raketoplanu

3, 2, 1 zazeh :) odjistit brzdu, houstone, startujeme :D
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No nechtěl bych jí potkat na silnici , když pořád sleduje ty cedulky , kdy sleduje provoz???? Má taky nálepku na plyn , brzda , spojka .... to musí mít asi osvětlené ,aby to v noci šlapala správně na ty šlapky ... :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Vy hned taky vsemu uverite ;) ;) ;) Jsem si z Vas udelal srandu, ale pravda je, ze tatinka to uz napadlo to zalepit :lol: :lol: :lol:
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Nebylo by jednodussi odpojit kontakt, popripade vytahnout zarovku??
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Roberte jen aby jsi to nyní nehrál do autu.Kdybych to neviděl na vlastní oči,tak bych tomu nevěřil a považoval bych to za fór od tebe,ale fakt jsem to u té paní viděl ,, nadepsaná lípatka na spínačích,, a byla to síla,,
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
jakub

Příspěvek od jakub »

Václav Brousek píše:Roberte jen aby jsi to nyní nehrál do autu.Kdybych to neviděl na vlastní oči,tak bych tomu nevěřil a považoval bych to za fór od tebe,ale fakt jsem to u té paní viděl ,, nadepsaná lípatka na spínačích,, a byla to síla,,
ted jsem to se segrou resil a shodli jsme se, ze matiz ma ovladacich prvku na stredove konzoli fakt moc (radio, nouzove, 2x mlha, ventilace, klima), tak jsme se dohodli, ze segra bude delat druheho pilota ;), ktery bude mit na starosti prave tuto cast kokpitu.

Potom, co vsak vcera nezvladla zakladni pokyn - pritop! a misto toho jsem dostal plny zahul ledarny do ksichtu, tak jsem ji suspendoval a zakazal na cokoliv sahat :lol:
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

jakube, ještě k tomu jde připojit funkce cyklovače stěračů, ta páčka je taky v dosahu spolujezdce. Jen pro inspiraci... Šťastnou ruku při výběru nového co-drivera :)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Tak to já mám s přítelkyní lepší. Někdy když telefonuju a musím moc točit volantem (město), tak ji používám jako hlasem ovládanou poloautomatickou převodovku. Jde ji to náramně 8) Někdy dokonce sama zvolí vhodný převodový stupeň v okamžiku, kdy vyšlápnu spojku. Prostě paráda.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

jakub píše:... ze matiz ma prvku na stredove konzoli fakt moc (radio, nouzove, 2x mlha...
Od kdy je na stredove konzoli u Matize 2x mlhovka???? Nevim jak ty, ale ja mam na stredove konzoli jen zadni mlhovku a predni zapinam tim prstynkem na pacce blinkru :lol: :lol:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Robert píše:Od kdy je na stredove konzoli u Matize 2x mlhovka???
ja mam obě mlhy na středové konzoli. Přední je popsána jako A/C :lol:
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Ondras: Ten "poloautomat" mi funguje naprosto stejne, je to parada! :D
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“