Svítí mi check
Moderátor: Blue Lanos
Jo, tak to by mohla bejt sranda, jenze po zkusenostech s Renault servisem by to dopadlo tak, ze by rozdrbali celou elektriku a nic by neopravili. A zavada se taky neprojevuje porad, coz je dost kamen urazu. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
- Reklama
auto jezdilo úplně normálně po resetu checku v servisu a diagnostice zjistili špatnou funkci "EGR" a provedli výměnu od těch dob jsem check nevidělTomáš píše:Miloši a chtěl jsi ho vyměnit, nebo na to přišli oni??? Zajímalo by mě , jak se projevuje , když se i se špatným dá jezdit. Někdy to prý není poznat , jindy cuká a netáhne , jaký jsi měl pocit...

New Spark LS 2011 oranž.metla 1000km :-))[
Roberte to ale musí být hnusný mít to olepené leukoplastí.To jsem jednou viděl Matíze,která vlastnila starší paní a ta měla všechny ovládací vypínače polepené lípátkami a popsané na co který vypínač je.Také to bylo velmi estetické a plně to ladilo k ládným tvarům Matíze.Lidská tvořivost nemá meze!!!!!!!!!!!!
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
buhehehaha, jeste, ze tam tech tlacitek je tolik, takhle si tam ta pani musi pripadat jak v kokpitu raketoplanuVáclav Brousek píše:Roberte to ale musí být hnusný mít to olepené leukoplastí.To jsem jednou viděl Matíze,která vlastnila starší paní a ta měla všechny ovládací vypínače polepené lípátkami a popsané na co který vypínač je.Také to bylo velmi estetické a plně to ladilo k ládným tvarům Matíze.Lidská tvořivost nemá meze!!!!!!!!!!!!
3, 2, 1 zazeh

No nechtěl bych jí potkat na silnici , když pořád sleduje ty cedulky , kdy sleduje provoz???? Má taky nálepku na plyn , brzda , spojka .... to musí mít asi osvětlené ,aby to v noci šlapala správně na ty šlapky ...

MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Nebylo by jednodussi odpojit kontakt, popripade vytahnout zarovku??
Roberte jen aby jsi to nyní nehrál do autu.Kdybych to neviděl na vlastní oči,tak bych tomu nevěřil a považoval bych to za fór od tebe,ale fakt jsem to u té paní viděl ,, nadepsaná lípatka na spínačích,, a byla to síla,,
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
ted jsem to se segrou resil a shodli jsme se, ze matiz ma ovladacich prvku na stredove konzoli fakt moc (radio, nouzove, 2x mlha, ventilace, klima), tak jsme se dohodli, ze segra bude delat druheho pilotaVáclav Brousek píše:Roberte jen aby jsi to nyní nehrál do autu.Kdybych to neviděl na vlastní oči,tak bych tomu nevěřil a považoval bych to za fór od tebe,ale fakt jsem to u té paní viděl ,, nadepsaná lípatka na spínačích,, a byla to síla,,

Potom, co vsak vcera nezvladla zakladni pokyn - pritop! a misto toho jsem dostal plny zahul ledarny do ksichtu, tak jsem ji suspendoval a zakazal na cokoliv sahat

jakube, ještě k tomu jde připojit funkce cyklovače stěračů, ta páčka je taky v dosahu spolujezdce. Jen pro inspiraci... Šťastnou ruku při výběru nového co-drivera 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já mám s přítelkyní lepší. Někdy když telefonuju a musím moc točit volantem (město), tak ji používám jako hlasem ovládanou poloautomatickou převodovku. Jde ji to náramně
Někdy dokonce sama zvolí vhodný převodový stupeň v okamžiku, kdy vyšlápnu spojku. Prostě paráda.

|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam obě mlhy na středové konzoli. Přední je popsána jako A/CRobert píše:Od kdy je na stredove konzoli u Matize 2x mlhovka???

|\/| /\ '|' | '/.
Ondras: Ten "poloautomat" mi funguje naprosto stejne, je to parada!