Nové Aveo - skúsenosti, dojmy
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Nové Aveo - skúsenosti, dojmy
No já před tím jezdil Daewem Matiz, a to měřím 196 cm:-)).... Tak byl kufr pro 3 litry mlíka a jeden chleba:-))! Tož teď jsem zákonitě nadšený:-))! Kufr jako kráva, jen kdyby tolik někde nevrzal....
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
- Reklama
Ahoj, no ja mam tiez 196 cm a preto sa Ta chcem spytat, ci sa pohodlne vojdes nohami pod volant... Lebo ja osobne mam problem sa tam napratat najma kvoli tomu, ze mam polohovatelne predne sedadlo len horizontalne a nie vyskovo. A ten stredovy panel (inak velmi pekny) je prilis siroky... Takze nohy mam pod volantom vykrutene ako hodinova spolocnickahogofogo píše:No já před tím jezdil Daewem Matiz, a to měřím 196 cm:-)).... Tak byl kufr pro 3 litry mlíka a jeden chleba:-))! Tož teď jsem zákonitě nadšený:-))! Kufr jako kráva, jen kdyby tolik někde nevrzal....
A s tou spotrebou si nerob starosti. Mne to zere v meste vyse 10 l a mimo okolo 7. Ale mam 1,4-ku a prakticky po meste jazdim stale na studenom motore...
1.4 SEDAN KOMFORT, r.v. 2008, KOVA BB (4/2009)
No chlapi tak do tretice sa pridám aj ja s mojimi 196 cm. Pod volant sa spracem ale volant mám uplne hore a sedadlo uplne dole ale niekedy si ho dám hore pri dlhšej ceste. Jedine čo ma štve že si lavým kolenom odieram tie strieborné lišty na madlách.
Škoda Roomster TSI
Do prčic, chlapi má tu niekto okrem mna aj pod 190cm. Však s takou výškou už musíte sediet vzadu a bez predného sedadla
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Neboj aj ja mám len 183cm
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
..bez obav 180cm rovnych.. ...a keby vidite nasho suseda ma feliciu kombi snizenu vytunenu a meria nieco cez 2 metre a je znacne chuducky... ..tak si zoberte jak to musi vypadatJarik píše:Do prčic, chlapi má tu niekto okrem mna aj pod 190cm. Však s takou výškou už musíte sediet vzadu a bez predného sedadla
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
tak že aby ste nemysleli že ste len traja ktorý máťe 196cm tak sa pripájam aj ja. tiež 196cm a nijakých 103kg. Chudáčik aveo!!!!!!!!!!!!!!!!Jarik píše:Do prčic, chlapi má tu niekto okrem mna aj pod 190cm. Však s takou výškou už musíte sediet vzadu a bez predného sedadla
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
No moreupre , tak aj ty sa vozíš sám v preplnenom aute .
Jojo 196cm a rovných 100 kg:-))!lomngi píše:tak že aby ste nemysleli že ste len traja ktorý máťe 196cm tak sa pripájam aj ja. tiež 196cm a nijakých 103kg. Chudáčik aveo!!!!!!!!!!!!!!!!Jarik píše:Do prčic, chlapi má tu niekto okrem mna aj pod 190cm. Však s takou výškou už musíte sediet vzadu a bez predného sedadla
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
Tož musím dát volant co nejvíc nahoru a pak se tam vlezu celkem v pohodě. Bude i tím, že jsem zvyklý nohama "uhýbat":-))! V práci jezdím Feldou a jak jsem psal, předtím jsem měl Matýska a taky v pohodě. Je ovšem fakt, že jak těma nohama uhnu, tak u Avea třeba nevidím na kontrolku vyhřívání zadního skla, ale to píšu spíš pro zasmání, než jako stížnost:-))! Paradoxně nejvíce místa jsem měl v Favoritovi...!hemendex píše:Ahoj, no ja mam tiez 196 cm a preto sa Ta chcem spytat, ci sa pohodlne vojdes nohami pod volant... Lebo ja osobne mam problem sa tam napratat najma kvoli tomu, ze mam polohovatelne predne sedadlo len horizontalne a nie vyskovo. A ten stredovy panel (inak velmi pekny) je prilis siroky... Takze nohy mam pod volantom vykrutene ako hodinova spolocnickahogofogo píše:No já před tím jezdil Daewem Matiz, a to měřím 196 cm:-)).... Tak byl kufr pro 3 litry mlíka a jeden chleba:-))! Tož teď jsem zákonitě nadšený:-))! Kufr jako kráva, jen kdyby tolik někde nevrzal....
A s tou spotrebou si nerob starosti. Mne to zere v meste vyse 10 l a mimo okolo 7. Ale mam 1,4-ku a prakticky po meste jazdim stale na studenom motore...
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
Kua chlapi cítim sa medzi vami ako vietnamec na basketbale
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Feva13 nic si s toho nedělej My přerostlý trpaslíci máme aspoň v autě více placu.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
saamm máš pravdu niekedy sa aj večer bojím sám v aute - ako sám v doma
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ja mám síce lem 184cm ale mám dost problém si najst dobrú polohu, najme na dlhé trasysaamm píše:Feva13 nic si s toho nedělej My přerostlý trpaslíci máme aspoň v autě více placu.