Lucaso1 píše:auto dosť vraví aj o nás každý má iný štýl
a aj farba vraví dosť o povahe osoby
Moja reč Lucaso
aj keď teda červená vraví dosť
no dúfam že niesi ten typ človeka bo vraj červené autá si kupujú taký výbušnejší ludia ale zatial sa to osvedčilo len na mojom dedovi
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart) Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín, Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Červené autá si kupujú aj ludia ktorí keď vyrátali základnú farbu a poistku tak odstúpili od metalízy a výberu farby.
A červená je najbezpečnejšia farba. Priznám sa mal som rôzne služobné autá a j vlastné a po služobnej striebornej metalíze na Kii Rio sa mi najviac páčila táto základná červená
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu člen AVEO Fanclubu
feva 13: Tak červená je nejbezpečnější?
Bezpečnost
Věděli jste, že má i barva vozu vliv na vaše bezpečí v silničním provozu? Nikoho asi nepřekvapí, že jednou z nejméně bezpečných barev je originální červená. Další problém představují tmavé barvy, které jsou špatně viditelné zejména ve večerních hodinách a za šera. Dbáte-li především na bezpečnost, vybírejte světlejší odstíny.
Jedna z nejbezpečnějších je žlutá!!!
Lucaso1 píše:auto dosť vraví aj o nás každý má iný štýl
a aj farba vraví dosť o povahe osoby
Moja reč Lucaso
aj keď teda červená vraví dosť
no dúfam že niesi ten typ človeka bo vraj červené autá si kupujú taký výbušnejší ludia ale zatial sa to osvedčilo len na mojom dedovi
Niečo na tom asi bude. Vraj červené autá si kupujú dravši a agresívnejší vodiči. Aj ked už nie tak často, vzhladom na pokuty, ale viem si to užit aj ja.
Manželka taky chtěla žlutou nebo orange ale problém vznikl u prodejce a to v době dodání. Na modré jsme čekaly 9 týdnů (bylo skladem) a na žlutou nám bylo řečeno že minimálně 5 měsíců že tato barva se jede jen 3x do roka a není skladem a orange se již nevyrábí. Takže bylo rozhodlnutoo barvě.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Feva13 píše:Červené autá si kupujú aj ludia ktorí keď vyrátali základnú farbu a poistku tak odstúpili od metalízy a výberu farby.
A červená je najbezpečnejšia farba. Priznám sa mal som rôzne služobné autá a j vlastné a po služobnej striebornej metalíze na Kii Rio sa mi najviac páčila táto základná červená
tak ale červená je druhá najkrajšia farba športových áut ja som zasa odstúpil od červenej bo už ma omrzela a zasa bledo striebornú metalízu som nechcel tak doskveli sme s názorom že tmavosivú metalízu a každý si tú farbu pochvaluje lebo svetlá už vyšla z módy
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart) Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín, Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total