Samolepky
Moderátor: Blue Lanos
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samolepky
Jasné,že bude záujem
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den mám dotaz na našeho partafíru " Vojtu " ty stříbrné nápisy z těch samolepek máš vystřižené z té samolepící folie ? Nebo nalepené i s tou průhlednou folií ? / na tom černém bočním pruhu to nevypadá nejlépe u mne / díky " Vazoun " , ta průhledná folie se leskne a nevypadá to hezky,což na tvém foto ,to tak není,tam to vypadá jinak .
-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38
-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38
Nalepíš to i s tou průhlednou fólií na odmaštěný povrch, pořádně to přitlačíš po písmenkách a pak opatrně tu průhlednou fólii z toho stáhneš. Zůstanou jen písmenka.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------Vojta píše:Nalepíš to i s tou průhlednou fólií na odmaštěný povrch, pořádně to přitlačíš po písmenkách a pak opatrně tu průhlednou fólii z toho stáhneš. Zůstanou jen písmenka.
Zdravim do Jeseníka a " Vojtovi " srdečný dík za radu a návod. Tak je to vlastně jako u těch samolepek na SPZ už je mi to jasné - díky " Vazoun " sem si to nějako neuvědomil i když jsem je už lepil na oba boky .
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak,ako sme si lepili tie nápisy v Olšovci
- Přílohy
-
- samolepka.JPG (25.88 KiB) Zobrazeno 1443 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
JESTLI BUDETE CHTIT SAMOLEPKY NAPISTE SZ KOLIK A JAKOU BARVU -NEJAK TED NESTIHAM