Já jsem taky rád - to jsem byl asi špatně pochopen nebo jsem to špatně napsal. Ale představoval jsem si to za dvacet let trochu jinakconpet píše: . .....jsem rád že se to před 20ti lety stalo.
Vyrocie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Vyrocie
- Reklama
Tak to jo kdyby se nic nestalo, tak by jsi možná dneska ještě jezdil ve škoda 130L a ne Matizkovi
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Pěkný den
Tak bez mého příspěvku by to nebylo ono
Tak mě vyhodili hned v devadesátým /byl jsem předseda podnikový organizace/ Potom jsem byl ještě na třech místech a něco podobnýho,znáte moji hubu :lol:tenkrát jsem nemohl ani na pivo protože mi nechtěli nalejt a jak mi nadávali to se nedá ani napsat jedině po 22hod! Ale musím uznat,že se mi naprostá většina omluvila že jsem měl pravdu Potom jsem se začal živit jako OSVČ a to jsem vydržel do důchodu.Sice mi 14 měsíců přidali ale dožil jsem se
Jinak porád mluvíte o demokracii ale ona neexistuje Vždy je to diktatura buď kapitálu a nebo proletariátu !
No a jak bylo? 1m3 vody 0,7kčs dnes 68kč,Jezdil jsem 20km do práce a týdení 7 kč dnes jedna cesta přez dvacet a ještě interval jak sobí spřežení na Aljašce.Dřív 1kwh /levná/ 0,08hal dnes asi 2,4kč a to mám tu neljevnější ! Týdení dovolená se stravou a třeba v Tatrách 70kčs a 50%sleva na dopravu! Samozřejmě násobky byly za každý týden. Ještě pár příkladů k technice. Mobil měla jako první královská rodina v Bahrajnu v 1978 !Tu samou dobu vyvýjela Tesla Pardubice mobil který se začínal používat v dopravě.No a internet ?Regan musel bejt zaostalej komunista protože Bílý dům se připojil až v 1993 Radši toho nechám ale mohl bych toho napsat podstatně víc a i přesný čísla.Jinak nesmíte vždy dát na to co říkaj v televizi nebo v radiu aby jste nedopadli jak ta babička,když přišla k ušaři a on ji řek že má aids.Ona se zhrozila,že nikam nechdí s nikým nic léta neměla jen doma poslouchá radio.No a doktor ji řek,že to má ztoho jak poslouchá ta č----y v radiu
No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Tak bez mého příspěvku by to nebylo ono
Tak mě vyhodili hned v devadesátým /byl jsem předseda podnikový organizace/ Potom jsem byl ještě na třech místech a něco podobnýho,znáte moji hubu :lol:tenkrát jsem nemohl ani na pivo protože mi nechtěli nalejt a jak mi nadávali to se nedá ani napsat jedině po 22hod! Ale musím uznat,že se mi naprostá většina omluvila že jsem měl pravdu Potom jsem se začal živit jako OSVČ a to jsem vydržel do důchodu.Sice mi 14 měsíců přidali ale dožil jsem se
Jinak porád mluvíte o demokracii ale ona neexistuje Vždy je to diktatura buď kapitálu a nebo proletariátu !
No a jak bylo? 1m3 vody 0,7kčs dnes 68kč,Jezdil jsem 20km do práce a týdení 7 kč dnes jedna cesta přez dvacet a ještě interval jak sobí spřežení na Aljašce.Dřív 1kwh /levná/ 0,08hal dnes asi 2,4kč a to mám tu neljevnější ! Týdení dovolená se stravou a třeba v Tatrách 70kčs a 50%sleva na dopravu! Samozřejmě násobky byly za každý týden. Ještě pár příkladů k technice. Mobil měla jako první královská rodina v Bahrajnu v 1978 !Tu samou dobu vyvýjela Tesla Pardubice mobil který se začínal používat v dopravě.No a internet ?Regan musel bejt zaostalej komunista protože Bílý dům se připojil až v 1993 Radši toho nechám ale mohl bych toho napsat podstatně víc a i přesný čísla.Jinak nesmíte vždy dát na to co říkaj v televizi nebo v radiu aby jste nedopadli jak ta babička,když přišla k ušaři a on ji řek že má aids.Ona se zhrozila,že nikam nechdí s nikým nic léta neměla jen doma poslouchá radio.No a doktor ji řek,že to má ztoho jak poslouchá ta č----y v radiu
No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Chudák babička ale jinak Vláďo zajímavý retro
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
- bjes_des
- Kontaktovat uživatele:
To fakt myslíš vážně? Když porovnáváš ceny, tak z obou stran atd... Ale to fakt nemá cenu. Každý má na svět svůj pohled, budiž mu přáno.Topol píše: No a jak bylo? 1m3 vody 0,7kčs dnes 68kč,Jezdil jsem 20km do práce a týdení 7 kč dnes jedna cesta přez dvacet...
