Nové Aveo - skúsenosti, dojmy

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
hogofogo

Re: Nové Aveo - skúsenosti, dojmy

Příspěvek od hogofogo »

No já před tím jezdil Daewem Matiz, a to měřím 196 cm:-)).... Tak byl kufr pro 3 litry mlíka a jeden chleba:-))! Tož teď jsem zákonitě nadšený:-))! Kufr jako kráva, jen kdyby tolik někde nevrzal....
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.

člen AVEO fanclubu
Reklama

hemendex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hemendex »

hogofogo píše:No já před tím jezdil Daewem Matiz, a to měřím 196 cm:-)).... Tak byl kufr pro 3 litry mlíka a jeden chleba:-))! Tož teď jsem zákonitě nadšený:-))! Kufr jako kráva, jen kdyby tolik někde nevrzal....
Ahoj, no ja mam tiez 196 cm a preto sa Ta chcem spytat, ci sa pohodlne vojdes nohami pod volant... Lebo ja osobne mam problem sa tam napratat najma kvoli tomu, ze mam polohovatelne predne sedadlo len horizontalne a nie vyskovo. A ten stredovy panel (inak velmi pekny) je prilis siroky... Takze nohy mam pod volantom vykrutene ako hodinova spolocnicka :)
A s tou spotrebou si nerob starosti. Mne to zere v meste vyse 10 l a mimo okolo 7. Ale mam 1,4-ku a prakticky po meste jazdim stale na studenom motore...
1.4 SEDAN KOMFORT, r.v. 2008, KOVA BB (4/2009)
mino

Příspěvek od mino »

No chlapi tak do tretice sa pridám aj ja s mojimi 196 cm. Pod volant sa spracem ale volant mám uplne hore a sedadlo uplne dole ale niekedy si ho dám hore pri dlhšej ceste. Jedine čo ma štve že si lavým kolenom odieram tie strieborné lišty na madlách.
Škoda Roomster TSI
Jarik

Příspěvek od Jarik »

Do prčic, chlapi má tu niekto okrem mna aj pod 190cm. Však s takou výškou už musíte sediet vzadu a bez predného sedadla :lol: :D :lol:
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
mato8876

Příspěvek od mato8876 »

Neboj aj ja mám len 183cm :PP:
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
KakosWRC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KakosWRC »

Jarik píše:Do prčic, chlapi má tu niekto okrem mna aj pod 190cm. Však s takou výškou už musíte sediet vzadu a bez predného sedadla :lol: :D :lol:
..bez obav 180cm rovnych.. :D :D ...a keby vidite nasho suseda ma feliciu kombi snizenu vytunenu a meria nieco cez 2 metre a je znacne chuducky... -i ..tak si zoberte jak to musi vypadat
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Jarik píše:Do prčic, chlapi má tu niekto okrem mna aj pod 190cm. Však s takou výškou už musíte sediet vzadu a bez predného sedadla :lol: :D :lol:
tak že aby ste nemysleli že ste len traja ktorý máťe 196cm tak sa pripájam aj ja. tiež 196cm a nijakých 103kg. Chudáčik aveo!!!!!!!!!!!!!!!!
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Jarik

Příspěvek od Jarik »

No moreupre :D , tak aj ty sa vozíš sám v preplnenom aute :lol: . :PP:
hogofogo

Příspěvek od hogofogo »

lomngi píše:
tak že aby ste nemysleli že ste len traja ktorý máťe 196cm tak sa pripájam aj ja. tiež 196cm a nijakých 103kg. Chudáčik aveo!!!!!!!!!!!!!!!!
Jojo 196cm a rovných 100 kg:-))!
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.

člen AVEO fanclubu
hogofogo

Příspěvek od hogofogo »

hemendex píše:
hogofogo píše:No já před tím jezdil Daewem Matiz, a to měřím 196 cm:-)).... Tak byl kufr pro 3 litry mlíka a jeden chleba:-))! Tož teď jsem zákonitě nadšený:-))! Kufr jako kráva, jen kdyby tolik někde nevrzal....
Ahoj, no ja mam tiez 196 cm a preto sa Ta chcem spytat, ci sa pohodlne vojdes nohami pod volant... Lebo ja osobne mam problem sa tam napratat najma kvoli tomu, ze mam polohovatelne predne sedadlo len horizontalne a nie vyskovo. A ten stredovy panel (inak velmi pekny) je prilis siroky... Takze nohy mam pod volantom vykrutene ako hodinova spolocnicka :)
A s tou spotrebou si nerob starosti. Mne to zere v meste vyse 10 l a mimo okolo 7. Ale mam 1,4-ku a prakticky po meste jazdim stale na studenom motore...
Tož musím dát volant co nejvíc nahoru a pak se tam vlezu celkem v pohodě. Bude i tím, že jsem zvyklý nohama "uhýbat":-))! V práci jezdím Feldou a jak jsem psal, předtím jsem měl Matýska a taky v pohodě. Je ovšem fakt, že jak těma nohama uhnu, tak u Avea třeba nevidím na kontrolku vyhřívání zadního skla, ale to píšu spíš pro zasmání, než jako stížnost:-))! Paradoxně nejvíce místa jsem měl v Favoritovi...:-)!
hogofogo

člen AVEO fanclubu
mino

Příspěvek od mino »

No a ja 196 cm a 110 kg. :lol: Vediem :PP:
Škoda Roomster TSI
Feva13

Příspěvek od Feva13 »

Kua chlapi cítim sa medzi vami ako vietnamec na basketbale
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009
Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
saamm

Příspěvek od saamm »

Feva13 nic si s toho nedělej My přerostlý trpaslíci máme aspoň v autě více placu. :lol: :P

člen AVEO Fanclubu č.4

Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Feva13

Příspěvek od Feva13 »

saamm máš pravdu niekedy sa aj večer bojím sám v aute - ako sám v doma
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009
Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jarik

Příspěvek od Jarik »

saamm píše:Feva13 nic si s toho nedělej My přerostlý trpaslíci máme aspoň v autě více placu. :lol: :P
Ja mám síce lem 184cm ale mám dost problém si najst dobrú polohu, najme na dlhé trasy :?
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Pokec“