Co kdo doma chovate?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Doma chovám:

psa
52
30%
kočku
28
16%
morče/křečka
16
9%
papoušci či jiní ptáci
15
9%
činčilu
5
3%
rybičky
21
12%
hada/ještěrku
7
4%
krysu/potkana
4
2%
pavouka (či jiný hmyz)
5
3%
něco jiného (do fóra)
18
11%

Celkem hlasů: 171

Vojta

Re: Co kdo doma chovate?

Příspěvek od Vojta »

Serpico píše:...to Vojto zase sem Vás zaměnil ale už jsem to opravil po domluvě Vazouna, jinak Vojto co takle belgičana jenom pro ilustraci přidávám a promiň záměnu...
PortrBelNett.jpg
Inu měj se fajn
Trefil jsi naprosto přesně, ale chtěl bych dlouhosrstého. Pak je tady ještě Sheltie a krátkosrstá kolie. Tyhle tři mě "berou".
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

....jj Vojto " belgičan " je pěknej a mají fajn povahu, ty dva se s Fildou vyblbli...a nekoukal bych dvakrát na rodokmen, měli jsme knirače s rodokmenem i Cacibem, ...no různén vyznamenání s výstav, to je problém " modré krve " ... no nemoce ( to řešil můj kamarád s vlčáky, dogami a pudly tak, že připouštěl v německu a tam koupil i psa, náklady no radši neuvažovat, nikdo mu ten chov nemoh zaplatit aneb není nad " Carl von Banhov ", jak říkal zesnulý pan Hrušínský, ...no Fildíno ho taky nemá, máma neudělala myslivecký zkoušky ale to není podstatný
...to xsoft papoušek se po " sblížení " snesou viz. naše Britta s Pepíkem ...no nejdřív ji klofnul do čenichu to byl v kleci pak na ní nalítával, prostě nálety ( a to jsem ho vola učil lítat, byl to dárek na přání a prostě se rozlítl a prásk do stěny, skla ap. ) ...no následně zvládal prolety i pod konferenčním stolkem, bohužel nepřežil Fildína, otevřel si klec a než jsem přišel bylo pozdě...
...a moje vzpomínka na Brittu
BrittaPNett.jpg
BrittaPNett.jpg (229.15 KiB) Zobrazeno 3415 x
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Tak zítra si jedeme do útulku pro pejska Bročka.. ;)
Má asi 1 rok a je moc krásnýýý.. :D
Přílohy
Broček
Broček
Broček.jpg (46.89 KiB) Zobrazeno 3399 x
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Je to starsia foto s ktorou som na danej stranke vyhral foto tyzdna.
Stiahol som si ju z tejto stranky kedze svoje foto ako som pisal som si delete :(
Tento pavucik je tesne po zvleceni a je krasny a patri medzi najrozsirenejsie pavuky.
je to samec a uz je po nom
Přílohy
Grammostola Rosea.jpg
(205.16 KiB) Staženo 938 x
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
xsoftx

Příspěvek od xsoftx »

"Pavouček" vypadá nádherně, ale vzbuzuje respekt. Alespoň u mě....
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Foxo to je krásný kúsok je ho škoda -i

A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí :D :D :D
Happy

Příspěvek od Happy »

U nas doma vládne Nelly.Mimochodem asi jediný datum narození,který jsem schopen si zapamatovat. :lol: Nelča se narodila 4.4.2004.Na ostatní data mám prográmek v mobilu,který mně týden předem začne upozorňovat,že někdo něco bude mít.......
nely01.jpg
nely01.jpg (86.66 KiB) Zobrazeno 3393 x
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

