----------------------Vojta píše:Kdyby tak reagovali admini na všechny OT v ostatních tématech, nebyl by v tom takový bordel
Tak už se " partafíro " Vojto - nezlob

Já jsem si těch 10 objednal o ostatních nevím - zdraví " Vazoun "

Moderátor: Blue Lanos
----------------------Vojta píše:Kdyby tak reagovali admini na všechny OT v ostatních tématech, nebyl by v tom takový bordel
Já se nezlobímVazoun píše: Tak už se " partafíro " Vojto - nezlobstejně se tu v sekci MATIZ CLUB CZ
vůbec nic neděje.... nejsme schopni ani reagovat na Rebelovu nabídku těch samolepek pro členy clubu a nejen je. Od počtu zájemců totiž bude odvozena cena
![]()
Já jsem si těch 10 objednal o ostatních nevím - zdraví " Vazoun "
-------------alvin píše:Ja nebudem mať nijaké,mne sa páčia
No jasně tím že mlčím tiše souhlasím a beru taky...- včera jsem byl na myčce a sloupla mi z podložky SPZ písmenka tak tam mám :Vojta píše:Cena se vždycky odvíjí od počtu vyrobených kusů. Mezi 20 a 30 Kč. Záleží tedy na počtu zájemců. Pokud jsi pročítal vlákno, tak zájem projevil pouze Vazoun a já. Jinak NIKDO z Matíz clubu
-------------------alvin píše:Vojto ja som to dal na plech,teda veko kufru,pod špz a mne nezliezlo nič,prežije to aj kartáče umyvárky,narozdiel od mojej prvej antény![]()
![]()
Proč by nemohl? Když to někomu udělá dobře, že se chlubí tím, čím není, proč ne. Sice nechápu proč, ale vzhledem k tomu, že dnes si každý může nechat udělat co chce, tak stejně si na auto může každý nalepit cokoliv . Po mně už tu samolepku, co mám na autě, taky jeden chtěl. Ode mě ale ji ale nikdo, kdo není členem, nedostane.Vazoun píše:....Dotaz na partafíru Matiz clubu![]()
může si samolepku nalepit na " Matize " i nečlen clubu
![]()
čau " Vazoun "
to aby pak nebylo moc zbytečných řečí kolem toho - proto ten dotaz
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |