Samolepky

Moderátor: Blue Lanos

alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Samolepky

Příspěvek od alvin »

Jasné,že bude záujem :D
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim všechny na foru a přeji hezký den :o) mám dotaz na našeho partafíru " Vojtu " :o) ty stříbrné nápisy z těch samolepek máš vystřižené z té samolepící folie ? Nebo nalepené i s tou průhlednou folií ? / na tom černém bočním pruhu to nevypadá nejlépe u mne / díky " Vazoun " , ta průhledná folie se leskne a nevypadá to hezky,což na tvém foto ,to tak není,tam to vypadá jinak .
-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Nalepíš to i s tou průhlednou fólií na odmaštěný povrch, pořádně to přitlačíš po písmenkách a pak opatrně tu průhlednou fólii z toho stáhneš. Zůstanou jen písmenka.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Vojta píše:Nalepíš to i s tou průhlednou fólií na odmaštěný povrch, pořádně to přitlačíš po písmenkách a pak opatrně tu průhlednou fólii z toho stáhneš. Zůstanou jen písmenka.
----------------
Zdravim do Jeseníka :lol: a " Vojtovi " srdečný dík za radu a návod. Tak je to vlastně jako u těch samolepek na SPZ :o) už je mi to jasné - díky " Vazoun " :lol: :lol: sem si to nějako neuvědomil i když jsem je už lepil na oba boky .
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

presne tak,ako sme si lepili tie nápisy v Olšovci :D :D :D
Přílohy
samolepka.JPG
samolepka.JPG (25.88 KiB) Zobrazeno 1444 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
REBEL

Příspěvek od REBEL »

JESTLI BUDETE CHTIT SAMOLEPKY NAPISTE SZ KOLIK A JAKOU BARVU -NEJAK TED NESTIHAM
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“