Scorpion.11 píše:Vím,že to sem nepatří,ale nechce se mi zakládat nová téma ;)Taková kontrólní otázka a to- Jak je to s autobatérii?Já se chystal,že se na ní podívám a popřípadě doliju,ale je jaksi zalisována a tak se proto zajímám co s tým-nechat v klidu duše až na servisní prohlídku??Nebo ten zalisovaný dekl servat-otevřít a dolít??Nebo je to ta batérie co se nedolívá???
JÁ MYSLÍM ŽE TY ZALISOVANÉ BATERIE JSOU BEZÚDRŽBOVÉ. JEDE JEDE AŽ NEJEDE JÁ BYCH JI NEROZDĚLÁVAL JINAK SE ZNIČÍ
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
nič sa neboj to sa upravíí.. Po pripade si ho už trošku prevetraj na 2 a 3 rýchlosti.. vytoč do max otáčok na krátko pár krát. už mu to neublíži.Tento problém robí škrtiacá klapka ktorá reguluje palivo a zmes vzduchu. nakolko je to novéa určite je tam nijaká ta konzervačná látka ešte z fabriky tak to robí kvoli tomu. časom to prestane. jednoducho sa to musí vyčistit samo
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Já řadím tak v těch 2800-3000 ot.za min. takže to zkusím víc vytáčet a jezdím s tím zatím tak 120km/hod max.Dělám to špatně nebo dobře?A lomngi tobě to už nedělá?
Edmund Burke
mne to už prestalo. asi po najazdeních 3200km občas sa to ešte stane ale zriedkavo. A jazdi tak ako tu uznáš za vhodné. ja oda začiatku mu dávam normalne to je radimna vyšií stupen pri 3200-3700 otáčkách a občas mu dám aby nezlenival aj nad 5000.ot. mam najazdených už 6000a stále je to lepšie a lepšie auto.
Aveo sedan 1.2 16 V
Motor nepřetočíš (má omezovač ) toč to do 4500 ot NA KRÁTKOU DOBU.Je to pro tyto motory lepší než je podtáčet 5 / 50 km/h a podobně. Tímto trpí všechno v motoru. Mám 12 800 a pomalejší klesání otáček již nemám. Nebo jsem si zvyk?
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Nič sa neboj ja som mal najazdených 2500a 40km som už na 1,2 motorom tahal na lene pokazeného PASATA 2,4 disel . čo mal pokazené turbo a vobec nešiel.- nového.
Kludne mu možeš dať to su vysokootáčkové motori..
Aveo sedan 1.2 16 V
Díky za rady sám jsem zvědavej co 1,4 dokáže měl jsem před tím feldu 1,6 a té jsem dával taky a ta pak jezdila ale furt se lámala až došla trpělivost a narodilo se Aveo.
Edmund Burke