Čištění motorového prostoru ;)

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Topol

Re: Čištění motorového prostoru ;)

Příspěvek od Topol »

-peha- píše:Never tomu nikdy bycgh tam žiadnu farbu nedal (nie som Hanzy :lol: ) je to uplne normálne rúčo čistené a aj dnes keď tam pozriem pod kapotku tak sa už normálne hrozím ako tam je sucho ono to vyzerá skoro nezdravo a tak zatial vždy len oprašujem takou kefkou na domácí úklid :lol: :lol: :lol: Ale pravda je že vyleštiť ten plech na výfuku a vyčistiť to bielé okolo (bolo to strašne čierné) bola makačka no stálo to za to robil som to v roku 06 :lol:
Pěkný den :D
Péťo pěkný -i Ale já mám zeťáka a ten je taky puňťa!Ten má starou Škodovku teď přsně nevím ale 35-40 a když otevřeš motor tak se musíš podívat na kalendář kterej je rok protože je jak kdyby vyjela z fabriky :shock: To u mě není jestli jste si všimli tak na srazech já motor neotvírám!Jako auto mám rád i si s ním povídám,když jedu anebo je samozřejmostí,že auto vždy obejdu,pozdravím se s ním ale jako musí hlavně sloužit.Jako vám to nevyčítám ale já už jsem takovej :lol: Jako jeden kolega se kterým jsem taky kšeftoval tak ten říkal já jakorát zvednu občas kapotu jestli tam motor je :lol:
Tak hlavně ať jezdí a nezlobí -i
Reklama

curdyus

Příspěvek od curdyus »

čistič motorů+vapku a nic jsem nezakryval,,však mě to na jaře znova čeka vylitlo mi těsnění pod výkem tak je to cely zablemcaný.
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr :o),,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
hladolef

Příspěvek od hladolef »

Jednou rocne na rucni mycce,zmacknu knoflik cisteni motoru,Za necelou minutu a 1€ je motor cisty.Nic neprikryvam,dam si s wapkou odstup od motora asi 1 metr,smes je na bazi cpavku a vody.Viz foto,ktere jsem cvaknul dnes rano.
Přílohy
P1000321 Große Webansicht.jpg
P1000321 Große Webansicht.jpg (64.66 KiB) Zobrazeno 1673 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
milosh

Příspěvek od milosh »

Slusny dost !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Paráda a presne to to máme u nás aj s tou cenou 1-2€ poodla potreby -i -i -i
ppp

Příspěvek od ppp »

Topol píše: Pěkný den :D
Péťo pěkný -i Ale já mám zeťáka a ten je taky puňťa!Ten má starou Škodovku teď přsně nevím ale 35-40 a když otevřeš motor tak se musíš podívat na kalendář kterej je rok protože je jak kdyby vyjela z fabriky :shock: To u mě není jestli jste si všimli tak na srazech já motor neotvírám!Jako auto mám rád i si s ním povídám,když jedu anebo je samozřejmostí,že auto vždy obejdu,pozdravím se s ním ale jako musí hlavně sloužit.Jako vám to nevyčítám ale já už jsem takovej :lol: Jako jeden kolega se kterým jsem taky kšeftoval tak ten říkal já jakorát zvednu občas kapotu jestli tam motor je :lol:
Tak hlavně ať jezdí a nezlobí -i
Tak ja sa tiez v aute neobdivujem, ale ked si na nom potrebujem nieco opravit, tak sa radsej rypem v cistom motore nez v olejovoblatovych srackach. Bohuzal na slovensku asi neexistuje firma ktora vie cistit motory. Aspon zatial som ziadnu nenasiel. Ale lestit plasty to vie kazdy druhy :roll: .
ladinek

Příspěvek od ladinek »

-i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i :lol:
Přílohy
bmp.JPG
bmp.JPG (131.21 KiB) Zobrazeno 1661 x
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no jasně " vážení " čistota je půl zdraví a to i u aut, ...hezká přehlídka no u nás je na ručních myčkách zákaz mytí motorů, řeším to arwou a následně wapkou...anebo přes zákaz v ručních myčkách, ...jo akorát přelepuji izolepou dva větrací otvůrky na rozdělovači zezadu tedy k motoru...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Topol

Příspěvek od Topol »

ladinek píše:-i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i :lol:
Pěkný den :D
Teda ládínek jestli to je tvoje tak to je paráda -i Jinak já taky né,že by motor pod nánosem oleje a prachu nebyl vidět to né to já to taky tak aspoň jednou do roka umyju ale abych se štětečkem a opravoval kde mě odprejskla barva tak to né. I když na mě už barva sec sakra prejská tak já se myju jako často a barva na mě by už nepomohla to by musela být hodně silná vrstva :lol:
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...u Tebe Vláďo už to je " patina " daná věkem, s tím se nic moc nenadělá anebo to je pak smešné...

aneb jsme tací jaký jsme
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“