Z Lady 110 na Espero s LPG

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
adman

Z Lady 110 na Espero s LPG

Příspěvek od adman »

Ahojte,

tak som vcera "usiel" z Lada klubu a kupil som Esperko z 96 roku s LPG. Celkom fajn auticko. Zatial som spokojny, hoci by to chcelo nejakym sposobom poopravovat pohrdzavene takmer vsetky dvere z vnutornej strany zo spodu. Co by som vsak potreboval, je novy zamok na veko kufra, zrejme bol meneny a kluc od neho nie je. Mozno ho otvorit len z auta elektricky. Da sa este vobec zohnat novy zamok, alebo treba vyuzit sluzieb fora ci vrakoviska ? Vdaka.
ESPERO 1.5 16V GLX, 1996, tm.modra metaliza, LPG
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Re: Z Lady 110 na Espero s LPG

Příspěvek od conpet »

Určitě zkus vrakoviště, nebo ti ho možná někdo přiveze na sraz, který je za pár dnů -i
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
blackjohn

Příspěvek od blackjohn »

Už se to tady řešilo, zámek se dá rozebrat a přestavět, ale je to taková hodinářská práce. Klíčem na startování i odemykání by se měla zamykat i přihrádka u spolujezdce, stavítka by se daly použít odsud.
Já si pořídil dálkový ovládání asi za 700Kč a měl i otevírání kufru na dálku, což je mnohem pohodlnější.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...já tě vítám mezi námi, náhradní díly http://www.autodilykrc.cz nebo http://www.czdrafel.cz - zásilková služba, stačilo tady trochu zalistovat...díly běžně jsou k mání

jojo blackjohn má pravdu zámek lze lehce přestavět, na stavítkách zámků je uvedeno i jeho číslo od 1 - 9, promazat grafitem a znova sestavit, taky jsem musel vyměnit zámek dveří a nechtěl jsem jiný klíč, tedy několik na svazku...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Je zajímavý že Espero mělo z výroby elektromagnetické otevírání kufru a Leganza má archaické lanko :lol:
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
adman

Příspěvek od adman »

blackjohn píše:Už se to tady řešilo, zámek se dá rozebrat a přestavět, ale je to taková hodinářská práce. Klíčem na startování i odemykání by se měla zamykat i přihrádka u spolujezdce, stavítka by se daly použít odsud.
Já si pořídil dálkový ovládání asi za 700Kč a měl i otevírání kufru na dálku, což je mnohem pohodlnější.
Prosim Ta blackjohn, co vsetko treba zakupit pre montaz dialkoveho ovladania ? Ta cena 700 Kc sa mi zda dost nizka. Dakujem.
ESPERO 1.5 16V GLX, 1996, tm.modra metaliza, LPG
fast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fast »

Skus pozriet tu:

Kód: Vybrat vše

http://www.gsmalarm.sk/t-lock-p-1352.html
Espero ,Nexia GLE, R4F4, R4F6, R5
ppp

Příspěvek od ppp »

staci pohladat na nete, napr tu su este lacnejsie:
http://www.parkujeme.cz/
na com vsetkom usetrili netusim, ale pri dnesnych cenach mikroprocesorov nie je problem mat plavajuci kod aj v najlacnejsich ovladacoch, a ktore ho naozaj maju to sa aj tak nikdy nedozvies ;)
akurat k cenam si musis pripocitat 200 az 300kc ako pisu za dobierku na sk

ale otec ma v nubire napr. toto:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... radenie=10
track pro cs 13, ovladace su malicke, slusne vyhotovene a dosah maju vacsi nez velke kravy od phobosu. A hlavne nahradny ovladac stoji polovicku nez phobosacky. Aj cely alarm stoji menej nez len DO od phobosu.
len ma furt myli, ze odomykanie je cervene :roll:

Co sa tyka hrdze na spodku dveri, tak to je marny boj. Je to technologicky zbabrane a teda nieto prostriedku, ktory by v tomto leme hrdzu zastavil. Jedine vyliat dvere rezistinom a zvacsit diery na odtok z dveri. Ked su zanesene, tak to hnije rychlejsie, kedze vo dverach sa vie nazbierat slusny rybnicek.

Na zamok na kufri by som sa vykaslal. Jednak je zdrojom suvenirov pre "fandov", v BA v ruzinove trvalo 3 tyzdne nez jednemu slohli krytku po vymene. A z mojho som vybral pri rozobrati ulomenu cepel noza. Teraz som si tam dal odrazku :). A kufor otvaram cez DO alebo z dveri vodica. Aspon si na nom nezlomim kluc.
Naposledy upravil(a) ppp dne sob kvě 08, 2010 16:24, celkem upraveno 2 x.
žofre

Příspěvek od žofre »

Já ťa tiež vítam medzi nami, budeš sa tu cítiť dobre je tu skvelá partia ludí ,ktorí sú ti ochotní vždy pomôcť ,viem o čom hovorím mám s tým tie najlepšie skúsenosti a odkial si dopíš adresu ahoj
Lanos 1,5 ,8v 63 kw r.v. 2000 modrozelená metalíza, predné okná v elektrike, fólie,deflektory , nové pneu. barum brilantis 2.
blackjohn

Příspěvek od blackjohn »

adman píše:
blackjohn píše:Už se to tady řešilo, zámek se dá rozebrat a přestavět, ale je to taková hodinářská práce. Klíčem na startování i odemykání by se měla zamykat i přihrádka u spolujezdce, stavítka by se daly použít odsud.
Prosim Ta blackjohn, co vsetko treba zakupit pre montaz dialkoveho ovladania ? Ta cena 700 Kc sa mi zda dost nizka. Dakujem.
Stačí koupit jen přijímač DO, Espero by mělo mít ve dveřích motorek. Všechny dráty se dají najít u řidiče v těch konektorech, přesně si to nepamatuju, ale podle schémat pro někoho, kdo se trochu vyzná v autoelektrice je to práce maximálně na hodinu. Zamknutí a odemknutí jsem použil dráty, co jdou z ovládání v řidičových dveřích(LOCK, UNLOCK), myslím, že se přizemňují.
Blinkry výstup, na každou stranu diodu, aby se oddělila levá a pravá strana. A kufr se myslím taky přizemňuje, záleží na typu DO, možná se bude muset přidat relé. A napájení je jasný, aby tam bylo stálých +12V.
Ještě koupit na to ty rychlospojky na připojení
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“