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Už je to tady http://www.youtube.com/watch?v=4_GcLOgFPQgJ.Bad píše:Dále jsme viděli spěchajícího Vojtu z Jeseníka - pak že se nehrne do Prahy!!Snažil sice změnit IMAGE ,ale stejně jsme ho poznali!!
Tak dnešní den strávený na Národní třídě a hle koho jsme zde nepotkali - spíš si nás odchytli - nejenže po Praze natáčí dění celosvětové televizní štáby ,ale i z Pardubic se přijeli podívat.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
...to bjes_des Topol neuvedl " paritu " spotřebního koše k poměru ke mzdám, tedy pokud zůstaneme u aut je to stejný zhruba 20násobek čistého příjmu, elektroniku nelze vůbec porovnávat televize 5 násobek dříve dnes 1 násobek, video 12 násobek dříve dnes 0,25 násobek ale ostatní jsou trochu jinde nájem 0,33 až 0,5 násobek dnes a dříve 0,1 násobek pozor ještě před úplnou deregulací, průměrné mzdy ale pokud se přirovnáme k dánům tak jejich hodinová mzdy je 650 Kč proti 150 Kč u nás naproti tomu dálnice stavíme 2x dráž než v německu a tam jsou mzdy taky někde jinde tuším průměrná je někde okolo 150tisíc Kč/ měsíc ale to jsou jenom některé příklady...
...a protože jsem " snášenlivého " smýšlení tak každý z nás má právo na svůj názor, proto Vás třeba překvapím vážím si Topola - komunisty, jeho " kolegové - prospěcháři, kariéristi " rychle přešly k ODS a z vedoucích postů ředitelů rychle vytunelovali řízenou fy. a založili svou a.s. nebo s.r.o., třeba neměl nejspíš Topol možnosti ale každopádně nepřevlík kabát a zůstal tím čím byl a to oceňuji.
Nicméně " kapitalismus " jako takový je nejspíš za svým horizontem vývoje a teď se bude jenom přehřívat do svých krizí...
A propo jsem zvědavý na vývoj v Číně komunismus - paradoxně levná pracovní síla - kapitálové investice do vlastnictví , co z toho vzejde, nevím...a taky se obávám
Nejsem " vševědoucí " nepublikuji ani nejezdím po odborných seminářích v zahraničí, nemám tituly doktorů ale taky mi nikdo neodchází při mých projevech ze sálů, inu právě máte příležitost mi poslat kamsi...
Mějte se proto fajn
...a protože jsem " snášenlivého " smýšlení tak každý z nás má právo na svůj názor, proto Vás třeba překvapím vážím si Topola - komunisty, jeho " kolegové - prospěcháři, kariéristi " rychle přešly k ODS a z vedoucích postů ředitelů rychle vytunelovali řízenou fy. a založili svou a.s. nebo s.r.o., třeba neměl nejspíš Topol možnosti ale každopádně nepřevlík kabát a zůstal tím čím byl a to oceňuji.
Nicméně " kapitalismus " jako takový je nejspíš za svým horizontem vývoje a teď se bude jenom přehřívat do svých krizí...
A propo jsem zvědavý na vývoj v Číně komunismus - paradoxně levná pracovní síla - kapitálové investice do vlastnictví , co z toho vzejde, nevím...a taky se obávám
Nejsem " vševědoucí " nepublikuji ani nejezdím po odborných seminářích v zahraničí, nemám tituly doktorů ale taky mi nikdo neodchází při mých projevech ze sálů, inu právě máte příležitost mi poslat kamsi...
Mějte se proto fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Nevím, proč by Tě měl někdo posílat kamsi. Já osobně si vážím všech slušných lidí, ať jsou jakéhokoliv přesvědčení a stojí si za ním (ale nesmí mi to vnucovat). Znám spoustu převlíkačů kabátů, někteří už několikanásobně. Před dvaceti lety jsem měl kolegu, necelých 30 let, jehož celá rodina byla v partaji a on jediný ne (ale měl požádáno - jenže byl technik a a na jednoho technika ve straně museli být tři dělníci ) A ještě koncem října 89 na stranické schůzi vykřikoval, jak by on byl přínosem straně atd. Po 17. listopadu byl na firmě první, kdo si připnul trikolóru a vykřikoval: "Všechny komunisty pověsit"! Celá rodina okamžitě zahodila Rudé knížky a celých dvacet let jdou s těmi, kdo jsou právě u moci. Šéf byl odborník,samozřejmě v partaji, ale velice slušný člověk. Po revoluci ho zlikvidovali, byl dosazen nový, "politicky vyhovující", ale neschopný šéf a firma šla do kytek. A tak to bohužel dopadlo se spoustou firem.
Dobry je jak vzdycky soudruzi vytahuji jak pred 20 lety stalo pivo 2 koruny ale jak uz bylo psano plat byl stezi 2000kc, dnes to je 10x tolik a pivo je tedy v podstate levnejsi, nedavno mi prisel mailem clanek o tom co kolik stalo za totace a kolik ted a bylo tam treba ze prumerna skodovka by dnes stala 600t v pomeru k platum, takze asi tak no, politiku nema cenu vytahovat kdyz si tady chceme zachovat slusne forum
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...to milosh, nevíš prosím Tě kdo sem, kdysi dávno dal před volbami, volte ODS nevolte ČSSD...
Inu mějte se fajn a volte si koho chcete...
Inu mějte se fajn a volte si koho chcete...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Bylo to trosku jinak nez pises ale neva, jsou lidi kteri se za komunistu meli dobre tak je logicke ze ted se jim v soucasne dobe moc dobre nezije
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
milosh: což by bylo správný nicméně to tak neni... Já to nepovažuju za převrat ale předání moci jedněch grázlů druhejm. Ono když zapátráte, 90% těch co jsou tam dneska jsou potomci, příbuzní a jiní následovníci těch před 89tym rokem. Dekomunizace tu neproběhla, což je škoda.
Při nejmenšim měli všem s rudou knížkou v 90. roce nepovolit podnikat. Uznávali dělnickou třídu, nevim proč by si to nemohli odklepad do důchodu v kolbence utahovánim šroubů. Soukromý podnikání je stejně proti jejich přesvědčení tak by jim zákaz podnikat ani vadit neměl. (radši nezmiňuju že měli spíš viset všichni rudí od okresu vejš)
Při nejmenšim měli všem s rudou knížkou v 90. roce nepovolit podnikat. Uznávali dělnickou třídu, nevim proč by si to nemohli odklepad do důchodu v kolbence utahovánim šroubů. Soukromý podnikání je stejně proti jejich přesvědčení tak by jim zákaz podnikat ani vadit neměl. (radši nezmiňuju že měli spíš viset všichni rudí od okresu vejš)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Topol" ?Regan musel bejt zaostalej komunista protože Bílý dům se připojil až v 1993 :i[/quote]
Vláďo nie Reagan ale G. Bush st. bol naozaj komunista,kryptokomunisty,myslím to smrteľne vážne,robil špinavú proboľševicku politiku voči Rusom,podnecoval pobaltské republiky do nezávislosti a potom ich neuznal a nechal napospas Rusom, podobne aj s Juhoslovanskými republikami,ktoré sa odštiepili v r. 1991,ja ho dodnes inak nenazvem ako Červeným psom,ak vo Viľnjuse niesli v r.1991 transparent "Pán Bush,uznajte Litvu!!! Nepomáhajte červeným vrahom !!"
V r. 1993 vládol v Bielom dome už BILLko Saxofónista,ktorý bol strarý smilník (proutník) ale rozhodne nebol kryptokomunista. Ani R.Reagan nebol komouš,naopak nenávidel ich,ale bol stará konzerva,doslova a do písmena senilný dedko
Vláďo nie Reagan ale G. Bush st. bol naozaj komunista,kryptokomunisty,myslím to smrteľne vážne,robil špinavú proboľševicku politiku voči Rusom,podnecoval pobaltské republiky do nezávislosti a potom ich neuznal a nechal napospas Rusom, podobne aj s Juhoslovanskými republikami,ktoré sa odštiepili v r. 1991,ja ho dodnes inak nenazvem ako Červeným psom,ak vo Viľnjuse niesli v r.1991 transparent "Pán Bush,uznajte Litvu!!! Nepomáhajte červeným vrahom !!"
V r. 1993 vládol v Bielom dome už BILLko Saxofónista,ktorý bol strarý smilník (proutník) ale rozhodne nebol kryptokomunista. Ani R.Reagan nebol komouš,naopak nenávidel ich,ale bol stará konzerva,doslova a do písmena senilný dedko
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...to krtek, kde se v Tobě bere ta chuť věšet...ty jseš jako oni v padesátých letech...a Kolben Daněk už taky patří jenom historii, dej si pozor na lop...
(radši nezmiňuju že měli spíš viset všichni rudí od okresu vejš)
a alvin nám tu chyběl ...né opravdu jeho historického přehledu si vážím...
inu mějte se fajn a kdoví co se ještě dovíme...
(radši nezmiňuju že měli spíš viset všichni rudí od okresu vejš)
a alvin nám tu chyběl ...né opravdu jeho historického přehledu si vážím...
inu mějte se fajn a kdoví co se ještě dovíme...
serpico
serpico
No, tak tohle výročí už je pryč a Alvin by mohl nahodit nějaké jiné, ale pěkné výročí. Politiky už bylo dost. Kaju se - já tu politiku sem zatáhl. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.