Pedál brzdy

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

ppp

Re: Pedál brzdy

Příspěvek od ppp »

na espero som dal za kotuce, bubny, pakne, dosticky, zadne prasiatka, bizuteriu a samostavy asi 8tSk. Prve 4 veci zo zoznamu ATE. Mimochodom, minuly rok som kupoval cez net ATE na nubiru a vyslo to este o daco lacnejsie, ale zaroven mali akciu na ate powerdisky za cenu obycajnych kotucov, tak som vzal do zasoby parik na espero. Na nubiru bohuzial powerdisky neexistuju. A brzdy uz menim len sam, stacila mi skusenost v servise, ked ich pri vymene spotrebneho materialu vobec netrapilo ze su prasiatka vzadu nefunkcne a vpredu sa neunuvali ocistit plochu pod kotucom. Nie je to nic tazke a slovek usetri viac nez len za pracu a vie s cim jazdi.
Reklama

kaboo

Příspěvek od kaboo »

ppp píše:na espero som dal za kotuce, bubny, pakne, dosticky, zadne prasiatka, bizuteriu a samostavy asi 8tSk. Prve 4 veci zo zoznamu ATE. Mimochodom, minuly rok som kupoval cez net ATE na nubiru a vyslo to este o daco lacnejsie, ale zaroven mali akciu na ate powerdisky za cenu obycajnych kotucov, tak som vzal do zasoby parik na espero. Na nubiru bohuzial powerdisky neexistuju. A brzdy uz menim len sam, stacila mi skusenost v servise, ked ich pri vymene spotrebneho materialu vobec netrapilo ze su prasiatka vzadu nefunkcne a vpredu sa neunuvali ocistit plochu pod kotucom. Nie je to nic tazke a slovek usetri viac nez len za pracu a vie s cim jazdi.
Souhlasim,taktéž už si na nic nenechám šáhnout v servisu,od té doby co jsem skoro zabil celou svoji rodinu.
Nechal jsem si vyvařovat misku pružiny na levém phersonu.

Po týdnu jsem dostal auto:
absolutně rozházená geometrie-dobrý.
Neutáhnutej čep řízení-horší.
Povolený všechny šrouby na předním kole NA DRUHÉ STRANĚ-špatný až smrtelný

To byl rachot po pár kilometrech...bylo to jak bylo hodně sněhu,tak to nebylo tak poznat,že to auto lítá ze strany na stranu.pořád v přední nápravě lupalo,a já říkám manželce:"už mě to lupání štve,to asi ta pružina v tý nový misce jezdí,než si tam sedne-jó prd...Najednou škub,a byl jsem v protisměru.
Kolo bylo mimo střed.
A to za to chtěl takových peněz...

:|
njn
Daewoo Nechcijet 1.5
mikikoti

Příspěvek od mikikoti »

tak bud v tom servise boli po opici alebo tam su mechanici dokonca bez vyucneho listu. :( :( :( bohzial ny normalny ludia na to doplacame
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
kaboo

Příspěvek od kaboo »

Nazdar Všichni!!!
Byly to opravdu zarezlé samoštely.
Vše ok,
Díky moc za všechny rady!!!
Daewoo Nechcijet 1.5
Serpico

Příspěvek od Serpico »

Souhlasim,taktéž už si na nic nenechám šáhnout v servisu,od té doby co jsem skoro zabil celou svoji rodinu.
Nechal jsem si vyvařovat misku pružiny na levém phersonu.

...hm tak to je silný kafe, kaboo !
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“