Predpokladam ze je to poistkou.Dusan19 píše:Dnes rano mi prestal fungovat ostrekovac na skla. Mam tam nemrznucu do -30 tak co tomu moze byt? Zajtra na obed som objednany do servisu v TT tak dufam ze to urobia v ramci zaruky a som zvedavy co povedia aj na tu spojku. Zajtra Vam dam vediet co a ako.
Problémy s Aveom
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Problémy s Aveom
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
- Reklama
pozeral som v manualy ale samostatnu poistku to nema.
5x lada 2101, Aro 240, Aveo sedan, biela farba, 1,4 16v 69kw
A ani motorček nini počut bzučat? Možno to je len upchaté
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
nie nie ani ten nebzuci.
A neni len konektor zvlhnutý a nemá to štavu, skús ním pohýbat.
lenze neviem kde je ten motorcek schovany
Odspodu nádoby na kvapalinu. Dostaneš sa knemu odspodu auta.
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
čo sa týka zimy ták už v noci bolo -20 stupňov tak bacha na vodu
a k motorčeku je lahký prístup no ale najlepší z jamy a jarík má pravdu naše avejká a všetky nové autá trpia keď navlhnú káble
a k motorčeku je lahký prístup no ale najlepší z jamy a jarík má pravdu naše avejká a všetky nové autá trpia keď navlhnú káble
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
....no mne sa stalo presne toto iste ani necekol motorcek ale bolo tym ze mi stekajuca voda upchala ostrekovac a tym padom to asi neslo..dnes som stal v garazi asi hodku a ono to fungovalo dalej akurat na zadne okno tu kapalinu nedostanem nijak...Dusan19 píše:Dnes rano mi prestal fungovat ostrekovac na skla. Mam tam nemrznucu do -30 tak co tomu moze byt? Zajtra na obed som objednany do servisu v TT tak dufam ze to urobia v ramci zaruky a som zvedavy co povedia aj na tu spojku. Zajtra Vam dam vediet co a ako.
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
Hlavne , že predné fachčia . Sedan vzadu nemá ani stierač ani ostrekovač a behá, tak čo
Každá aj nemrznúca zmes obsahuje určité % vody a práve táto stačí na upchanie trysiek. Ale v mraze - 15 až -20 by som strek na čelné sklo isto neriskol. Keď mám v takejto zime zasrané sklo nasypem naň trochu snehu a pretrem stieračami. Nemáte niekto taký istý problém ako ja - keď je pod nulou, nefunguje mi rádio. Popis - naštartujem, rádio sa zapne a po cca 2-3 sekundách stratí signál a len šumí, alebo je úplne ticho. Keď zapnem CD, ani len neuráči načítať skladbu. Riešim to tak, že pustím teplý vzduch do prieduchov čo sú nad rádiom, aby sa trochu zohrialo. Po ohriatí funguje normálne. Keď som to reklamoval v servise, samozrejme sa porucha neprejavila, lebo kým prejdem 60 km do servisu tak je auto zohriate, takže sa na to vy... Mňa to bohovo naserie, keď dávajú dopravné info a rádio skape. A musím ho 5 krát zapnúť a vypnúť, kým chytí. Kurva, v starom favorite mi všetko išlo ako hodinky a tu aby človeka roz.ebalo od zlosti. A teraz raďte...
nám zas rádio až po čase chytí neviem čo s tým.
Chevrolet Aveo 1.2 8V Komfort sedan 2008, bordová metalíza
Ex naše: Škoda 120 GLS, Lada 2105 1500cm3, Ford Probe 2.2 GT Turbo, Opel Corsa B ECO 1,2 8V, Opel Corsa C 1.0 12V.
Služobné: Octavia 1.6 SR 20V, Toyota Rav 4 2.0 VVTi, Fabia 1.4 16V, Peugeot Partner 1.9 D a 1.6 ben., Boxer 2.5D a 2.2 HDI
Ex naše: Škoda 120 GLS, Lada 2105 1500cm3, Ford Probe 2.2 GT Turbo, Opel Corsa B ECO 1,2 8V, Opel Corsa C 1.0 12V.
Služobné: Octavia 1.6 SR 20V, Toyota Rav 4 2.0 VVTi, Fabia 1.4 16V, Peugeot Partner 1.9 D a 1.6 ben., Boxer 2.5D a 2.2 HDI
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
predpokladám že to máš zabudované rádio na mp3 v tom ti poradím iba jedno zahoď ho a kúp normálne klasické rádio to pôjde bez problémov-palck- píše:Každá aj nemrznúca zmes obsahuje určité % vody a práve táto stačí na upchanie trysiek. Ale v mraze - 15 až -20 by som strek na čelné sklo isto neriskol. Keď mám v takejto zime zasrané sklo nasypem naň trochu snehu a pretrem stieračami. Nemáte niekto taký istý problém ako ja - keď je pod nulou, nefunguje mi rádio. Popis - naštartujem, rádio sa zapne a po cca 2-3 sekundách stratí signál a len šumí, alebo je úplne ticho. Keď zapnem CD, ani len neuráči načítať skladbu. Riešim to tak, že pustím teplý vzduch do prieduchov čo sú nad rádiom, aby sa trochu zohrialo. Po ohriatí funguje normálne. Keď som to reklamoval v servise, samozrejme sa porucha neprejavila, lebo kým prejdem 60 km do servisu tak je auto zohriate, takže sa na to vy... Mňa to bohovo naserie, keď dávajú dopravné info a rádio skape. A musím ho 5 krát zapnúť a vypnúť, kým chytí. Kurva, v starom favorite mi všetko išlo ako hodinky a tu aby človeka roz.ebalo od zlosti. A teraz raďte...
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
čo sa týka porúch tak vždy sú tie poruchy také že pokiaľ prídeme do servisu už to nieje porucha ja mám zasa to že sa mi rádio vypne po 2 hodinách hrania keď je 25 stupňov
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
Je to to zabudovane. Pojdem do servisu po novom roku. Ak to nebudu chciet pozriet alebo sa budu vykrucat tak DAS.