- P1040267fdffdfdfdfdfdf.jpg (125.76 KiB) Zobrazeno 2086 x
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Je krásný se tady o někoho opírat,někoho špinit,ale třeba sehnat něco,to ne. Ivane,ty jsi si světla sehnal a co? Mám je já ostatní si vyli.te prdel. Ted tady budeš mentorovat a řešit něco,o čem nemáš ani zdání? Já ty světla s Radkem řešil dva roky!!!!! A znovu po milionté opakuji,že těm co je Radek slíbil a složili zálohu,ji bud vrátí,nebo sežene světla. A po milionté zdůraznuji,že pokud je chce někdo za 8000kč,není problém,ale byla slíbená cena,kterou se Radek snaží dořešit! Ono totiž domluvit jsem cenu poštovného není taková p.del!!!!!!!!!!!!!Objednejte si 100 sad a no problem 3500 za sadu!!!!! Tím končím a prosím lidi o trpělivost a ty kteří s tím nemají nic společného,aby do toho nezasahovali pokud o tom nic neví!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§Ivan píše:DÍKY. ŘEŠIL TO TADY TUŠÍM PETR S. NEBO JEŠTĚ NĚKDO? TROCHU MĚ SERE, JAK TO TADY PROBÍHÁ - TAKHLE SE MEZI ČLENY NEXIA CLUBU OBCHODOVAT NEBUDE...
Bez pomocníka s úzkými prsty bych to nezvládl-peha- píše:Výborne![]()
![]()
Vyzerá to skvelo
![]()
![]()
![]()
Napsal Mr. Radek nějaký důvod nebo omluvu, proč to tak trvalo?cukrar píše:Dnes mi přišel e-mail od Radka, že prý během týdne mi pošle peníze, tak jsem zvědav jak to dopadne.
Je vidět, že se ledy hnuly![]()
Až peníze budou na účtu zpět tak uvidíme:-)
Tímto chci poděkovat Ivanovi, který se za to jistě zasloužil.![]()
To je šlechetné, že se snažíš dopřát i jiným - to je hezký argumentPetr S. píše:Ivane snažím se,když něco jde dopřát to i jiným,ale bohužel nemohu Radka nahánět každý den. Mluvili jsme spolu a poté jsem psal cukrarovi,at pošle Radkovi č.ú. a on mu vrátí peníze. Když přišla první várka,rozdělili jsme ji podle došlých plateb,kdybych já to poslal později,měl jsem smůlu a světla měl někdo jiný. Neobvinuj někoho,koho neznáš,Radek mimochodem také pracuje a je porotcem tuning cupu,takže práce dost,ale i přez to vše se snaží vyhovět. Já na ty světla čekal 2 roky!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |