Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
Ja uz tiez mam prezuto ale za problemu od minuleho tydne nebot mi podreli elektron a pekne me nastvali a tak si to spravovali ale i tak nic moc ale jinak jsou tam Michelin Pilot a jedou jak PILOT...
Jinak dnes prave v Beskydech prituhlo a koukam na Lysou a je zase hezky bila ale nastesti jen vyse...
Jinak dnes prave v Beskydech prituhlo a koukam na Lysou a je zase hezky bila ale nastesti jen vyse...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Re: Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?
Ake mate skusenosti s pneumatikami fulda?
Konkretne Fulda - CARAT PROGRESSO
http://www.pneueshop.sk/product.php?id=28002
185/65/R14 86H - to pretoze nubira kombi 1.6 ma v technicaku 85H a toto bolo najblizsie a najlacnejsie a zaroven fulda podla testov vraj celkom fajn, teda medzi lepsimi lacnymi pneu. Len neviem nakolko tomu verit, kedze adac su nemci a pneu je tiez nemec.
Skoda ze fulda ecocontrol ktore su o 3 stovky lacnejsie nemaju dostatocny rychlostny index v tomto rozmere.
Konkretne Fulda - CARAT PROGRESSO
http://www.pneueshop.sk/product.php?id=28002
185/65/R14 86H - to pretoze nubira kombi 1.6 ma v technicaku 85H a toto bolo najblizsie a najlacnejsie a zaroven fulda podla testov vraj celkom fajn, teda medzi lepsimi lacnymi pneu. Len neviem nakolko tomu verit, kedze adac su nemci a pneu je tiez nemec.
Skoda ze fulda ecocontrol ktore su o 3 stovky lacnejsie nemaju dostatocny rychlostny index v tomto rozmere.
Už se tady psalo o přezouvání na letní, ale jako OT v sekci Sněžení.
Já budu přezouvat až někdy v půlce dubna - dřív to nemá smysl. Nejen z důvodu výskytu sněhu i v dubnu, ale taky kvůli teplotám. Až bude stabilně víc jak pět nad nulou. Stejně už mám ty zimáky akorát na dojetí. Příští zima bude už na nových - opět Barum Brilantis. Šest zim a naprostá spokojenost. A letní, to zůstávám na originálkách Kumho.
Já budu přezouvat až někdy v půlce dubna - dřív to nemá smysl. Nejen z důvodu výskytu sněhu i v dubnu, ale taky kvůli teplotám. Až bude stabilně víc jak pět nad nulou. Stejně už mám ty zimáky akorát na dojetí. Příští zima bude už na nových - opět Barum Brilantis. Šest zim a naprostá spokojenost. A letní, to zůstávám na originálkách Kumho.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja tiež niekdy v apríli (dubnu) ,na Fulda Diadem LINERO,už asi poslednú sezónu poslúžia
http://www.e-pneumatiky.sk/pneumatiky/f ... ign=dezeny
http://www.e-pneumatiky.sk/pneumatiky/f ... ign=dezeny
- Přílohy
-
- pneu.JPG (5.57 KiB) Zobrazeno 1875 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ja som už mal prezuté asi pred týždnom ale nasnežilo tak su s5 zimné...
Škoda Roomster TSI
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ja az ked kupim nove gumy
Ale chcel som vacsie kolesa aspon 15 takze dilema dilema
Ale chcel som vacsie kolesa aspon 15 takze dilema dilema
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Momentalne nam znovu nasnezilo a v noci (a niekedy aj cez den) je celkom mrazivo, este sa to neoplati prezuvat. Ja prezuvam az niekedy v aprili, skuor az v druhej polovici. Tych troch mrazivych v maji uz nejako prezijem .
Na zimu mam Matador 185/65 MP56, pravdepodobne je to ich posledna sezona, na leto mam jednu sezonu jazdene Barum Bravuris 185/60.
Na zimu mam Matador 185/65 MP56, pravdepodobne je to ich posledna sezona, na leto mam jednu sezonu jazdene Barum Bravuris 185/60.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Před týdnem mi došly nové letní gumy - Bridgestone Potenza RE050A. Přezouvání zatím vidím v nedohlednu.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
ja som sa trosku uponahlal...vyslo slniecko na 12 stupnov a hned som prezuval...no ale sa mi to vypomstilo vcera aj dnes nasnezene. ...takze moje bridgestonky turanza 195/50 sa trosku trapia...
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
ja asi prezujem na velku noc, vtedy bude na to cas, aj tak sa vtedy budem vrtat v autach
-
- Kontaktovat uživatele:
Já už som tiež mal letné no potom som ich zasa sundal ale v nedelu už idú na Krásku natrvalo aj keby trakaře padali
Re:
Ja plánujem prezuť tento víkend.
Mám ešte nepoužívané letné od predajcu a s diskami. Sú to tuším HANKOOKy (alebo čo to dávajú v Chevrolete), ale presný popis neviem.
Mám ešte nepoužívané letné od predajcu a s diskami. Sú to tuším HANKOOKy (alebo čo to dávajú v Chevrolete), ale presný popis neviem.
Ne nevodili ťa na nos. Kleber sú fajn. Ja som jazdil na Kleber Dynaxer a Kleber Viaxer a bol som úplne spokojný. Síce to nebolo ako na predošlých Continental Sport Contact II ale aj tak to bolo veľmi dobré. Kleber sú vyrábané v licencii Michelin, používajú ich technológiu (aj keď je to staršia firma ako Michelin ).karstn píše:Taky jsem už přezutý (minuly čtvrtek). Stare gumy pry už byly na odpis tak sem musel koupit nové. Měli jenom Barum a Kleber na výběr pro moje auto . Pry sou kleberky lepší tak jsem je tam dal. Nevodili mě za nos v pneuservisu? (bylyi levnější)
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]