Pedál brzdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Pedál brzdy
na espero som dal za kotuce, bubny, pakne, dosticky, zadne prasiatka, bizuteriu a samostavy asi 8tSk. Prve 4 veci zo zoznamu ATE. Mimochodom, minuly rok som kupoval cez net ATE na nubiru a vyslo to este o daco lacnejsie, ale zaroven mali akciu na ate powerdisky za cenu obycajnych kotucov, tak som vzal do zasoby parik na espero. Na nubiru bohuzial powerdisky neexistuju. A brzdy uz menim len sam, stacila mi skusenost v servise, ked ich pri vymene spotrebneho materialu vobec netrapilo ze su prasiatka vzadu nefunkcne a vpredu sa neunuvali ocistit plochu pod kotucom. Nie je to nic tazke a slovek usetri viac nez len za pracu a vie s cim jazdi.
- Reklama
Souhlasim,taktéž už si na nic nenechám šáhnout v servisu,od té doby co jsem skoro zabil celou svoji rodinu.ppp píše:na espero som dal za kotuce, bubny, pakne, dosticky, zadne prasiatka, bizuteriu a samostavy asi 8tSk. Prve 4 veci zo zoznamu ATE. Mimochodom, minuly rok som kupoval cez net ATE na nubiru a vyslo to este o daco lacnejsie, ale zaroven mali akciu na ate powerdisky za cenu obycajnych kotucov, tak som vzal do zasoby parik na espero. Na nubiru bohuzial powerdisky neexistuju. A brzdy uz menim len sam, stacila mi skusenost v servise, ked ich pri vymene spotrebneho materialu vobec netrapilo ze su prasiatka vzadu nefunkcne a vpredu sa neunuvali ocistit plochu pod kotucom. Nie je to nic tazke a slovek usetri viac nez len za pracu a vie s cim jazdi.
Nechal jsem si vyvařovat misku pružiny na levém phersonu.
Po týdnu jsem dostal auto:
absolutně rozházená geometrie-dobrý.
Neutáhnutej čep řízení-horší.
Povolený všechny šrouby na předním kole NA DRUHÉ STRANĚ-špatný až smrtelný
To byl rachot po pár kilometrech...bylo to jak bylo hodně sněhu,tak to nebylo tak poznat,že to auto lítá ze strany na stranu.pořád v přední nápravě lupalo,a já říkám manželce:"už mě to lupání štve,to asi ta pružina v tý nový misce jezdí,než si tam sedne-jó prd...Najednou škub,a byl jsem v protisměru.
Kolo bylo mimo střed.
A to za to chtěl takových peněz...
njn
Daewoo Nechcijet 1.5
tak bud v tom servise boli po opici alebo tam su mechanici dokonca bez vyucneho listu. bohzial ny normalny ludia na to doplacame
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Nazdar Všichni!!!
Byly to opravdu zarezlé samoštely.
Vše ok,
Díky moc za všechny rady!!!
Byly to opravdu zarezlé samoštely.
Vše ok,
Díky moc za všechny rady!!!
Daewoo Nechcijet 1.5
Souhlasim,taktéž už si na nic nenechám šáhnout v servisu,od té doby co jsem skoro zabil celou svoji rodinu.
...hm tak to je silný kafe, kaboo !
...hm tak to je silný kafe, kaboo !
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico