Já jsem taky rád - to jsem byl asi špatně pochopen nebo jsem to špatně napsal. Ale představoval jsem si to za dvacet let trochu jinakconpet píše: . .....jsem rád že se to před 20ti lety stalo.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Já jsem taky rád - to jsem byl asi špatně pochopen nebo jsem to špatně napsal. Ale představoval jsem si to za dvacet let trochu jinakconpet píše: . .....jsem rád že se to před 20ti lety stalo.
To fakt myslíš vážně? Když porovnáváš ceny, tak z obou stran atd... Ale to fakt nemá cenu. Každý má na svět svůj pohled, budiž mu přáno.Topol píše: No a jak bylo? 1m3 vody 0,7kčs dnes 68kč,Jezdil jsem 20km do práce a týdení 7 kč dnes jedna cesta přez dvacet...
Už je to tadyJ.Bad píše:Dále jsme viděli spěchajícího Vojtu z Jeseníka - pak že se nehrne do Prahy!!Snažil sice změnit IMAGE ,ale stejně jsme ho poznali!!
Tak dnešní den strávený na Národní třídě a hle koho jsme zde nepotkali - spíš si nás odchytli - nejenže po Praze natáčí dění celosvětové televizní štáby ,ale i z Pardubic se přijeli podívat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |