MATÍZ CLUB CZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: MATÍZ CLUB CZ

Příspěvek od Vazoun »

Vojta píše:Kdyby tak reagovali admini na všechny OT v ostatních tématech, nebyl by v tom takový bordel :roll:
----------------------
Tak už se " partafíro " Vojto - nezlob :o) stejně se tu v sekci MATIZ CLUB CZ -P vůbec nic neděje.... nejsme schopni ani reagovat na Rebelovu nabídku těch samolepek pro členy clubu a nejen je. Od počtu zájemců totiž bude odvozena cena :!:
Já jsem si těch 10 objednal o ostatních nevím - zdraví " Vazoun " :o)
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vazoun píše: Tak už se " partafíro " Vojto - nezlob :o) stejně se tu v sekci MATIZ CLUB CZ -P vůbec nic neděje.... nejsme schopni ani reagovat na Rebelovu nabídku těch samolepek pro členy clubu a nejen je. Od počtu zájemců totiž bude odvozena cena :!:
Já jsem si těch 10 objednal o ostatních nevím - zdraví " Vazoun " :o)
Já se nezlobím :lol:
A že se nic v sekci neděje? Oficiálně nás už je padesát a dá se spočítat na prstech jedné ruky, kolik členů je aktivních. A pokud se týká samolepek, byl jsem zase individualista a s Rebelem už jsem domluvený. Nebudu čekat do jara, než se přes zimu dva - tři lidi rozhoupou. Stejně pak bude mít někdo připomínky, že je to drahý a mělo to vypadat jinak apod.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja nebudem mať nijaké,mne sa páčia
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

alvin píše:Ja nebudem mať nijaké,mne sa páčia
-------------
Aj mne sa páčia " Alvinko " ale znáš to, jak to tu chodí :o) v tom má " Vojta " zkušenosti a bohužel i pravdu :!: :!: :!: Necháme se překvapit :?: :?: :?: dobrý den všem :lol: zdraví " Vazoun " :lol: :o)
mloksuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mloksuk »

Zdravím můžu se zeptat na ty samolepky? na jejich cenu? :D
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Cena se vždycky odvíjí od počtu vyrobených kusů. Mezi 20 a 30 Kč. Záleží tedy na počtu zájemců. Pokud jsi pročítal vlákno, tak zájem projevil pouze Vazoun a já. Jinak NIKDO z Matíz clubu -P
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Vojta píše:Cena se vždycky odvíjí od počtu vyrobených kusů. Mezi 20 a 30 Kč. Záleží tedy na počtu zájemců. Pokud jsi pročítal vlákno, tak zájem projevil pouze Vazoun a já. Jinak NIKDO z Matíz clubu -P
No jasně tím že mlčím tiše souhlasím a beru taky...- včera jsem byl na myčce a sloupla mi z podložky SPZ písmenka tak tam mám :
WWW. EWOO LUB. OM - to vypadá dost blbě!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Vojto ja som to dal na plech,teda veko kufru,pod špz a mne nezliezlo nič,prežije to aj kartáče umyvárky,narozdiel od mojej prvej antény :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

alvin píše:Vojto ja som to dal na plech,teda veko kufru,pod špz a mne nezliezlo nič,prežije to aj kartáče umyvárky,narozdiel od mojej prvej antény :P :P :P
-------------------
Přeji hezký den všem na foru :o) chlapci k těm samolepkám Matiz clubu :o) kolega " Rebel " který je bude zajištovat, čeká až se vyspíme a konečně vyjádříme kolik si jich kdo odkoupí :!: :!: V tom má Vojta pravdu že cena bude odvozena od počtu kusů objednaných celkem :!: čau " Vazoun " :o) nevidím to moc růžově jako vždy :!:
--------------------
Dotaz na partafíru Matiz clubu :?: :?: může si samolepku nalepit na " Matize " i nečlen clubu :?: :?: čau " Vazoun " :lol: to aby pak nebylo moc zbytečných řečí kolem toho - proto ten dotaz :o) :o)
Stanley

Příspěvek od Stanley »

já bych si vzal 5ks samolepek od Rebela.Nemá někdo navíc samolepky pod SPZ. :) Nabízel jsem taky nějakou realizaci,ale zkrachovalo to na uzavření provozovny,kde mi to již dříve nabízel. (krize se promítla i tady). :| Dlouho jsem byl mimo,ale teď se polepším,aby se dala použít i druhá ruka na součet "funkčních" členů. :P
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vazoun píše:....Dotaz na partafíru Matiz clubu :?: :?: může si samolepku nalepit na " Matize " i nečlen clubu :?: :?: čau " Vazoun " :lol: to aby pak nebylo moc zbytečných řečí kolem toho - proto ten dotaz :o) :o)
Proč by nemohl? Když to někomu udělá dobře, že se chlubí tím, čím není, proč ne. Sice nechápu proč, ale vzhledem k tomu, že dnes si každý může nechat udělat co chce, tak stejně si na auto může každý nalepit cokoliv . Po mně už tu samolepku, co mám na autě, taky jeden chtěl. Ode mě ale ji ale nikdo, kdo není členem, nedostane.
A žádný zbytečný řeči už mít nebudu.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a přeji hezký den :o) tak to jsi kolegáčku " Vojto " mne špatně pochopil :?: :!: Jako náš partafíra Matiz clubu " jsi " kompetentní :!: :!: :o) :o) čau " Vazoun " :lol: :lol:
Stanley

Příspěvek od Stanley »

:P Krásný den na foru.Předčasně přeji všem kamarádům od Daewaa a Chevroletu krásné prožití vánočních svátků.Do nového roku mnoho km bez nehod a potíží. :PP: -i
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Hezký zimní den den přeji všem na foru :o) dotaz mám na kolegu " Pavla alias Rebela " :o) objednal si někdo jiný mimo " Vojty " a mne ty stříbrné samolepky Matiz clubu :?: / viz příloha / zdraví " Vazoun " :lol:
Znak Matiz clubu.jpg
Znak Matiz clubu.jpg (69.76 KiB) Zobrazeno 2806 x
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Stanley

Příspěvek od Stanley »

:P Ano Vazoune,já je mám taky.Bral jsem si jak na rámeček na SPZ ,tak i tyto stříbrné.Mám myslím 3 ks. ;)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“