Trefil jsi naprosto přesně, ale chtěl bych dlouhosrstého. Pak je tady ještě Sheltie a krátkosrstá kolie. Tyhle tři mě "berou".Serpico píše:...to Vojto zase sem Vás zaměnil ale už jsem to opravil po domluvě Vazouna, jinak Vojto co takle belgičana jenom pro ilustraci přidávám a promiň záměnu... Inu měj se fajn
Co kdo doma chovate?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co kdo doma chovate?
- Reklama
....jj Vojto " belgičan " je pěknej a mají fajn povahu, ty dva se s Fildou vyblbli...a nekoukal bych dvakrát na rodokmen, měli jsme knirače s rodokmenem i Cacibem, ...no různén vyznamenání s výstav, to je problém " modré krve " ... no nemoce ( to řešil můj kamarád s vlčáky, dogami a pudly tak, že připouštěl v německu a tam koupil i psa, náklady no radši neuvažovat, nikdo mu ten chov nemoh zaplatit aneb není nad " Carl von Banhov ", jak říkal zesnulý pan Hrušínský, ...no Fildíno ho taky nemá, máma neudělala myslivecký zkoušky ale to není podstatný
...to xsoft papoušek se po " sblížení " snesou viz. naše Britta s Pepíkem ...no nejdřív ji klofnul do čenichu to byl v kleci pak na ní nalítával, prostě nálety ( a to jsem ho vola učil lítat, byl to dárek na přání a prostě se rozlítl a prásk do stěny, skla ap. ) ...no následně zvládal prolety i pod konferenčním stolkem, bohužel nepřežil Fildína, otevřel si klec a než jsem přišel bylo pozdě...
...a moje vzpomínka na Brittu
...to xsoft papoušek se po " sblížení " snesou viz. naše Britta s Pepíkem ...no nejdřív ji klofnul do čenichu to byl v kleci pak na ní nalítával, prostě nálety ( a to jsem ho vola učil lítat, byl to dárek na přání a prostě se rozlítl a prásk do stěny, skla ap. ) ...no následně zvládal prolety i pod konferenčním stolkem, bohužel nepřežil Fildína, otevřel si klec a než jsem přišel bylo pozdě...
...a moje vzpomínka na Brittu
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Tak zítra si jedeme do útulku pro pejska Bročka..
Má asi 1 rok a je moc krásnýýý..
Má asi 1 rok a je moc krásnýýý..
- Přílohy
-
- Broček
- Broček.jpg (46.89 KiB) Zobrazeno 3393 x
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Je to starsia foto s ktorou som na danej stranke vyhral foto tyzdna.
Stiahol som si ju z tejto stranky kedze svoje foto ako som pisal som si delete
Tento pavucik je tesne po zvleceni a je krasny a patri medzi najrozsirenejsie pavuky.
je to samec a uz je po nom
Stiahol som si ju z tejto stranky kedze svoje foto ako som pisal som si delete
Tento pavucik je tesne po zvleceni a je krasny a patri medzi najrozsirenejsie pavuky.
je to samec a uz je po nom
- Přílohy
-
- Grammostola Rosea.jpg
- (205.16 KiB) Staženo 938 x
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
"Pavouček" vypadá nádherně, ale vzbuzuje respekt. Alespoň u mě....
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
-
- Kontaktovat uživatele:
Foxo to je krásný kúsok je ho škoda
A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí
A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí
U nas doma vládne Nelly.Mimochodem asi jediný datum narození,který jsem schopen si zapamatovat. Nelča se narodila 4.4.2004.Na ostatní data mám prográmek v mobilu,který mně týden předem začne upozorňovat,že někdo něco bude mít.......
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
No bohuzial sa narodil ako samec a ten nema velmi dlhu zivotnost Vacsinou ked si spravi svoju povinnost v dospelosti a nie je zozraty tak rok 2 vydrzi toto bol podobny pripad. Samicka kludne aj 15-20 rokov-peha- píše:Foxo to je krásný kúsok je ho škoda
Je pekny akurat sa zvliekol takze farby mal krasne ale mal som aj krajsie kusky bolo z coho vyberat
No to ano respekt niektore co som mal doma a co mam tak to im potravu davam dobrezenie 3 metre od terarkaxsoftx píše:"Pavouček" vypadá nádherně, ale vzbuzuje respekt. Alespoň u mě....
