Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
TY BRDO TO JE RYCHLOST.PAK DEJ VĚDĚT VŽDYCKY MUSÍM CHVILKU DRŽET SPOJKU AŽ TO KLESNE JINAK S TÍM POSKOČÍM A TO PRO MOTOR ASI NENÍ MOC DOBRY KDYŽ DOSTANE TAKOVEJ KOPANECFeva13 píše:Mne zase stúpnu otáčky pri preradení z 1 na 2 až na vyše 3000 a to už mám 14 500km najazdených.
Na servisnej zistím prečo kolíšu otáčky.
TAK TO JE JEŠTĚ NA DLOUHO ZATÍM MÁM NAJETO 152km.SNAD SE TO USADÍScorpion.11 píše:To dělá i mě a bylo mi tady na fóru řečeno,že po x kilometrách se to bude pozvolna zlepšovat
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Scorpion.11 píše:Ta noha z plynu a zešlápnutí spojky a pořád v otáčkách mi dělá též.Měl jsem strach,že spálím při takovém řazení spojku a tak jsem se informoval a bylo mi řečeno,že po několika set kilometrů se to zpraví a sedne toFeva13 píše:Zdravím,
Mne sa tiež spojka a plyn nepozdáva. Tiež mám problém niekedy keď rýchlo chcem zaradiť jednotku alebo dvojku tak sa mi zježia vlasy aj keď som skoro holohlavý od tých zvukov v prevodovke.
A hlavne ten plyn neviem pochopiť prečo keď uberiem plyn a stlačím spojku mi nabehne vyše 3 000 otáčok.
Asi má pedál neskoré reflexy.Tak nevím zda je to pravda nebo né
Kepty píše:Scorpion.11 -> ano potvrzuji, opravdu to tak je, casem se tato nesrovnalost srovna (ci spise se snizi na minimum)
Jinak jsem se informoval u prodejce a v servisu a bylo mi potvrzeno,že časem se to srovná na minimumFeva13 píše:Bodaj by ste mali pravdu o tom plyne. Mám už za tri mesiace 8700 km a stále to pretrváva - samovoľné zvyšovanie otáčok. Tá spojka akoby zaberala kedy sa jej zachce, niekedy hore , niekedy dole. Uvidím do servisnej. Potom im to spočítam.
Poraďte aké stierače mám kúpiť. Originál po troch mesiacoch necháva čmuhy a začali škriabať sklo. Používam dvojnásob vody ako na iných autách doteraz.
Dík za radu:PP:
Toto by ale robyt nemalo. Mne to robyla astra a musel som menit krokomotor, potom to bolo OK.Feva13 píše:Mne zase stúpnu otáčky pri preradení z 1 na 2 až na vyše 3000 a to už mám 14 500km najazdených.
Na servisnej zistím prečo kolíšu otáčky.
NO ,ALE MOHLO BY TO PŘESTAT ASPON PŘI TĚCH ROZJEZDECH,TO MĚ ŠTVE NEJVÍCWiFi píše:Tohle ECOtec motory dělají. Je to kvůli emisím. Odmítají prudce snížit otáčky, protože to pak plive do výfuku a lambda to tam "cejtí"
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |