takze, idem si na dialnici tymto teplym dnom, tachometer ukazuje hodnotu 140. idem si idem, mam stlaceny plyn a auto spomaluje.. pozeram sa na tachometer ze co to je, stlacam plyn a nic.. zrazu zacitim benzin v kabine, zastavujem pri krajnici vytahujem trojuholnik a utekam co najdalej aby ma nesundal nejaky kamion (som stal na 3prudovej dialnici smer BA za odbockou na Voderady, nejaky 41.km).. ked som dosiel k autu, otvaram kapotu, pozeram hadicky, vselico, nic neobvykle som nevidel, pozeram pod auto ci nieco netecie, nekvape, nic... nikde nic. tak som skusil nastartovat, nebol to taky zvuk za normalneho startovania, ale taky vrzgavo-pisklavy a auto nenabehlo....
tak som postupoval standardne, zavolat do poistovne ci ma odtiahnut v ramci poistky. samozrejme nie
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
vyslo ma to na 70,-EUR
nenapada niekoho co to moze byt ???
PS: tankoval som na Cerveniku (cca 20km spat), nemohlo sa stat ze tam namiesto benzinu mali naftu ??? (nie nezobral som ciernu pistol ale zelenu, aj na bloku mam natural 95) a teda niesom si isty ci sa mi vypol motor alebo nie, ale nepocul som ziadnu ranu alebo co, len ze spomalujem a je nejako ticho ten motor....
zajtra sa na to kukne jeden clovek, tak dufam ze to nebude nic vazne a ze to bude len nejaka blbost...
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)