Tento bol taky domacky proste nezautocil vobec kdezto vacsinou pavuci zautocia ked sa im daco nepaci toto bol taky maznoš
Seat Altea XL 1,6 TDI
Peho, máš pravdu, žádný pejsek si nezaslouží být v útulku, já jsem si pejska moc přála a přehlasovali jsme Ivoše.. jezevčice Baruška, kterou mají od Ivči rodiče, je taky z útulku.. Už se moc na Bročka těším, dneska jedu ještě nakoupit nějaké pamlsky.. to si piš, že se u nás bude mít dobře, když už rozmazluji činčilku Amálku, tak teď přibude pejsek a za pár dní další činčila, ale kluk.. budeme mít zvěřinec..
-peha- píše:A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------------Jajuska95 píše:Peho, máš pravdu, žádný pejsek si nezaslouží být v útulku, já jsem si pejska moc přála a přehlasovali jsme Ivoše.. jezevčice Baruška, kterou mají od Ivči rodiče, je taky z útulku.. Už se moc na Bročka těším, dneska jedu ještě nakoupit nějaké pamlsky.. to si piš, že se u nás bude mít dobře, když už rozmazluji činčilku Amálku, tak teď přibude pejsek a za pár dní další činčila, ale kluk.. budeme mít zvěřinec..-peha- píše:A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí
Gratuluji " Jajušce a Ivošovi " dělají ta správná rozhodnutí a pánbíček jim to vynahradí na tom co si budou přát
ahojky a zdravím " Vazoun "
Vazounku, děkujeme, teď bych si přála mít volné parkovací místo před domem, když jsem si ho tak pracně odklidila, ale mezitím co jsem na půl hoďky odjela, tak je zabrané a musím tedy parkovat na konci ulice..ach jo..
Vazoun píše:------------------------Jajuska95 píše:Peho, máš pravdu, žádný pejsek si nezaslouží být v útulku, já jsem si pejska moc přála a přehlasovali jsme Ivoše.. jezevčice Baruška, kterou mají od Ivči rodiče, je taky z útulku.. Už se moc na Bročka těším, dneska jedu ještě nakoupit nějaké pamlsky.. to si piš, že se u nás bude mít dobře, když už rozmazluji činčilku Amálku, tak teď přibude pejsek a za pár dní další činčila, ale kluk.. budeme mít zvěřinec..-peha- píše:A Jajuš Broček nemá chybu je úžasný a tak Vám prajem aby prinášal len radosť,ste zlatí ludia že ho beriete z útulku lebo podla výzoru si taký osud nezaslúžil a preto nech sa mu u Vás páčí
Gratuluji " Jajušce a Ivošovi " dělají ta správná rozhodnutí a pánbíček jim to vynahradí na tom co si budou přát
ahojky a zdravím " Vazoun "
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Tak už máme Bročka doma, seznamuje se s novým domovem, začíná žárlit na Amálku, tak tu teď budu muset dát do ložnice..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
...to FoXo krásnej kousek - ty barvy prostě příroda je kouzelnice, to Jajuško do útulku mám zakázaný vstup ( ...no měl bych doma zvěřinec ), nechápu jak si někdo pořídí psa a pak ho nechá někde osudu nebo dokonce přivázanýho a pak ještě náš slavný právní řád, kde je pes nebo jakékoliv domácí zvíře vedeno jako věc!, zažil jsem, když ho " debil " odhodil, nedal mu šanci stačilo jenom trochu přibrzdit ( zaplať pánbůh že ho nepřejel...) autem jezevce a jel pryč, no v první chvíli mi rafnul, nechtěl ze silnice a já měl strach, že má něco s páteří, tak jsem ho odnes na chodník a zase si lehnul ....no trochu jsem mu prohmatal páteř ( nejsem veterinář tak zlehounka ) a rošťák vstal a že půjde pryč to jsem zase ho nenechal, evidentně někomu patřil měl známku a byl udržovanej - no domluvili jsme se až jsme v Kunraticích došly k domku kde si sednul a dál že už nejde, nikde se nesvítilo, zvonil jsem nic...tak jsem to risknul šup Ferdo a jdeme přes vrátka,...no majitel mimopražskej neštastnej v dílně za domkem s majiteli domku řešili co budou dělat, no nejdřív na mě vyjeli a pak byli, no vedle sháněli ho rošťáka od rána ...no utek za fenou...
Mějte se fajn aneb kdo nás ( pejsky a vůbec nás všechny...) nemá rád není dobrý člověk
Mějte se fajn aneb kdo nás ( pejsky a vůbec nás všechny...) nemá rád není dobrý člověk
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Ja zatial nič ale vážne rozmýšlam o strážcovi domu :
- Přílohy
-
- Strážca.png (118.44 KiB) Zobrazeno 3356 x
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak nějak postrádám v kolonkách statistiky možnost "zatrhnout" údaj - manželka, dcera a pod. Zaručeně nejsem sám, kdo je doma chová!!! A co mě to stojí! Ani nemluvím!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.