Pěkný den-peha- píše:Never tomu nikdy bycgh tam žiadnu farbu nedal (nie som Hanzy ) je to uplne normálne rúčo čistené a aj dnes keď tam pozriem pod kapotku tak sa už normálne hrozím ako tam je sucho ono to vyzerá skoro nezdravo a tak zatial vždy len oprašujem takou kefkou na domácí úklid Ale pravda je že vyleštiť ten plech na výfuku a vyčistiť to bielé okolo (bolo to strašne čierné) bola makačka no stálo to za to robil som to v roku 06
Péťo pěkný Ale já mám zeťáka a ten je taky puňťa!Ten má starou Škodovku teď přsně nevím ale 35-40 a když otevřeš motor tak se musíš podívat na kalendář kterej je rok protože je jak kdyby vyjela z fabriky To u mě není jestli jste si všimli tak na srazech já motor neotvírám!Jako auto mám rád i si s ním povídám,když jedu anebo je samozřejmostí,že auto vždy obejdu,pozdravím se s ním ale jako musí hlavně sloužit.Jako vám to nevyčítám ale já už jsem takovej Jako jeden kolega se kterým jsem taky kšeftoval tak ten říkal já jakorát zvednu občas kapotu jestli tam motor je
Tak hlavně ať jezdí a nezlobí