-peha- píše:Foxo to je krásný kúsok je ho škoda
No bohuzial sa narodil ako samec a ten nema velmi dlhu zivotnost :) Vacsinou ked si spravi svoju povinnost v dospelosti a nie je zozraty tak rok 2 vydrzi toto bol podobny pripad. Samicka kludne aj 15-20 rokov
Je pekny akurat sa zvliekol takze farby mal krasne ale mal som aj krajsie kusky bolo z coho vyberat :)
xsoftx píše:"Pavouček" vypadá nádherně, ale vzbuzuje respekt. Alespoň u mě....
No to ano respekt niektore co som mal doma a co mam tak to im potravu davam dobrezenie 3 metre od terarka :)
Tento bol taky domacky proste nezautocil vobec kdezto vacsinou pavuci zautocia ked sa im daco nepaci toto bol taky maznoš :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Peho, máš pravdu, žádný pejsek si nezaslouží být v útulku, já jsem si pejska moc přála a přehlasovali jsme Ivoše.. :lol: :lol: jezevčice Baruška, kterou mají od Ivči rodiče, je taky z útulku.. Už se moc na Bročka těším, dneska jedu ještě nakoupit nějaké pamlsky.. ;) to si piš, že se u nás bude mít dobře, když už rozmazluji činčilku Amálku, tak teď přibude pejsek a za pár dní další činčila, ale kluk.. budeme mít zvěřinec.. :lol: :lol: :lol:
-peha- píše:A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí :D :D :D
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Jajuska95 píše:Peho, máš pravdu, žádný pejsek si nezaslouží být v útulku, já jsem si pejska moc přála a přehlasovali jsme Ivoše.. :lol: :lol: jezevčice Baruška, kterou mají od Ivči rodiče, je taky z útulku.. Už se moc na Bročka těším, dneska jedu ještě nakoupit nějaké pamlsky.. ;) to si piš, že se u nás bude mít dobře, když už rozmazluji činčilku Amálku, tak teď přibude pejsek a za pár dní další činčila, ale kluk.. budeme mít zvěřinec.. :lol: :lol: :lol:
-peha- píše:A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí :D :D :D
------------------------
Gratuluji " Jajušce a Ivošovi " :lol: dělají ta správná rozhodnutí a pánbíček jim to vynahradí na tom co si budou přát :lol:
ahojky a zdravím " Vazoun " -i
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Vazounku, děkujeme, teď bych si přála mít volné parkovací místo před domem, když jsem si ho tak pracně odklidila, ale mezitím co jsem na půl hoďky odjela, tak je zabrané a musím tedy parkovat na konci ulice..ach jo.. :cry: :lol:
Vazoun píše:
Jajuska95 píše:Peho, máš pravdu, žádný pejsek si nezaslouží být v útulku, já jsem si pejska moc přála a přehlasovali jsme Ivoše.. :lol: :lol: jezevčice Baruška, kterou mají od Ivči rodiče, je taky z útulku.. Už se moc na Bročka těším, dneska jedu ještě nakoupit nějaké pamlsky.. ;) to si piš, že se u nás bude mít dobře, když už rozmazluji činčilku Amálku, tak teď přibude pejsek a za pár dní další činčila, ale kluk.. budeme mít zvěřinec.. :lol: :lol: :lol:
------------------------
Gratuluji " Jajušce a Ivošovi " :lol: dělají ta správná rozhodnutí a pánbíček jim to vynahradí na tom co si budou přát :lol:
ahojky a zdravím " Vazoun " -i
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Tak už máme Bročka doma, seznamuje se s novým domovem, začíná žárlit na Amálku, tak tu teď budu muset dát do ložnice..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to FoXo krásnej kousek - ty barvy prostě příroda je kouzelnice, to Jajuško do útulku mám zakázaný vstup ( ...no měl bych doma zvěřinec ), nechápu jak si někdo pořídí psa a pak ho nechá někde osudu nebo dokonce přivázanýho a pak ještě náš slavný právní řád, kde je pes nebo jakékoliv domácí zvíře vedeno jako věc!, zažil jsem, když ho " debil " odhodil, nedal mu šanci stačilo jenom trochu přibrzdit ( zaplať pánbůh že ho nepřejel...) autem jezevce a jel pryč, no v první chvíli mi rafnul, nechtěl ze silnice a já měl strach, že má něco s páteří, tak jsem ho odnes na chodník a zase si lehnul ....no trochu jsem mu prohmatal páteř ( nejsem veterinář tak zlehounka ) a rošťák vstal a že půjde pryč to jsem zase ho nenechal, evidentně někomu patřil měl známku a byl udržovanej - no domluvili jsme se až jsme v Kunraticích došly k domku kde si sednul a dál že už nejde, nikde se nesvítilo, zvonil jsem nic...tak jsem to risknul šup Ferdo a jdeme přes vrátka,...no majitel mimopražskej neštastnej v dílně za domkem s majiteli domku řešili co budou dělat, no nejdřív na mě vyjeli a pak byli, no vedle sháněli ho rošťáka od rána ...no utek za fenou...

Mějte se fajn aneb kdo nás ( pejsky a vůbec nás všechny...) nemá rád není dobrý člověk
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Feva13

Příspěvek od Feva13 »

Ja zatial nič ale vážne rozmýšlam o strážcovi domu :
Přílohy
Strážca.png
Strážca.png (118.44 KiB) Zobrazeno 3362 x
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009
Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Tak nějak postrádám v kolonkách statistiky možnost "zatrhnout" údaj - manželka, dcera a pod. :roll: :roll: :roll: Zaručeně nejsem sám, kdo je doma chová!!! :D :D :D A co mě to stojí! Ani nemluvím!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“